Ako ušetriť pri nákupe nábytku? Pomôže vám Sconto

29.10.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Ako ušetriť pri nákupe nábytku? Pomôže vám Sconto

Plánujete zariaďovať nový byt? Alebo potrebujete doplniť len nejaký kúsok nábytku? Navštívte Sconto Nábytok, kde nájdete všetko potrebné pre zútulnenie vašej domácnosti.




Čo to je Sconto Nábytok?

 

Sconto je nemecký predajca nábytku, súčasť nemeckého koncernu Hoffner, ktorý už od roku 1990 patrí k najväčším predajcom nábytku v Európe. Na Slovensku pôsobí prostredníctvom svojej spoločnosti Sconto Nábytok s.r.o., ktorá zastrešuje 4 obchodné domy a tiež predaj prostredníctvom internetového obchodu www.sconto.sk.  


Čo všetko tu nájdete?

 

Sconto ponúka naozaj širokú ponuku nábytku od obývacích a spálňových zostáv, cez kuchyne, kancelársky nábytok, detské izby, kúpeľne až po záhradný nábytok a bytové doplnky. Toto všetko nájdete v 4 obchodných domoch Sconto Nábytok v Bratislave, Trnave, Nitre a Žiline, ale tiež v internetovom obchode.
 


Prečo by ste mali nakupovať v Sconte?

 

Pri nákupe vás čaká množstvo výhod:

#1 Široký sortiment tovaru
Sconto ponúka široký sortiment nábytku, bytových doplnkov a dekoračných predmetov, ktorý si môžete sami vyzdvihnúť v 4 pobočkách po celom Slovensku, a to 7 dní v týždni. Väčšina tovaru je na sklade, a teda pripravená na okamžitý odvoz.

#2 Otvorené denne
Všetky 4 obchodné domy sú vám k dispozícii každý deň vrátane sviatkov. Výnimku tvoria len sviatky nariadené štátom.

#3 Profesionálni predajcovia
V obchodných domoch Sconto Nábytok pracuje tím profesionálnych, pravidelne školených predajcov a asistentov predaja, ktorí vám vždy pomôžu s výberom nábytku či doplnkov.

#4 Splátkový predaj
Ak potrebujete nábytok hneď, ale nemáte k dispozícii dostatok peňažných prostriedkov, môžete ho nakúpiť na splátky. Nákup na splátky v Sconto Nábytok je možný už od 100 €. Všetko vybavíte na počkanie priamo v predajni, stačí vám len jeden doklad totožnosti.

#5 Doprava a montáž
Pri kúpe nábytku si môžete tiež objednať služby jeho dopravy, výnosu a montáže.

#6 Internetový obchod
Okrem siete obchodných domov môžete nakupovať aj pohodlne z pohodlia domova v internetovom obchode www.sconto.sk. Zákaznícka podpora e-shopu je k dispozícii 7 dní v týždni a vyberať si môžete z tisícok položiek rôznych farebných prevedení a štýlov. Samozrejmosťou pri nákupe je doručenie tovaru až domov.

#7 Garancia ceny
Sconto vám garantuje, že rovnaký tovar v rovnakej kvalite nekúpite v inej kamennej predajni na Slovensku výhodnejšie. Ak v priebehu 8 dní od nákupu zistíte, že rovnaký tovar môžete získať lacnejšie v inde, Sconto vám vráti 100 % cenového rozdielu. A to nie je všetko. Aj z takejto priaznivej ceny ešte dokážete ušetriť. Ako?

 


Ako ušetriť v Sconte?

 

  Využite výpredaje. Na stránke sa nachádza špeciálna časť Výpredaj, v ktorej nájdete ponuku nábytku vo výrazne zľavnených cenách.

✓  Sledujte Sconto leták. V reklamných prospektoch Sconto nábytok je pre vás pripravených množstvo zliav, ktoré môžete využiť pri nákupe v internetovom obchode alebo v obchodných domoch.

✓  Staňte sa členom Sconto Clubu. Členovia klubu majú možnosť nakupovať za výnimočne výhodné ceny aj mimo obdobia akciových ponúk. Okrem špeciálnych členských cien pripravuje Sconto pre svojich členov e-maily o prebiehajúcich akciách a rôzne tematické inšpirácie. Stačí sa jednoducho zaregistrovať a výhody členstva môžete čerpať už pri prvom nákupe.

✓  Využite zľavové kupóny. Na stránke Vašekupóny.sk navyše nájdete zľavové kódy a zľavové kupóny Sconto, ktoré vám umožnia nakúpiť v e-shope Sconto Nábytok ešte výhodnejšie. Každá Sconto akcia alebo výpredaj poteší, no nie?