Black Friday 2021: Zľavy, ktoré by bola škoda nevyužiť

Black Friday zľavy

Chcete si urobiť radosť novým oblečením, kozmetikou, športovými potrebami či nábytkom? To všetko teraz môžete kúpiť oveľa lacnejšie ako po zvyšok roka – využite výhodné Black Friday ponuky a potešte seba alebo svojich blízkych.

Nestrácajte čas hľadaním zľavových kupónov, my sme to už urobili za vás. Pripravili sme pre vás špeciálnu sekciu Black Friday 2021, kde nájdete všetky zľavy na jednom mieste.

 

Plánujete si kúpiť nový mobil či počítač? Tak potom si určite nenechajte ujsť článok Black Friday elektro: Využite extra zľavy na elektroniku. Ak sa chcete dozvedieť niečo viac o tom, ako Black Friday vlastne vznikol, prečítajte si náš článok Black Friday 2021: 8 prekvapivých faktov.

 

Oblečte sa štýlovo od hlavy až po päty

 

Väčšina nakupujúcich využíva Black Friday zľavy na nákup vianočných darčekov pre svoju rodinu či priateľov. Kto ale povedal, že nemôžeme obdarovať aj seba? Potešte sa novým kúskom do svojho šatníka. Zľavy sa v niektorých obchodoch šplhajú až do výšky 70%. Ak neveríte, kliknite na Answear.sk a presvedčte sa na vlastné oči. Chcete ešte vyššie zľavy? Na Bibloo.sk práve prebiehajú zľavy až do výšky 80% na vybrané dámske, pánske či detské oblečenie a doplnky.

Ak zháňate nové topánky, tak by ste určite mali vedieť, že na Eobuv.sk boli ceny niektorých modelov znížené až o 60%. Dokonalý outfit sa nezaobíde bez štýlových doplnkov - na Eyerim.sk na vás teraz čakajú skvelé Black Friday zľavy na okuliarové rámy, šošovky či dizajnové slnečné okuliare.

 

►   Objavte ďalšie výhodné ponuky na Black Friday oblečenie

 

about you logo     Answear logo

modivo logo     

E obuv logo     Deichmann logo

Footshop logo     Eyerim logo

 

pafumy

 

 

Darujte pod stromček luxusný parfum či kozmetiku

 

Určite ste vedeli, že parfumy patria k jedným z najobľúbenejších vianočných darčekov. Vedeli ste však aj to, že teraz ich môžete kúpiť až o polovicu lacnejšie? Na Elnino.sk sú pre vás pripravené zľavy až do výšky 60%. Alebo kliknite na Notino.sk a využite 15%-né Black Friday zľavy na make-up a pleťovú či vlasovú kozmetiku.

 

►   Pozrite si aj iné Black Friday kozmetika ponuky.

 

Notino logo     Elnino logo

 

Zútulnite si svoj domov

 

Tiež máte vždy koncom roka chuť na zmenu? Vynovte si bývanie. Nie je nutné kompletne prerábať celý byt či dom, niekedy aj malá zmena prinesie veľký efekt. Skúste vymeniť koberec, premaľovať či pridať zopár dekorácií. Alebo môžete zmeniť osvetlenie a v okamihu tak zútulniť celú miestnosť. Na Svetlá.sk kúpite stropné a závesné svietidlá, lustre, ale aj dizajnové stolné lampy. Na Vivrehome.sk zase nájdete množstvo zliav na nábytok či rôzne bytové doplnky. Ak pracujete z domu a doteraz sa vám nepodarilo zriadiť si funkčný home office, určite vám prídu vhod zľavy na kancelárske kreslá a stoličky.

 

►   Nenechajte si ujsť ďalšie Black Friday nábytok ponuky.

 

Svetlá sk logo     Vivrehome logo

Sconto logo     Mobelix logo

Asko logo     XXXLutz logo

 

Obývačka

 

Dostaňte sa do formy

 

Ak ste si dali predsavzatie začať športovať, prípadne si vylepšiť formu, môžeme vám s vaším cieľom trochu pomôcť. Cvičiť síce budete musieť vy, ale poradíme vám, ako pri nákupe športových potrieb či výživových doplnkov výrazne ušetriť. Na 4fstore.sk, Adidas.skReebok.sk zoženiete štýlové športové oblečenie a obuv za skvelé ceny. Ak pravidelne športujete, určite ste už zistili, že pri plnení cieľov zohráva nesmierne dôležitú úlohu aj správna výživa. Podporte svoje výsledky kvalitnými výživovými doplnkami, ktoré kúpite na na Myprotein.sk. Nechce sa vám chodiť do fitness centra? Zriaďte si ho doma. Na Insportline.skExisport.com nájdete veľký výber športových potrieb a náradia. Nečakajte na nový rok a urobte niečo pre seba už teraz.

 

4F logo     Reebok logo

Adidas logo     Myprotein logo

Insportline logo     Exisport logo

 

A ešte niečo navyše

 

Darujte tento rok pod stromček niečo užitočné. Na Pilulka.sk práve prebiehajú veľké Black Friday zľavy na výživové doplnky či kozmetiku. Chceli ste sa vy alebo vaši blízki naučiť hrať na hudobný nástroj, ale vždy ste to odkladali na neurčito? Teraz je na to ten správny čas – na Muziker.sk si teraz môžete uplatniť Black Friday zľavy na takmer všetok nezľavnený tovar.  

 

Pilulka logo     Muziker logo