Akčné zľavy útočia! Výpredaj na Sconto nábytok dostane aj vás

02.01.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Akčné zľavy útočia!  Výpredaj na Sconto nábytok dostane aj vás

Hľadáte nábytok či bytové doplnky za skvelé ceny? Navštívte Sconto nábytok a využite mega zľavy, ktoré nekončia. Pozor, akcia platí len do vypredania zásob.

 

Domov nie je len miesto, kam sa chodíme najesť, prípadne sa vyspať. Je to v prvom rade miesto, kde je vaša rodina a kde by ste sa mali cítiť príjemne a bezpečne. Atmosféru, samozrejme okrem rodinných príslušníkov, dotvára aj jeho zariadenie. Nezáleží na tom, či je to kuchyňa snov, pohodlná posteľ či to skvelé kreslo v obývačke. Vyskladajte si domácnosť snov vďaka Sconto.sk, kde teraz nájdete zľavy až do výšky - 70 %. 
 

Všetky zľavy na jednom mieste

 

Na Sconto nábytok nájdete úplne všetko, čo práve hľadáte. Vyberať si môžete skrine, postele a matrace, nočné stolíky, detské izby, ale aj nábytok do obývačky ako obývacie steny, sedacie súpravy, kreslá, pohovky alebo nábytok do jedálne a ešte oveľa viac. Preto neváhajte, využite skvelý výpredaj a s ním spojené mega zľavy na nábytok do interiéru alebo aj na ten záhradný už dnes. Len tu nájdete tie najkrajšie kúsky za zlomok ceny. Veď posúďte sami.

Najobľúbenejšie výrobky

Sconto nábytok zľavy vašekupóny.sk

Tip od nás pre vás: Pre ešte vyhodnejší nákup nezabúdajte ani na výhodný Sconto zľavový kód alebo kupón, ktorý môžete nájsť napríklad aj na kupónovom webe Vašekupóny.sk.

Vybrané pre vás

Sconto nábytok zľava vašekupóny.sk

Ako nakupovať na Sconto?

 

Spoločnosť Sconto dodáva nábytok a bytové doplnky ľudom už vyše 27 rokov. Zakúpený tovar si môžete buď vyzdvihnúť osobne na niektorých z troch pobočiek, a to sedem dní v týždni, alebo vám ho prostredníctvom kuriéra doručia priamo na adresu, kde ho v prípade potreby samozrejme ochotne aj poskladajú. Bežná doba expedície je do 14 pracovných dní od pripísania nákupu na účet firmy, prípadne 14 pracovných dní od potvrdenia objednávky. 

 

sconto mapa vašekupóny.sk

Nákup na splátky

 

Výhodou je, že tovar si môžete zakúpiť aj na splátky. Vybavenie splátok je navyše jednoduché a veľmi rýchle. Stačí, ak si pripravíte občiansky preukaz, informácie o trvalom zdroji príjmov či telefonický kontkakt do zamestnania a Sconto všetko ostatné vybaví za vás.  Chcete vedieť aké sú výhody tohto typu nákupu?

 platba v hotovosti už od 0 eur

 ku nákupu na splátky vám postačí len jeden doklad totožnosti

 všetko vybavíte na počkanie priamo na jednej z niektorých predajní

 žiaden ručiteľ

 Sconto vám garantuje po celú dobu splácania rovnakú výšku splátok

Ak máte akékoľvek otázky ohľadom nákupu na splátky, neváhajte sa informovať priamo na pobočke.


Sconto club sa vyplatí

 

Sconto nábytok má pre svojich verných zákazníkov pripravené aj ďalšie výhody. Jednou z nich je aj možnosť stať sa členom Sconto clubu, z ktorého vám nevyplývajú žiadne záväzky, práve naopak. Vďaka členstvu môžete výhodne nakupovať počas celého roka bez ohľadu na práve prebiehajúce, resp neprebiehajúce akcie. Sconto club ceny nájdete uvedené na informačnom prospekte o produkte v obchodnom dome, či priamo na e-shope. Výhody členstva pritom môžete využiť hneď pri prvom nákupe.