Ešte nie si členkou Klubu módnych žien? Pridaj sa a zbieraj body

13.09.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Ešte nie si členkou Klubu módnych žien? Pridaj sa a zbieraj body

Ak patríš k milovníčkam módy, určite často nakupuješ v obchodoch Orsay. V Orsay pritom môžeš pohodlne nakúpiť aj online. A to s mimoriadnymi výhodami. Prečítaj si blog a využi mega zľavy na oblečenie.



Čo je Orsay?

Orsay je sieť obchodov s módou, ktorý o sám o sebe hovorí, že ponúka najväčší výber dámskej módy na svete. Táto nemecká spoločnosť sa v módnom biznise pohybuje už od roku 1975. Postupne rozšírila svoje aktivity aj do Rakúska, Švajčiarska, Poľska, Česka a Maďarska a v roku 2006 sa prvýkrát objavila aj na Slovensku.

Dnes má Orsay na Slovensku už 26 pobočiek v 12 mestách. Najnovšie módne trendy a doplnky prináša aj internetový obchod www.orsay.sk. Či už nakupuješ online alebo v kamenných predajniach, v Orsay môžeš využiť aj výhody členstva Klubu Orsay.

orsay klub zľavy vašekupóny.cz

Klub Orsay alebo aj Klub Módnych Žien

Členstvo v Klube Orsay spočíva v tom, že sa svoje nákupy v Orsay zbieraš body a následne využívaš exkluzívne výhody. Ako to funguje? Zaregistruješ sa priamo v niektorej z predajní alebo cez registračný formulár, ktorý je k dispozícii na stránke Orsay. Následne získaš klubovú kartu, s ktorou čerpáš výhody Klubu Orsay. Členstvo je samozrejme bezplatné.

Za každé minuté euro už od prvého nákupu získavaš 4 body, ktoré môžete neskôr vymeniť za klubové vouchery.  500 bodov (čo vlastne zodpovedá minutým 120 eurám) si vymeníš za voucher v hodnote 5 €. Body pritom môžeš zbierať vo všetkých krajinách, v ktorých klub Orsay existuje.

Poznámka: Hodnota klubových poukážok sa samozrejme prispôsobuje bodovému stavu. Ak teda máš napríklad nazbieraných 675 bodov, za 650 bodov dostaneš klubovú poukážku v hodnote 6,50 € a zvyšných 25 bodov zostane na tvojom konte.

ORSAY ZĽAVA

Tento poukážky následne využiješ pri nasledujúcom nákupe. Samozrejme, nákup môžeš zrealizovať v kamennej predajni alebo online. Pozor si však daj na to, že klubové poukážky, ktoré boli vystavené v predajni, nemôžeš uplatniť v e-shope. Ich platnosť je časovo obmedzená. Neotáľaj ani s výmenou bodov za poukážky, uplynutím 31.12. nasledujúceho roku ti totiž prepadnú.

Okrem týchto voucherov sa počas celého roka užívaš exkluzívne zľavy a ponuky, ktoré sú určené špeciálne pre členky Klubu Orsay. A to nie je všetko! Na narodeniny ti Orsay pošle malé prekvapenie - špeciálny narodeninový voucher.

Ako členka Klubu Orsay získavaš tiež možnosť využiť špeciálne služby - napríklad možnosť zarezervovať si až tri kúsky oblečenia na dobu troch dní vo vybranej predajni Orsay.


Chceš ešte ďalšie zľavy?

Okrem zliav a iných výhod, ktoré ti poskytnú Klub Orsay, môžeš v Orsay využiť aj ďalšie zľavy.

 Orsay výpredaj. Na stránke www.orsay.sk je špeciálna časť venovaná výpredajovým kúskom. Zľavy sa pohybujú až do výšky 70 %.

✓  Zľavové kódy Orsay.  Portál Vašekupóny.sk ti prináša zľavové kódy a zľavové kupóny Orsay, s ktorými môžeš kúpiť so zľavou aj kúsky z aktuálnych nezľavnených kolekcií.  

✓ Zľava za registráciu do newslettera. Ak sa prihlásiš k odberu noviniek od Orsay, za najdrahší nakúpený módny kúsok získaš špeciálnu zľavu 25 %.