Footshop - kvalitné topánky do každého počasia

10.09.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Footshop - kvalitné topánky do každého počasia

Ak hľadáte kvalitné topánky do každého počasia, nemusíte chodiť ďaleko. Stačí len do vašej obývačky k počítaču ;-). V e-shope Footshop.sk si totiž určite vyberiete detské, pánske aj dámske topánky. Ak navyše využijete Footshop zľavový kód, určite aj niečo ušetríte ušetríte.

 


Ak hľadáte kvalitné topánky do každého počasia, navštívte internetový obchod Footshop.sk.  Ak pri nákupe využijete výhodné zľavové kupóny a zľavové kódy, ktoré nájdete aj u nás, vaša peňaženka sa vám určite poďakuje. 


Niečo z histórie 

Obchod Footshop vznikol v roku 2011 v Prahe ako spoločnosť, ktorej stredobodom boli tenisky, kreativita a mestský životný štýl. Postupne sa rozrastala o značky ako Adidas, Nike či Asics. V roku 2015 sa Footshop stal súčasťou rodiny Adidas Consortium, a tak sa dostal k ich limitovaným edíciám. Rovnaký úspech dosiahol Footshop aj pri ďalších značkách ako Vans, Puma či Reebok. A ďalšie značky stále pribúdajú.

footshop zľava vaše kupóny

Čo vás čaká na Footshop.sk?

Na Footshop.sk nájdete kvalitnú street obuv, pánske a dámske topánky, tenisky a obuv vhodnú na všetky ročné obdobia. Okrem toho obchod ponúka aj dámske a pánske oblečenie a doplnky, ako sú batohy, opasky, hodinky, okuliare, čiapky a iné. Skrátka, nájdete tu všetko, čo by dobrý internetový obchod s obuvou mal ponúkať.

Zaujímavé však je, že Footshop nie je len obchod s obuvou. Predajom topánok váš vzťah s ním nekončí. Spoločnosť Footshop sa snaží vytvárať subkultúru, ktorá sa formuje okolo streetwearu. Organizuje rôzne projekty a udalosti, ktoré predstavujú akúsi platformu pre združovanie ľudí. A to už naozaj hocijaký obchod s obuvou nerobí, čo myslíte?   

Okrem tejto širokej ponuky sme pre vás našli niekoľko výhod, ktoré vám nákup cez internetový obchod Footshop.sk prinesie:


#1 Limitované edície

Vďaka partnerstvu so známymi značkami ponúka Footshop aj limitované edície obuvi, ktoré inde nenájdete. Ak teda chcete byť výnimočný a chodiť v jedinečných kúskoch, Footshop vás určite nesklame.


#2 Čistenie tenisiek

Koľkokrát ste už neúspešne riešili čistenie špinavých tenisiek? Footshop vám ponúka aj takúto službu. Doneste tenisky do predajne a z obchodu vám ich vrátia ako nové. Alebo ako “po wellnesse”, ako samotný obchod uvádza ;-)


#3 Prehľadná webová stránka

Na stránke www.footshop.sk sa určite nestratíte. Môžete využiť kvalitné vyhľadávanie alebo filtrovanie podľa jednotlivých typov produktov či značiek. K dispozícii sú aj doplnkové filtre, ktoré vám umožnia vyberať tovar podľa veľkosti, farby či ceny, ale aj podľa jeho dostupnosti online či na jednotlivých predajniach. Tovar si samozrejme môžete zoradiť podľa jeho ceny alebo názvu.


#4 Možnosť nakupovať so zľavou

Na Footshop.sk môžete využiť rôzne sezónne výpredaje. V septembri sú to napríklad:

  • zľava do 32 % na oblečenie a šiltovky,

  • zľava do 40 % na dámske topánky,

  • zľava do 35 % na pánske topánky.
     

Iba u nás - na portáli Vašekupóny.sk - nájdete aj špeciálne Footshop zľavové kódy - napríklad 10 % zľavu na obuv a oblečenie či 10 % zľavu na batohy.  
 

footshop zlavy na topánky vašekupóny.sk


#5 Doručenie priamo k vám

Zásielku vám z e-shopu pošlú už nasledujúci pracovný deň po objednávke, a to prostredníctvom dopravcov UPS, Slovenská pošta alebo Zásielkovňa. Po vyexpedovaní zásielky vám na e-mail príde odkaz na sledovanie vašej zásielky, takže si môžete jednoducho overiť, kde sa váš tovar práve nachádza. Zásielku môžete očakávať v priebehu 1 - 2 pracovných dní.

Ak chcete ušetriť na poštovnom, môžete využiť aj služby osobného odberu v Bratislave alebo Košiciach. Ak vaša objednávka presiahne 89 €, získavate dopravu zdarma. Po otvorení zásielky vás čaká malé prekvapenie - topánky budú zabalené v dvoch obaloch, aby sa znížilo riziko poškodenia pri ich preprave.


#6 Ďalšie výhody

Samozrejmosťou sú rôzne bežné možnosti platby prevodom na bankový účet, dobierka a platobná karta. Ak vám tovar nesedí, alebo sa vám len jednoducho nepáči, môžete ho do 30 dní vrátiť. Ale to už sú výhody, ktoré vás v obchode ako je Footshop, už neprekvapia :-).