Dokonalé jesenné outfity vďaka 5 kúskom: Inšpirujte sa

zena-trenckot-stromy

Jeseň sa môže zdať náročným obdobím z hľadiska obliekania. Nie je to však pravda. Ak vám chýba inšpirácia na jesenné outfity, my vám poradíme, čo na seba.

Prichádza azda najkrajšie ročné obdobie. Chladné rána striedajú príjemné poobedia. Ako sa obliecť do tohto počasia? Pomôžu vám tipy na jesenné outfity.

Je nekonečne veľa možností, ako na jeseň môžete kombinovať oblečenie. Vonku to hrá farbami, tak sa s nimi pohrajte aj v outfite. Rôzne variácie oblečenia s dôrazom na pohodlnosť sú vítané.

Máte plný šatník? Najskôr ho vytrieďte a potom sa pustite do online nakupovania. Nové jesenné outfity na vás netrpezlivo čakajú v každom e-shope.

TOP 5 kúskov na jesenné outfity


V jesenných outfitoch sa môžete doslova vyblázniť. Nie je úplná zima, aby ste museli byť zahalené od hlavy po päty. Zároveň nie je úplne horúco ako v lete. Môžete smelo vrstviť a kombinovať rôzne druhy oblečenia.

bezove-saty-kabat-okuliare

 

Trenčkot na začiatok jesene


Na začiatku jesene je ešte teplo na kabát. Na druhej strane je ale chladno na to, aby ste vyšli von len v tričku. Ideálnou voľbou je štýlový trenčkot. Dokombinovať ho môžete napríklad s úzkymi džínsami, rolákom a nízkymi čižmami.

Svoje využitie nájde trenčkot vo vašom šatníku po celý rok. Obliecť si ho môžete ešte v druhej polovici jesene. Vtedy sa zvyčajne hlási o slovo babie leto s príjemnými teplotami a niekoľkými slnečnými lúčmi. A skvele sa vám bude nosiť aj na jar.
 

mlada-zena-v-bezovom-trenckote


Kabát a bunda do chladného počasia


Preferujete elegantný kabát alebo hrubšiu páperovú bundu? Je to úplne jedno, pretože oba kúsky sú IN.

Z hľadiska trendov sú tento rok najštýlovejšie maxi kabáty. Úzke dlhé šaty sa k nim hodia najlepšie. Ďalšou možnosťou je oversize kabát, pod ktorým vynikne biela košeľa, sako a na záver čižmy na podpätku.

Čo dodať k páperovým bundám? Snáď len toľko, že s nimi nikdy neurobíte chybu. Kvôli ich štýlu a pohodlnosti sú trendy už niekoľko sezón. Ak ste vyššia, odporúčame vám zvoliť dlhšiu parku.

Ani vo farbách sa nič nemení. Ťavia, karamelová, sivá, čierna klasika a farby jesene sú sezónnou istotou.
 

zena-v-bezovom-kabate-a-klobuku

 

Pleteninám povedzte vždy ÁNO


Svetre, kardigány, pletené šaty alebo vesty. Čokoľvek z  pletenín by malo byť v jesennom šatníku na prvom mieste. Sú totiž skvelé. Okrem toho, že vás zahrejú, sú jasnou voľbou, keď neviete čo na seba, alebo keď chcete oblečenie vrstviť.

Chcete sa vybrať na prechádzku do farebných ulíc? Stačí vám napríklad tričko a príjemný dlhý kardigán a tenší kabát do ruky. K svetru výborne dokombinujete aj dlhé šaty.


mlada-zena-v-pletenom-svetri

Vedeli ste, že aj letné šaty môžete kombinovať v jesenných outfitoch? Tento aj ďalšie tipy, aké šaty nosiť na jeseň, nájdete v našom článku.

Obuv do popadaných listov aj dažďa


Poznáte to, jeseň sa ešte len začína a všade poletuje farebné lístie zo stromov. Príjemne šuští pod nohami a zakrýva chodníky. Vytiahnite semišové čižmy a splývajte s tou krásou. Neskoro nie je ale ani na lodičky.

Naopak, chladnejšie daždivé počasie si pýta koženú nepremokavú obuv. Vyberiete si nižšie čižmičky, alebo tie nad kolená? Klasické čierne, hnedé alebo iné vo farebných tónoch jesene? S opätkom, bez neho alebo na platforme?

Na výber máte veľa druhov. Záleží len na tom, v akých vám je najpohodlnejšie.

zena-sukna-sveter-vysoke-cizmy-priroda


Doplnky na jeseň


Doplnkov nikdy nie je dosť a platí to aj počas jesene. Zo skrine môžete pomaly vytiahnuť čiapky, tenšie šály či šatky. Hrubšie pančuchy vynosíte so šatami alebo koženými šortkami.

Nie nepovedzte ani pletenej baretke. Okrem štýlu v kombinácii s akýmkoľvek outfitom sa postará o hrejivý pocit tepla.
 

zena-v-bezovom-klobuku-zima

Veľkým trendom v obliekaní je tento rok outfit v jednom tóne. Vyberte si jednu farbu a ostatné oblečenie a doplnky k nej dolaďte. Môže ňou byť príjemná pastelová farba, typická jesenná alebo overená čierna klasika. So všetkými tento rok vytvoríte štýlové jesenné outfity.