Aj vy milujete párty? Vďaka Bonprix zažiarite ako nikdy

22.11.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Aj vy milujete párty? Vďaka Bonprix zažiarite ako nikdy

Chystáte sa na firemný večierok alebo skôr uprednostňujete bujaré párty v kruhu priateľov? Viete aký outfit je momentálne IN a čomu by ste sa mali rozhodne vyhnúť? Tak potom rozhodne čítajte ďalej .

 

Obliecť sa na vianočný večierok je síce pre mnohé hračka, nájdu sa však medzi nami aj také, ktoré tak trochu tápajú v tme. Pri vyberaní vhodného outfitu majte na pamäti hneď niekoľko pravidiel. Je rozdiel, či sa chystáte na formálny firemný večierok alebo na bujarú párty s priateľmi. Nestojíte predsa o žiadne faux pas. 
 

Formálna párty

 

Trblietky, flitre, korálky a vlastne všetko, čo sa ligoce! Áno, k Vianociam nepochybne patria, najmä ak sa chystáte práve na firemnú párty, ktorá sa nesie v slávnostnejšom duchu. Hoci sú trblietky viac než žiadané, nezabúdajte, že menej je niekedy viac. Nemusíte predsa zo seba urobiť jagavú disco guľu.  Skúste siahnuť po klasických čiernych koktejlách,  veľmi trendy metalických šatách, elegantnom overale či nohaviciach a priliehavom tope a určite neurobíte krok vedľa. Pomyselnou čerešničkou na torte môže byť práve výrazný perlový náhrdelník, ktorý podčiarkne váš prirodzený pôvab. 

bonprix vašekupóny.sk

Náš tip: V e-shope Bonprix teraz nájdete napríklad aj tieto skvelé kúsky. Navštívte stránku a prezrite si celú ponuku. Nie je vylúčené, či nenatrafíte na skvelý Bonprix výpredaj alebo iné zľavové akcie, vďaka ktorým ušetríte. Pre členov klubu sa napríklad vzťahuje zľava - 10 %  a za odber newslettera môžete teraz získať zľavu vo výške 5 eur.


Neformálna párty

Ak plánujete stráviť vianočnú párty v kruhu blízkych priateľov, je čas povoliť uzdu fantázií. Rozhodne sa nebráňte ani odvážnejším kúskom alebo naopak tým tak trochu gýčovejším. Koniec koncov, Vianoce sú aj o tom.  Máme na mysli rôzne vlnené svetre s vtipnými vianočnými nápismy, milými obrazkami sobov a podobne.  Samozrejme veľa záleží aj od toho, kde sa párty bude konať. Inak sa oblečiete na večierok v centre mesta a inak do chaty v horách, však áno?

 

bonprix vašekupóny.sk

Náš tip: Či hľadáte sexy šaty alebo pohodlné vianočné svetre, v Bonprixe teraz nájdete úplne všetko!


Tomuto sa vyhnite

Poznáme to azda všetky, uvoľnená zábava, alkoholické drinky a usmievaví kolegovia. Áno, reč je o firmenom večierku. Ak nechcete zažiť poriadny trapas, tomuto sa oblúkom vyhnite.

1. Väčšina firemných večierkov sa začína príhovorom predstaviteľov spoločnosti, meškanie je v tomto prípade nevhodné. 

2. Nemusíte zjesť úplne všetko, čo švédske stoly núkajú.

3. To isté platí aj o alkohole. Hlavne sa neopiť! Pokiaľ sa chcete vyhnúť trapasom, k alkoholu pristupujte len striedmo, minimálne ho dopĺňajte aj množstvom nealka.

4. Aj keď milujete tanec, nemusí sa z vás rovno stať parketová levica. O to viac, keď porušíte bod číslo 3!

5. Pozor na úprimnosť. Alkohol búra zábrany, čo sa vám nemusí vyplatiť.  Rovnako si dajte pozor aj na flirty, klebety či ohováranie. Mohlo by sa to totiž obrátiť proti vám. Nechcete predsa prísť o dobré vzťahy na pracovisku.