Buďte štýlová aj v zime: S týmito kúskami to bude jednoduché

zena-v-kabate-budova

Sledujete, čo je práve IN? Nezabúdajte, že aj počas zimných mesiacov môžete prezentovať svoj vkus. Perfektne vám s tým pomôžu tieto 3 kúsky.

Vytváranie zimných outfitov je charakteristické vrstvením kúskov odevov s jediným cieľom - zostať v teple. Pri výbere dbáme hlavne na to, aby bolo oblečenie komfortné a teplé. Zabúdať však netreba ani na jeho vzhľad. Pýtate sa, ako v uliciach zažiariť, keď ste zahalená od hlavy po päty? V nasledujúcich riadkoch vám to prezradíme.

 

Vysoké čižmy? Určite áno


Obuv je všeobecne tou najdôležitejšou časťou každého outfitu, a toho zimného obzvlášť. Kvalitný pár topánok ochráni vaše nohy pred nepríjemným chladom. Okrem mnohých zimných párov topánok vám chceme dať do pozornosti jedny, ktoré by mali mať vo vašej skrinke na topánky svoje čestné miesto. Sú nimi vysoké čižmy nad kolená.

Hlavnou sezónou na nosenie tohto mimoriadne štýlového a pre niekoho možno aj výstredného typu obuvi je začiatok jari až po koniec jesene. No dostupné sú aj zateplené modely, ktoré plnia funkciu zimných topánok. Kožené čierne sú klasikou, v prírodnej hnedej farbe môžu byť najzaujímavejším prvkom celého outfitu. A čo opätok? S ním, alebo bez neho? To je na vás. Pozrite si vysoké čižmy nad kolená na Answear.sk a vyberte si model podľa vašich predstáv z hľadiska materiálu, vzhľadu či podľa preverovanej značky.

S ich kombinovaním k outfitom si nemusíte lámať hlavu. Výborne vyzerajú k sukniam, šatám, slim džínsom i koženým šortkám. Pozor však na zapravenie džínsov rovného strihu či nohavíc do vysokých čižiem. To by bolo módne faux pas.

Dbajte na správnu starostlivosť, ktorou predĺžite ich životnosť. Zadovážte si vhodný čistiaci prostriedok podľa druhu ich materiálu. Pri odkladaní do skrinky na topánky alebo krabice mimo sezóny nosenia dávajte pozor, aby neboli zle uložené alebo na seba natlačené, mohlo by tým dôjsť k ich poškodeniu.

 

Kabát alebo bunda? Oboje


Kabát a bunda sú najvýraznejšími kúskami zimných outfitov. Pri oboch typoch vrchného oblečenia máte veľmi široký výber strihov i farebných prevedení. Rovnako veľká je v súčasnosti aj variabilita ich nosenia. Môžete ich kombinovať k akýmkoľvek kúskom oblečenia na každú udalosť.

Kabát je z tejto dvojice bez pochýb tým elegantnejším vrchným odevom. Je priam stvorený do pracovných outfitov či na významné udalosti. Dostupný je v rôznych strihoch, dĺžkach aj farebných prevedeniach. Páči sa vám vo výrazných farbách? Kúpte si ho. No ak by ste mali mať vo svojom šatníku len jeden kabát, stavte na čiernu nadčasovú klasiku. Nezabudnite ho doplniť štýlovým módnym doplnkom, akým je šatka alebo šál. Veľkú ponuku nájdete po kliknutí na tento odkaz https://answear.sk/k/ona/doplnky/sale-a-satky/satky. A skvelý look máte hotový.

Bunda je oddávna vnímaná ako športový kúsok odevu. Je síce pravda, že v takom outfite vynikne najviac, no jej nosenie nemusíte limitovať. Oversize bunda výraznejšej farby bude výborne vyzerať v kombinácii s jednoduchými šatami. Typický mestský look dosiahnete oblečením bundy na teplákovú súpravu, v kombinácii s koženými nohavicami či legínami.
 

zena-kabat

 

A čo kabelky? Tieto sú must have


Bez kabelky ani na krok! Okrem toho, že je nevyhnutná na nosenie pokladov žien, je aj dôležitým módnym doplnkom na dotvorenie výsledného outfitu. Ako najväčšie hity zimnej sezóny 2023/2024 boli na prehliadkových mólach zdôrazňované klasické crossbody kabelky, kabelky s retiazkou či praktické shopper tašky. Trendy sú aj kabelky geometrických tvarov a tie vo výrazných farbách. 

Máte pred sebou dlhý deň s množstvom povinností? Siahnite po shopper taške, do ktorej sa vám zmestí všetko od vecí do práce až po malý nákup. Pohodlne ju odnesiete na ramene alebo v ruke. Naopak, fanúšičky minimalizmu ocenia ľadvinku alebo malú crossbody kabelku. Pri pohybe vás ani jedna z nich žiadnym spôsobom neobmedzí a takmer ani nebudete vedieť, že ju máte.

Z kategórie kufríkových kabeliek si rady vyberajú najmä business dámy. Tieto kabelky sú nielen funkčné, ale aj štýlové a skvele dopĺňajú každý elegantný outfit. Neviete, ako nosiť kabelky výraznejších farieb? Zvoľte ich k jednofarebným outfitom, kedy z výraznej kabelky urobíte šperk vášho looku.

Poznáte pravidlá pri výbere kabeliek? Okrem správneho zvolenia kabelky podľa príležitosti, hrá hlavnú rolu aj typ postavy. Nízke ženy s drobnou postavou by nemali nosiť veľmi veľké kabelky, a naopak tým veľmi malým kabelkám by sa mali vyhýbať dámy s plnšou postavou.
 

Chladné počasie naozaj nie je prekážkou, aby ste ukázali, čo rady nosíte a vyzerali výborne. Našou radou je zamerať sa pri každom outfite na detaily a riadiť sa pravidlom, že menej je viac.




Sponzorovaný obsah