Deň otcov sa blíži, urobte mu radosť niečím špeciálnym

06.06.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Deň otcov sa blíži, urobte mu radosť niečím špeciálnym

Po mamičkách si konečne prídu na svoje aj oteckovia. Tretia júnová nedeľa už tradične patrí im, našim ockom. Už viete, čím prekvapíte toho svojho? Inšpirujte sa darčekom z nášho výberu a využite top zľavy.

 

Darček pre otca

Hoci Deň otcov nezažíva u nás až taký boom ako Deň matiek, rozhodne netreba naň zabúdať.  Rola otca je v živote každého z nás naozaj nenahraditeľná, dajte mu  preto pocítiť, ako veľa pre vás znamená. Existuje množstvo darčekov, ktorými ho dokážete potešiť.  Inšpirujte sa našimi radami a pripravte sa na 17. jún ako sa patrí.
 


 Kniha

Ak aj váš otec patrí medzi vášnivých knihomoľov, prekvapiť ho môžete aj pridaním ďalšieho kúska do jeho knižnice. Staviť môžete napríklad na obľúbených slovenských autorov, medzi ktorých nepochybne patrí aj Dominik Dán, Jozef Karika či princezná slovenského krimi Katarína Holetzová. Ak navyše využijete Martinus zľavový kód, zľava na nákup vás isto neminie. 

 

zľavový kupón Martinus vašekupóny.sk

Hodinky

Ideálnym darčekom pre azda každého muža sú práve hodinky. Základom je, aby ste sa trafili do jeho vkusu. Hodinky totiž už dávno neslúžia len ako ukazovteľ času. Je váš otec športový typ alebo si ho bez povestneho obleku neviete už ani predstaviť? Nevadí, na trhu sú ich mraky. Klenotníctva ponúkajú nespočetné množstvo rôznych modelov, z ktorých si určite vyberiete. Ak navyše využijete výhodné zľavy na hodinky, spokojná bude aj vaša peňaženka. Napríklad Vivantis zľavový kód vám teraz dokáže ušetriť až polovicu.

 

Vivantis zľavový kupón vašekupóny.sk

Niečo pre domáceho majstra

Aj váš otec je tak trochu domáci kutil? Prinášame vám super tip, ktorý chytí za srdce nejedného praktického muža, ktorý sa nebojí si zašpiniť ruky. V internetovom obchode Hej teraz nájdete mega výpredaj a v ňom top zľavy až do - 45 % na vybrané náradie ako brúsky, vŕtačky či píly. Neváhajte, prezrite si celú ponuku e-shopu a nakupujte už dnes. Hej sk zľava sa predsa vždy hodí, no nie? 

hej sk zľavový kupón vašekupóny.sk

✓ Športové potreby

Nezabúdame ani na milovníkov športu. Ak máte doma športového nadšenca, za zmienku určite stojí aj internetový obchod SanaSport, kde teraz nájdete mega zľavy. Tie aktuálne presiahli hranicu - 40%, preto sa sa tam určite oplatí pozrieť. V e-shope nájdete zľavy na športové oblečenie, tenisky, športové tašky, tenisové rakety, outdoorové vybavenie, športové fľaše a svoje miesto tu má aj kvalitná športová výživa. 
 

zľavy na športové potreby