Footshop.sk – To sú tenisky nielen pre športovcov

11.09.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Footshop.sk – To sú tenisky nielen pre športovcov

Aj vy ste zástancom pohodlia? Tak potom vo vašom šatníku určite nechýbajú tenisky. Obúvať si ich pritom nemusíte len do posilňovne. Zabudnite na zaužívané stereotypy, možností ich nosenia je viac než dosť. Prečítajte si na Vašekupóny.sk.


Doba sa mení a tenisky už dávno nie sú len záležitosť športovcov. Dalo by sa dokonca povedať, že sa stali doslova „must-have“ kúskom každého trendového šatníka.  Jednoduché biele klasiky, pestrofarebné, vzorované, zdobené flitrami, nášivkami, metalické, kožené, gumené či kvetované plátenky. Navštívte Footshop.sk, prezrite si najnovšiu kolekciu alebo aj nesmrteľné legendy a vyberajte si z množstva značiek a modelov.

Zľavový kód Footshop Vašekupóny.sk

 

Do práce, na tréning či prvé rande

Hľadáte univerzálne topánky, ktoré môžete nosiť ku všetkému? A kto povedal, že to nemôžu byť práve tenisky? Vydržíte v nich celý deň a navyše dodajú aj na prvý pohľad fádnemu outfitu potrebný šmrnc. Nebojte sa experimentovať. Fantázií sa medze nekladú a môžete ich kombinovať na všetky možné spôsoby. Výborne vyniknú napríklad k sukni a šatám, k elegantným, ale aj oversize kabátom, či dokonca k nohaviciam alebo k saku. Správna voľba materiálu a farby dokáže zázraky.

 

Okopané tenisky nie sú „IN“

 Určite vám nemusíme pripomínať, že tak ako sa staráme o naše lodičky či inú spoločenskú obuv, nesmieme zabúdať ani na tú športovú. Zablatené a okopané tenisky sú predsa „out“. Problém často nastáva práve pri tých snehovobielych. Ak ste milovníkom práve tých, prípadne obľubujete iné pastelové farby, tak potom určite viete, že udržať ich v pôvodnom stave je takmer nemožné. Jedine, že by ste sa v nich prechádzali iba doma v obývačke :).

Pranie špinavých tenisiek Vašekupóny.sk

Jeseň je už za dverami a s ňou spojené aj pre ňu typické upršané počasie. A kde je dážď, tam sú aj mláky a teda aj blato. Tenisky z brúsenej kože a aj tie semišové sú momentálne v kurze. Už ste s nimi, ale vykročili do daždivého rána? Bez správneho ošetrenia sa nielen rýchlo zašpinia, ale dokonca vám z vašej topánky môžu vyčarovať menší bazénik a to asi nie je vec, po ktorej by ste túžili.

Viete ako poriadne vyčistiť tenisky? Nie? Nevadí, vo Footshope myslia aj na toto. Okrem kvalitných tenisiek tu nájdete aj rôzne prípravky na čistenie, impregnáciu či iné ošetrenie, ktoré vám uľahčia starostlivosť o ne.  Nájdete tu všetko, čo potrebujete na to, aby vaše topánky vydržali čo najdlhšie ako nové. Starajte sa o vaše tenisky a vaše nohy sa vám určite poďakujú. 

 

Vďaka kupónom ušetríte

Hoci sa investícia do kvalitnej obuvi rozhodne oplatí, všetci sa nepochybne zhodneme na tom, že nejde zrovna o lacnú záležitosť. Vo Footshope však môžete nakúpiť bez toho, aby ste za kvalitnú obuv minuli hotový majland. Nebojte sa, zaberie vám to naozaj len pár sekúnd. Stačí, ak využijete rôzne zľavy ako napríklad Footshop zľavový kupón, či iné akcie, ktoré e-shop ponúka a vaša peňaženka sa vám určite poďakuje. Vďaka nim totiž môžete ušetriť až desiatky eur. To už sa vyplatí, no nie?