Ako kombinovať farby alebo vzory?

30.10.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Ako kombinovať farby alebo vzory?

Neskutočne pestrý svet módy nám ponúka širokú paletu možností, ako dokonale zladiť kúsky v našom šatníku. Nebojte sa kombinovať farby a vzory. Poradíme vám, ako na to, aby ste vždy vyzerali štýlovo



Vsaďte na farby
 
Už dávno neplatí, že ak máte na sebe jeden kúsok oblečenia farebný, ten druhý musí byť strohý, najlepšie čierny. Hoci prílišná farebnosť môže byť krokom vedľa a pôsobiť trochu rozptyľujúco, farby sú vo vašom šatníku túto sezónu viac než vítané. Ktoré farby však zvoliť a ako k nim prispôsobiť vzory?
 
Vašu ženskosť nádherne podčiarkne napríklad púdrovo ružová. Určite ňou naplňte váš šatník. Doprajte si ľahké topy alebo hrubé svetre. V kombinácii s bielym sakom, sukňou či nohavicami budete vyzerať prirodzene a sexi. Kombináciou so svetlo sivou, béžovou alebo hnedou farbou zase získate punc serióznosti.
 
V ľahunkej ružovej šifónovej sukničke či šatách budete vyzerať ako anjel. Ak ju skombinujete s bledomodrou či mätovou farbou, rozžiarite váš vzhľad a prinesiete posledné záblesky leta, kamkoľvek prídete. Príťažlivou kombináciou bude asi navždy horčicovo žltá farba s modrou, a to akoukoľvek - od bledomodrej, cez parížsku až po námornícku modrú. Vyskúšajte si doplniť svoj šatník aj o tmavofialovú či tehlovo oranžovú farbu. V nich budete vždy vyzerať neodolateľne.
 

Pridajte vzory
 
Nenechajte sa obmedzovať strohosťou. Vneste do šatníka trochu geometrie aj botaniky. Pásiky, bodky, kvetinky, rastlinné i zvieracie vzory. Na tie najodvážnejšie z vás čaká kombinácia tohto všetkého. Ak však dávate prednosť menej extravagantnému štýlu, vyberte si vzor, ktorý vás oslovuje. Vy sama si môžete vytvoriť outfit, v ktorom budete vyzerať neodolateľne.
 
Vyskúšajte napríklad skombinovať vodorovné pásiky so zvislými. Skvelou kombináciou sú tiež pásiky a kvetinové vzory. Veľmi sviežo vyzerajú bodky v kombinácii s rastlinnými motívmi alebo károm. Odvážna, ale neuveriteľne svieža, je kombinácia kvetinového vzoru s iným kvetinovým. Chce to trochu citu a rozvahy, ale výsledok bude úžasný.

zoot zlavy na oblečenie vasekupony.sk

 
Nezabúdajte na doplnky
 
Pri kombinácii rôznych vzorov a farieb by sa mohlo zdať, že na doplnky už nezostalo miesto. Ale opak je pravdou. Sú to práve doplnky, ktoré podčiarkujú váš outfit a robia ho ešte zaujímavejším. Určite sa vám oplatí už teraz poobzerať po zaujímavých zimných doplnkoch, a to nielen pre vás, ale aj pre vášho partnera. Šály najrôznejších farieb a strihov, čiapky a rukavice vás nielen príjemne zahrejú, ale dokonale doplnia to, čo máte na sebe.

Fantázii sa medze nekladú a môžete si vybrať to, čo sa vám páči. Horčicová, machovo zelená, parížska modrá, rôzne odtiene pastelových farieb. Naozaj, stačí si len vybrať ten správny kúsok. Myslite tiež na to, že je dôležité podčiarknuť aj outfit, ktorý sa skrýva pod vaším kabátom. Poobzerajte sa po štýlových doplnkoch - hodinkách, náramkoch či náhrdelníkoch. My vieme, kde sa vám to oplatí.
 

Výhodne na Zoot.sk
 
Širokú ponuku značkového a kvalitného oblečenia nájdete v internetovom obchode Zoot.sk. Nájdete tu množstvo inšpirácií pre doplnenie či oživenie vášho šatníka. V štýlových kúskoch zo Zoot sa už nikdy nebudete cítiť fádne. Krásne strihy, pestrý výber farieb a široký výber veľkostí a značiek. To všetko nájdete v Zoot. Navyše, tovar si môžete objednať priamo na Výdajňu radosti, ktorú nájdete až v 12 miestach na Slovensku.

Tovar si môžete vyskúšať priamo tam a to, čo vám nesadne, jednoducho necháte na predajni. Ak si objednáte tovar domov, na vrátenie máte až 90 dní. A ak využijete
Zoot zľavový kód, získate zľavy na oblečenie a topánky a ušetríte ďalšie eurá na váš ďalší úlovok. Preto neváhajte a kúpte si nový trendy kúsok zo Zoot.sk už dnes!