Dni Marianne sú späť! Doprajte si nákupy bez výčitiek

08.09.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Dni Marianne sú späť! Doprajte si nákupy bez výčitiek

Už viete čo si kúpite? O pár dní odštartuje najväčšia zľavová akcia u nás aj v susednom Česku. Navštívte Vašekupóny.sk a dozviete sa viac.


Všetky nákupné maniačky a maniaci pozor! Už o pár dní štartuje tradičná septembrová zľavová mánia. Dni Marianne je akcia, kedy sa môže všetko a veľa. Práve preto sa rozmaznávajte a doprajte si aj to, na čo vám počas bežných dní nezostal čas alebo peniaze. Skvelé zľavové kupóny vám totiž zabezpečia výhodné nákupy. Takže hor sa nakupovať bez výčitiek.

 

Využite až 70% zľavy

V dňoch od 15. do 17. septembra oslávia všetci šopoholici svoj sviatok. Najväčšia zľavová akcia v Česku a na Slovensku, Dni Marianne, je späť. Nenechajte si ujsť viac ako 600 zaujímavých ponúk vo vyše 7000 predajniach a e-shopoch. Prehľad obchodov, ako aj zľavové kupóny, nájdete aj na našej stránke Vašekupóny.sk.

 

Oblečenie, topánky i kozmetika

Dajte zbohom pôstnemu obdobiu bez nakupovania a povoľte si opasky. Ide sa nakupovať! Dni Marianne je špeciálna zľavová akcia, do ktorej sa už niekoľko rokov zapájajú desiatky obchodov po celom Slovensku a Česku. Pri nákupe stačí zadať zľavový kód, ktorý nájdete vo vybraných e-shopoch a zľava sa vám automaticky odpočíta.

Chcete oživiť svoj šatník, ale neplánujete na to utratiť more peňazí? Tak potom Vás zľavy na oblečenie či doplnky v Answear, Fade, Cropp, Desigual, Cellbess, House, Mohito, Reserved, s. Oliver, Orsay, Zoot určite potešia. A čo topánky? Jeseň nám už klope na dvere, máte vo svojom botníku kvalitnú nepremokavú obuv, tenisky či trendy poltopánky? Nie? Tak potom šup nakupovať. 

Dni Marianne zľavové kódy Vašekupóny.sk

Footshop, Baťa či Urbanstore májú v talóne zopár neodolateľných akcií. Lákavé zľavy sa samozrejme vzťahujú aj na parfumérie a obchody s kozmetikou. Na zozname je napríklad e-shop Bezpečná krása, Urban Decay, Yves Rocher, Sephora, Marionnaud, Manufaktura, Kiehls, Frais Monde, Artdechoshop, Douglas a ešte oveľa viac. Stačí si len vybrať.

 

Kde sa ešte dajú využiť zľavy?

Dni Marianne nájdu svojich nadšencov aj medzi tými, ktorí sa rozhodli rozhodli nakúpiť veci do svojej domácnosti. Využite skvelé zľavy a nakupujte výhodne všetko na čo si zmyslíte od drobných dekorácií až po nábytok, malé aj veľké elektrospotrebiče, potraviny, kávu, ale aj knihy či chovateľské potreby. V ponuke nájdete Alzu, Sconto nábytok, Samsung, Tchibo, Datart, Nay, Electro world, Eta, Euronics, Philips, Pet Center, Megapixel, Olympus a ešte oveľa viac.