4 spôsoby, ako ušetriť vo 4Home

27.01.2020 Kristína Nakupovanie Zdielať
Nakupovanie na 4home

Túžite z vášho príbytku vyčarovať útulný domov? Vytvoriť miesto, do ktorého sa budete vždy radi vracať vie byť poriadna fuška. Poradíme vám, kde sa vám oplatí nakupovať.

Poznáte 4Home?

Spoločnosť 4Home vznikla v roku 2004 a nájdete v ňom množstvo originálnych bytových doplnkov, ktoré okamžite budete chcieť mať doma. Vyberať si môžete bytový textil, doplnky aj dekorácie od výmyslu sveta. V ponuke eshopu však nájdete aj príslušenstvo do kuchyne ako napríklad rýchlovarné kanvice,  mixéry či ďalšie domáce spotrebiče či pomôcky na upratovanie.


Spôsoby ako ušetriť

To, že je ponuka v eshope obrovská sa môžete presvedčiť na vlastné oči, my vám ukážeme, ako nakúpiť čo najvýhodnejšie. 

1. Doprava zadarmo
Pri nakupovaní vo 4Home viete ušetriť mnohými spôsobmi, jedným z nich je Doprava zadarmo, ktorú automatický získate pri nákupe nad 40 eur. Vďaka temuto príjemnému bonusu viete ušetriť bez centu päť eur, čo predstavuje bežnú cenu za poštovné.

doprava zdarma vasekupony.sk

2. Vernostný program Pohodáci
Výhodne benefity môžete čerpať aj vďaka vernostnému programu 4home s názvom Pohodáci.  Ako sa môžete stať členom? Celkom jednoducho. Stačí sa zaregistrovať na 4Home a užívať si výhody pri každom nákupe. Ako to funguje? Nakúpte na 4Home, získajte z každého nákupu body - Pohodáčiky - a užívajte si výhody verných. 

VERNOSTNY PROGRAM 4HOME vasekupony.sk

3. Zľavové kupóny
Ak chcete ušetriť, neváhajte použiť aj aktuálne zľavové kupóny a kódy, ktoré nájdete na našom webe na profile obchodu 4Home. 

zlavove kupony vasekupony.sk

 
4. Výpredaj 
Ušetriť môžete aj vďaka sekcii Výpredaj, ktorú nájdete na stránke internetového obchodu 4Home. V ponuke nájdete množstvozaujímavých kúskov, na ktoré sa aktuálne vzťahuje zľava. 
 
 

CHCEM ZLAVU VASEKUPONY.SK