Lovci zliav, pozor! Na túto novinku nedáte dopustiť

25.10.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Lovci zliav, pozor! Na túto novinku nedáte dopustiť

Aj vy patríte medzi lovcov, ktorí deň čo deň striehnu na každú zľavu? Tak potom je pre Vás naša nová funkcia ako stvorená. Chcete vedieť viac? Čítajte na Vašekupóny.sk.


Chcete si byť istí, že zľavy, ktoré využívate sú určite tie najvýhodnejšie? Žiaden problém. Predstavujeme vám revolučnú novinku, vďaka ktorej pôjdu všetky vaše pochybnosti bokom. Nemožné? Omyl! Veď napokon, navštívte stránku Vašekupóny.sk a presvedčte sa o tom na vlastné oči.  
 

Ušetrite čas aj peniaze

Ste milovníkom zľavových kupónov, no nestíhate sledovať všetky nové ponuky? Žiaden strach,  nová unikátna aplikácia to vyrieši všetko za vás.  Na portáli Vašekupóny.sk spustili ako prví na Slovensku jedinečný porovnávač zľavových kupónov, vďaka ktorému nájdete tie najlepšie zľavy pre vaše nákupy. Postup je pritom veľmi jednoduchý a zaberie vám nanajvýš pár sekúnd. Veď napokon, čas sú peniaze a vďaka novej funkcii teraz ušetríte oboje. Ale nepredbiehajme, poďme sa pekne krok za krokom pozrieť na to, ako to funguje:
 

1.  Internetovú stránku Vašekupony.sk vám určite predstavovať nemusíme, pozná ju azda každý správny nákupný maniak či maniačka. Novinku, na ktorú chceme poukázať je nová funkcia, ktorá sa zobrazuje na pravej strane portálu. Nebojte sa, určite ju neprehliadnete :) .
 

Porovnávač zliav  vasekupony.sk

 

  2. Ovládanie je naozaj veľmi jednoduché a zvládne ho naozaj každý. V porovnávači kupónov si len jednoducho zakliknete kategóriu, v ktorej chcete nakupovať ... 
 

porovnávač zľavových kupónov  vasekupony.sk

My sme sa rozhodli, že si porovnáme zľavy v kategórii "Krása a kozmetika".



3. ... a zároveň si označíte obchody, v ktorých chcete navzájom porovnať zľavové kupóny. Zvoliť si môžete dva, tri alebo aj všetky e-shopy, ktoré nájdete v ponuke. 
 

porovnávač zľavových kódov vašekupóny.sk

Pre porovnanie sme vybrali štyri eshopy - Notino, Online Parfum, Dermacol a Fann parfumériu.


4. Po zadaní vašich požiadaviek sa automaticky prelinknete na zoznam všetkých aktuálnych zliav, ktoré vybrané e-shopy ponúkajú. Jednoduchšie to byť ani nemôže, však?
 

notino dermacol fann szľava zľavový kód vašekupóny.sk



Vďaka tejto jedinečnej funkcii ušetríte ešte viac ako predtým. Preto neváhajte, otestujte si nový porovnávač a uvidíte, že odteraz budete mať všetky zľavy pod kontrolou.