Kvalitná spodná bielizeň od Astratex vždy poteší

10.01.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Kvalitná spodná bielizeň od Astratex vždy poteší

Hľadáte kvalitné spodné prádlo, ktoré je vhodné aj pre plné tvary? Tak potom určite navštívte e-shop Astratex, kde na vás okrem bohatej ponuky, čakajú aj zaujímavé zľavy.

 

Nie je žiadnym tajomstvom, že kvalitná spodná bielizeň je základom každého outfitu. Nezáleží na tom, či uprednostňujete klasiku alebo radšej siahnete po niečom odvážnejšom, v Astratex nájdete všetky tvary a veľkosti, ktoré uľahodia nielen oku. Pri nákupe môžete teraz navyše aj niečo ušetriť, veď posúďte sami. 
 

Spodná bielizeň, oblečenie a doplnky

 

Nájsť kvalitnú podprsenku či nohavičky, ktoré sadnú ako uliate, nie je vždy také jednoduché.  Internetový obchod Astratex.sk ponúka  kvalitné dámske, pánske, či dokonca detské spodné prádlo v štandardných, ale aj v okrajových veľkostiach, čo určite ocenia mnohí z nás. V ponuke nájdete obľúbené značky ako Ales, Avalingerie, Gaia, Hanna Style, Krisline, Rosme, Vova a mnohé ďalšie, ktoré si okamžite zamilujete.

 

kategorie astratex vašekupóny.sk

Vyberať si pritom môžete nielen podprsenky či nohavičky, sortiment je obohatený aj o žiadané kúsky akými nepochbne je aj erotická bielizeň - korzety a podväzkové pásy, luxusné košieľky, športové podprsenky a veľmi obľúbená je napríklad aj tehotenská či sťahovacia bielizeň, či plávky, pyžamá a župany.

astratex kategorie vašekupóny.sk

To však nie je všetko. V Atratex sa totiž môžete oblieť od hlavy po päty. Tričká, tielka, tuniky, blúzky, šaty či sukne sú len zlomok toho, čo si v internetovom obchode môžete zakúpiť. Ak v e-shope práve prebieha výpredaj alebo iná zľava, tak čo-to aj ušetríte. 


Zľavy a iné výhody

 

Nákupom v Astratex môžete získať veľké množstvo bonusov, či zliav, vďaka ktorému už nebudete chcieť nakupovať nikde inde. Na čo sa môžete tešiť?

 Akcia týždňa: Na výrobky, ktoré nájdete v tejto kategórii sa vzťahuje časovo limitovaná zľava od - 10 - 40 %.

 Astratex zľavový kupón alebo kód: V prípade, že pri nákupe využijete zľavový kód ( nájsť ho môžete aj na kupónovom webe Vašekupóny.sk), z výslednej sumy sa vám odpočíta  uvedená čiastka alebo percentá. 

 Doprava zadarmo: Pri objednávke nad 40 eur poštovné neplatíte.

 Vaša Pokladnička: V prípade registrácie vám 8 percent z hodnoty každého nákupu vrátia späť do Pokladničky. 


Aby podprsenka sadla ako uliata

 

Všetky dámy sa určite zhodnú na tom, že nájsť kvalitné spodné prádlo, ktoré sadne ako uliate, nie je vždy také jednoduché. Problém často nastáva najmä pri výbere podprsenky. Výskumy poukazujú na to, že až 80% žien nenosí správnu veľkosť. Pozor si treba dať na obvod, ramienka, košíčky či dokonca kostice. Robte to takto:

Vhodne zvolený obvod podprsenky je dôležitejší, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Práve on totiž bude niesť najväčšiu váhu poprsia. Ak je príliš veľký, túto úlohu na seba prevezmú práve ramienka, ktoré môžu okrem bolesti spôsobiť aj nepríjemné otlaky. Vhodne zvolený obvod by mal k telu priliehať a zadná časť podprsenky by sa rozhodne nemala vyťahovať smerom hore. Neviete si rady? Tak jednoducho zdvihnite ruky nad hlavu. Ak podprsenka zostane na pôvodnom mieste, gratulujeme, našli ste ju.

astratex podprsenka vašekupóny.sk

Správnu podprsenku môžeme veľmi jednoducho identifikovať aj na základe ramienok. Tie by sa nikdy nemali zarezávať, no zároveň by však ani nemali padať. Výhodou je, že pri väčšine ramienok sa dá ich dĺžka regulovať, takže si ich môžete bez problémov nastaviť podľa potreby. Problém často nastáva najmä pri objemnejšom poprsí, ktoré je automaticky aj ťažšie, čo pri nevhodne zvolených ramienkach môže spôsobovať nemalé bolesti. 

Správna veľkosť podprsenky sa dá samozrejme ľahko spozorovať práve na základe košíčkov. Pri správnej veľkosti by mal košíček kopírovať líniu prsníka. Okrem veľkosti je samozrejme dôležitý aj jeho tvar. Ponuka na Astratex je široká, určite si nájdete ten, ktorý sadne. Zabúdať však nesmieme ani na samotné kostice, ich koniec by sa mal spravidla nachádzať pod ramenami a mali by tesne priliehať k telu.