Billa karta: Aké sú výhody jej členstva?

Billa bonus karta

Radi nakupujete v Bille? Poradíme vám, vďaka čomu budú vaše nákupy oveľa výhodnejšie. Členstvo v Billa Bonus Club prináša skvelé výhody pre celú rodinu.

Chcete nakupovať čo najvýhodnejšie? Tak potom ste už určite členom Billa Bonus Club. Že nie? Prinášame vám niekoľko dôvodov, prečo by ste to mali okamžite urobiť.


Billa Bonus Karta - ako ju získať
 
Vďaka členstvu vo výhodnom programe získate množstvo skelých výhod, o ktorých ste ani entušili. Ukážeme vám, ako si vybavíte  vernostnú kartu a tiež to, ktoré výhody so sebou prináša. Získať členstvo vôbec nie je náročné, práve naopak. Môžete tak spraviť buď online na stránke www.billa.sk  alebo priamo v  ktorejkoľvek kamennej predajni na Slovensku. Rozdiel je v tom, že kým pri online vybavení vám príde kartička domov do 8 týždňov, na predajni Vám ju vystavia okamžite.   
 

Čo robiť pri jej strate?
 
Čo robiť v prípade, ak ste vašu Billa kartu stratili? Nebojte sa, rozhodne ste neprišli o vaše cenné bodíky. Stačí, ak zažiadate o jej duplikát písomne alebo telefonicky na bezplatnej linke 0800 131 121.
 

Aké výhody prináša? 
 
A aké výhody so sebou Billa karta prináša? Poďme sa na to pozrieť:
 
✓  200 výhodných produktov v Billa Bonus letáku
✓  25% zľava na vybraný tovar
✓  10% narodeninová zľava
✓  partnrské zľavy
✓  o novinách sa dozviete ako prví
 
» Billa Bonus leták
V prípade, ž ste čestn´m členom Billa Bonus karty vás iste poteší množstvo unikátnych zliav, za ktoré môžete každý mesiac nakupovať 200 produktov za výhodnú cenu. Pozrite si aktuálny Billa leták a nakupujte výhodne už dnes.
 
» 25% zľava na vybraný sortiment
Ako čestný člen Billa klubu si môžete každý týždeň uplatniť zľavu 25% na vybrané produkty. Len pripomíname, že produktiy, na ktoré sa vzťahuje zľava, sa každý týžden menia.
 
» 10% zľava na narodeniny
Ďalším zo skvelých benefitov je nepochybne aj narodeninová zľava 10%, ktorú môžete využiť na celý nákup. Tento benefit získate pri prvom uskutočnenom nákupe v mesiaci, kedy máte narodeniny. Zľavu môžete využiť jednorazovo do konca nasledujúceho mesiaca.

BILLA NARODENINOVA ZLAVA

»  Ďalšie výhody

Vďaka Billa karte môžete čerpať množstvo zliav nielen v Bille, ale aj v jej partnerských obchodoch ako je Cinemax, Tescoma a mnohé ďalšie. Viac sa dočítate TU