EXIsport expandoval na maďarský trh: otvoril nový e-shop www.exisport.hu

exisport-banner-pr-clanok

Doteraz mal e-shop na Slovensku aj v Českej republike. Po úspechoch svojho slovenského a českého e-shopu sa rozhodol expandovať aj do Maďarska.

Nový e-shop www.exisport.hu prináša na maďarský trh značkové oblečenie a značkovú obuv. EXIsport prináša navyše aj športové potreby a športovú výbavu známych značiek ako napr. Adidas, Nike, Ziener a ďalšie značky. Topánky celosvetových značiek sú bestsellerom v slovenskom aj v českom e-shope EXIsport. 

 

EXIsport je tu už takmer 20 rokov

 

Exisport nie je neznámou značkou. Maloobchodnú činnosť začal otvorením prvej predajne 18. júna 2003 v OC Cassovia v Košiciach. Aktuálne je sieťou športových predajní po celom Slovensku a vďaka slovenskému aj českému e-shopu u nás nakúpite kedykoľvek. Taktiež jarný výpredaj máte na dosah za najlepšie ceny. Exisport je pre ľudí s aktívnym životným štýlom, ktorí nie sú výkonní športovci ani profesionáli, ale radi by športovali na rekreačnej úrovni niekoľkokrát za mesiac a pri športových aktivitách vyzerali trendy.

exisport-logo-pr

Špecializované cyklo predajne EXIsport

 

Aktuálne sme v sezóne jarných aktivít a športov, kde cyklistikabeh a fitness rozhodne dominuje. Zaujímavým bonusom pre našich zákazníkov sú špecializované cyklistické predajne EXIsport:

- Košice - Atrium Optima, Moldavská 32
- Košice - Cyklo servis, opatovská cesta 10
- Prešov - ZOC MAX, Vihorlatská 2A
- Poprad - OC MAX, Dlhé hony 1
- Nitra - OC Centro, Akademická 1/A
- Žilina – ZOC Max, Prielohy 979

 

cyklo servise Vás rád privíta a pomôže Vám náš školený personál. Servis bicyklov poskytuje kontrolu a nastavenie bŕzd, riadenia, stredového a hlavového zloženia a mnoho ďalších služieb.

 

Požičovňa elektrobicyklov

 

Chceli by ste si vyskúšať jazdu na elektro bicykli? EXIsport ponúka možnosť zapožičania e-biku. Elektrický bicykel si môžete zapožičať online v požičovni EXIsport na Vami vybranú akúkoľvek dlhú dobu.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=7VwoGhiodrI&ab_channel=EXIsport 

EXIsport je spoľahlivý e-shop, ktorý je na trhu už niekoľko rokov. Firma PPG Group vlastniaca značku EXIsport, prevádzkuje aj sieť maloobchodných predajní na Slovensku. Vyberte si zákazníkmi overený e-shop, ktorý ponúka značkové tenisky, značkové tepláky, zimné a prechodné bundy, bicykle, lyže a množstvo ďalšieho tovaru na super ceny.

 

Tlačová správa EXIsport
Autor: Ingrida Vravcová
© Autorské práva vyhradené.