Jednoduché tipy pre zaneprázdnené matky, ako ušetriť vďaka zľavovým kupónom

17.08.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Jednoduché tipy pre zaneprázdnené matky, ako ušetriť vďaka zľavovým kupónom

Patríte k zaneprázdneným matkám a pri svojich nákupoch by ste chceli čo najviac ušetriť? Pozrite si ponuku zľavových kupónov na stránke Vašekupóny.sk!

Ktorá z nás má popri práci a starostlivosti o domácnosť čas na vystrihovanie kupónov? Zvlášť dnes, keď všetko nájdeme na internete. Nakombinujte si pomocou online kupónov rôzne zľavy tak, aby ste ušetrili desiatky až stovky eur.

 

Potraviny

Rodinný nákup je najčastejšie o dopĺňaní chladničky a špajzy. Preto najväčšiu časť rozpočtu každý mesiac jednoducho prejeme. Ako môžete ušetriť na nákupe potravín?

Nájdite si raz do týždňa čas na výber kupónov na stránke Vašekupóny.sk, ktoré chcete v najbližších dňoch použiť. Okrem peňazí si ušetríte aj čas, ktorý by ste tomu museli venovať počas týždňa. Zamerajte sa na zľavové kupóny, ktoré môžete použiť na konkrétne veci, ktoré nakupujete najčastejšie. Ste vyznávačom biopotravín a v bežných obchodoch ich v dostatočnej kvalite nezoženiete? Nakupujte online a využite napríklad kupón na 30 % zľavu na nákup v konkrétom e-shope. Alebo ušetrite jednorazovo. Mnohé obchody ponúkajú možnosť ušetriť napríklad 5 € pri prvej objednávke. Pri 30 € nákupe tak zaplatíte len 25 €. Využiť môžete kupóny ponúkajúce zľavy na mliečne výrobky, trvanlivé potraviny, nápoje či iné produkty.

 

Kozmetika

Ďalšou veľkou položkou hneď po potravinách býva kozmetika. Veci dennej spotreby ako sprchovacie gély, zubné pasty, manželove holenie či váš make-up sa míňajú takmer tak rýchlo ako teplé rožky. Navyše návšteva drogérie je predsa len vždy nákladnejšia ako nákup v pekárni. Neplaťte plné ceny, nakupujte cez internet a ušetrite polovicu. Využite napríklad skvelú akciu s kupónom na 50 % zľavu na prírodnú kozmetiku pre celú rodinu. Inokedy nájdete kupón na produkty len jednej značky alebo na jeden typ kozmetiky – napríklad 30 % na pleťové krémy, 15 % na šampóny a iné. Kupóny takto využijete aj v lekárňach. Či už na lieky, kozmetiku alebo výživové doplnky.

nákupy cez internet vašekupóny.sk

Niečo pre deti

Samozrejme, pri nákupoch nezabúdame ani na svojich drobcov. Ušetriť môžete predovšetkým vtedy, ak pravidelne dokupujete plienky, každú chvíľu väčšie oblečenie alebo hračky. Pri cenách spomínaných jednorazových plienok poteší aj zľava 10 %. Navyše k nákupu často dostanete darček,  napríklad balenie vlhčených obrúskov.

 

Kde ešte získať zľavové kupóny?

Okrem stránky Vašekupóny.sk, kde nájdete ponuku zľavových kupónov z rôznych oblastí, vám môžu pomôcť tiež:

• Členské, resp. vernostné karty

Neváhajte a vybavte si ich všade, kde sa dá. Hlavne ich však nezabudnite v obchode použiť. Na konci zúčtovacieho obdobia (najčastejšie štvrťročne alebo polročne) vám prídu zľavové kupóny alebo iná ponuka, ako ušetriť.

Porovnávače cien

Existuje viacero webových vyhľadávačov, ktoré porovnajú ceny vašich obľúbených výrobkov a ušetria vám čas, ktorý by ste stratili listovaním mnohých letákov. Využite šikovný Google, Heureku, Pricemaniu či iné. Na viacerých stránkach nájdete nielen informácie o cenách, ale aj ďalšie kupóny na stiahnutie. Pre vás a vašu peňaženku to bude teda dvojitá radosť.