Bonprix výpredaj: Top 4 šaty, ktoré sadnú každej postave

07.08.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Bonprix výpredaj: Top 4 šaty, ktoré sadnú každej postave

Každej žene pristanú iné šaty. Máte postavu v tvare hrušky, presýpacích hodín, valca alebo jablka? Ponúkame vám top 4 šaty pre každý typ postavy. Ak navyše využijete Bonprix zľavy, určite aj niečo ušetríte.




Na našom blogu sme vám nedávno radili, ako si vybrať správne letné plavky podľa typu vašej postavy. Viete, že podobné princípy môžete uplatniť aj pri výbere vhodných šiat? Presne tak, ukážeme vám, ako postupovať pri výbere.


V skratke si to zopakujme

Každá žena má iný typ postavy, ktorý zodpovedá jednému zo základných tvarov - valec, jablko, hruška či presýpacie hodiny. Už názvy jednotlivých tvarov napovedajú, ako jednotlivé postavy vyzerajú. A pre každý tento tvar vám v nasledujúcich riadkoch odporučíme vhodné šaty.  

 

typi postavy vasekupony.sk

• Šaty pre postavu typu valec

Pre tento typ postavy je charakteristický približne rovnaký pomer pŕs a bokov, nevýrazný pás a malý zadok. Vaša postava je teda takmer úplne rovná. Preto si zvoľte šaty, ktoré vytvarujú pás - teda šaty s opaskom, mašľou či inak zvýrazneným pásom. V hornej časti šiat vsaďte na riasenie a kaskádový výstrih. Pristanú vám tiež výrazné vzorované modely a výrazné balónové sukne.

 

bonprix saty vypredaj

» Náš tip: Vedeli ste, že v internetovom obchode Bonprix teraz nájdete množstvo krásnych šiat za ešte krajšie ceny? Presne tak. Ak navyše využijete skvelé Bonprix zľavy, spokojná bude nielen vaša peňaženka. 


• Šaty pre postavu typu jablko

Široké ramená, väčšie prsia a bruško, širší pás a štíhle nohy. To všetko charakterizuje typ postavy jablko. Jednoznačne sa vyhýbajte obtiahnutým šatám. Zvoľte si radšej modely, ktoré sú vyrobené z ľahkých a vzdušných materiálov, sú voľnejšie, prípadne zopnuté pod hrudníkom a spustené.  Pre optické vytvarovanie drieku siahnite radšej po šatách s korzetom a širokou alebo rovnou sukňou. Pristanú vám tiež šaty so zvýšeným pásom a výstrihy do tvaru písmena V, ktorý opticky zúži široké plecia a upriami pozornosť na prsia.

 

bonprix vypredaj vase kupony

» Náš tip: V Bonprixe si vyberie aj žena s typom postavy "jablko". V bohatej ponuke napríklad nájdete aj tieto šaty za teraz zvýhodnené ceny. 


• Šaty pre postavu typu hrušky

Ženy s takouto postavou majú širšiu spodnú časť - teda boky, zadok a stehná a užší hrudník, plecia a pás. Ak sa skrývate pod dlhé šaty rovného strihu, nerobte to. Keďže horná časť je užšia ako dolná, pri výbere šiat sa zamerajte na zvýraznenie hornej a zjemnenie spodnej časti. Takýto efekt dosiahnete napríklad výberom korzetových alebo empírových šiat. Bez problémov siahnite po šatách s výrazným výstrihom - napríklad do tvaru V - alebo riasením v oblasti hrudníka. Typu postavy prispôsobte tiež výber farieb - zvoľte výrazný a nápaditú hornú časť a tmavú sukňu.

 

zlavovy kod bonprix

• Šaty pre postavu typu presýpacie hodiny

Ženy s takýmto typom postavy majú plnšie prsia, úzky pás a širšie boky. Ak patríte k tým šťastným ženám s takouto postavou, pristanú vám v podstate akékoľvek strihy aj výstrihy. Vyberte si také, ktoré ešte zvýraznia vašu ženskosť, takže žiadne padavé beztvaré materiály a nadrozmerné modely. Mimoriadne vhodné sú pre vás napríklad široké sukne, siahnuť však môžete aj po iných strihoch sukní a najmä po odvážnejších asymetrických šatách. Najviac vám pristanú šaty so zvýrazneným či zúženým pásom, sukne do tvaru písmena A a puzdrové šaty.

 

bonprix zlavovy kupon

» Náš tip: Tie správne šaty podľa typu vašej postavy vám ponúka internetový obchod Bonprix. Využite aktuálny Bonprix výpredaj a vyberte si šaty so zľavou až do výšky 60 %. Zľava sa vzťahuje nielen na dámske oblečenie, ale aj topánky a módne doplnky.