5 tipov, ako ušetriť pri nákupe v Kauflande

11.02.2019 Kristína Nakupovanie Zdielať
5 tipov, ako ušetriť pri nákupe v Kauflande

Aj vy patríte k tým, ktorí každý týždeň pozerajú množstvo rôznych akciových letákov, a potom sa premiestňujú po meste, aby ušetrili? Existuje aj jednoduchší spôsob. Poradíme vám, ako ušetriť pri nákupe na jednom mieste - v obchodnom dome Kaufland.



Poznáte Kaufland?

 
 
Obchodný dom Kaufland je miesto, kde nájdete kvalitné výrobky za výhodnú cenu, a to nielen potraviny, ale tiež drogériu, bytové doplnky či oblečenie. Kaufland je známy obchodný reťazec, ktorý má svoje predajne v mnohých európskych mestách. Môžeme ho nájsť napríklad v Nemecku, Poľsku, Chorvátsku, Rumunsku, Bulharsku, v susednom Česku a samozrejme aj na Slovensku.
 
Prvý Kaufland na Slovensku bol otvorený v roku 2000 v Poprade. Odvtedy sieť otvorila viac ako 60 predajní po celom Slovensku, vďaka čomu je dostupný vo všetkých väčších a stredných mestách. Spoločnosť Kaufland opakovane vyhrala ocenenie “Najdôveryhodnejšia značka”, raz v kategórii Predajca potravín a značka K-Classic vyhrala trikrát v kategórii Privátne značky. Štyrikrát po sebe spoločnosť získala ocenenie Slovak Superbrands Award.
 
Návštevou Kauflandu šetríte nielen váš čas, ale aj peniaze. Máme pre vás 5 skvelých tipov, ako pri nákupe ušetriť.  

 
1. Sledujte zvýhodnené ceny
 
Obchodný reťazec Kaufland ponúka svojim zákazníkom každý týždeň špeciálne akcie, ktoré sú uvedené v akciovom letáku. Akcia je platná vždy od štvrtka daného týždňa do stredy nasledujúceho týždňa. Okrem potravín vás môžu zaujať produkty do domácnosti či pre kutilov, módne kúsky, dokonca aj živé kvety na oživenie akéhokoľvek interiéru. Na Kaufland sa môžete spoľahnúť aj pri oslave rôznych príležitostí ako Deň svätého Valentína, Deň žien, Deň matiek, Deň detí či v neposlednom rade Veľká noc a Vianoce. Prezrite si Kaufland leták online a nakupjte to, čo sa akurát vyplatí.
 
 
2. Vsaďte na K-Kvalitu
 
Ďalším spôsobom, ako ušetriť, je nakupovať privátne značky Kauflandu. Patria k nim produkty značky K, ako sú:

✓ K-Bio - bio produkty bez umelých farbív, aróm a zvýrazňovačov chuti od mliečnych výrobkov, cez nápoje až po mrazené výrobky,  

 K-Classic baby - produkty určené špeciálne pre vašich najmenších,

✓ K-free - výrobky vhodné pre ľudí s intoleranciou na laktózu alebo glutén,

✓ K-take it veggie - hotové jedlá, ale tiež sladkosti či mrazené potraviny pre priaznivcov vegánskej stravy,  

✓ Switch On - elektrospotrebiče s atraktívnym vzhľadom a vysokým technickým štandardom,

✓ Cultura Vini - exkluzívny rad vín pre milovníkov dobrého vína.
 

3. Zbierajte vernostné body
 
Za nazbierané body môžete výhodne získať kvalitné produkty overených značiek. Za určitú sumu nákupu dostanete pri pokladni 1 vernostný bod. Ten potom nalepíte do hracej karty, ktorú si môžete stiahnuť na internete, prípadne vyzdvihnúť pri pokladni alebo pri informačnom pulte v jednotlivých predajniach. Za nazbierané vernostné body si môžete vybrať z ponuky produktov za zníženú cenu.
 

4. Využite kupóny
 
Kaufland okrem akcií na jednotlivé výrobky ponúka aj kupóny, prostredníctvom ktorých môžete ušetriť aj niekoľko desiatok eur. Stačí, keď ich predložíte pri platbe pri pokladni.
 

5. Zapojte sa do súťaží
 
Okrem výhodnej ceny môžete mať oveľa viac. Kaufland ponúka svojim zákazníkov počas roka množstvo atraktívnych súťaží. Napríklad pri príležitosti osláv svätého Valentína - sviatku všetkých zamilovaných - mohol ktokoľvek vyhrať romantický výlet do Paríža na 3 dni. Stačilo, ak ste na internetovej stránke vyplnili dotazník.
 
Vyskúšajte naše tipy, ako výhodne nakupovať v Kauflande. Získate kvalitné produkty za výhodné ceny, a ušetríte tak nielen svoj čas, ale aj peniaze.