4 najväčšie kabelkové trendy na rok 2023, o ktorých musíte vedieť!

zena-s-kabelkou

Od strieborných až po tie zdobené, od dvojitých tašiek až po dizajny so zaujímavou hornou rukoväťou – štýly tašiek budú v roku 2023 rozhodne kričať, že nie sú až také minimalistické, ako sa na prvý pohľad môže zdať.

Základom je však ich osobitosť a inakosť. Tašky na rok 2023 sú navrhnuté tak, aby prekonali všetky ročné obdobia a stali sa nadčasovým základom vášho každodenného šatníka. Objavte s nami 4 trendy kabeliek, ktoré budú definovať rok 2023.

 

Do práce i na nákupy

 

Krabicové, štruktúrované kabelky, ktoré sú jedným z najštýlovejších doplnkov vôbec, sa objavili takmer na každej módnej prehliadke. Reedície a vylepšené staré kúsky sú na vrchole zoznamu. Mnohé značky, ako napríklad Gucci alebo Prada, oživujú už existujúce modely spred desiatok rokov a dávajú im nový šat. Sú tu však aj iné značky, ktoré nečerpajú inšpiráciu v minulosti, ale snažia sa predstaviť nové unikátne dizajny klasických dámskych kabeliek vhodných do práce, ktoré sa možno v priebehu niekoľkých sezón stanú novými ikonami štýlu.

cierna-kabelka-na-stojane

 

Štýlová strieborná

 

Strieborná sa vracia a rok 2023 bude rozhodne jej obdobie! Nielen šperky a topánky, ale aj tašky sú navrhnuté v tomto lesklom kovovom odtieni. Možno je to všeobecná kolektívna túžba po nejakom jemnom pôvabe alebo iba spôsob, ako urobiť viditeľné, ale rafinované vyhlásenie a oživiť aj monotónne outfity.

Značky ako Diesel alebo JW Anderson sú rozhodne na čele tohto trendu. Ponúkajú dizajnové kabelky v tomto modernom kovovom odtieni, ktoré sa hodia na každú príležitosť. Nezáleží tak na tom, či hľadáte spoločenskú kabelku alebo praktickú tašku na každý deň.

Strieborné tašky jednoducho budú v roku 2023 žiadané vždy a všade. Hoci ide o výrazný doplnok, tieto strieborné tašky sa vyznačujú vyššou eleganciou a nadčasovosťou.

Dvojité kabelky

 

Prečo nosiť len jednu tašku, keď môžete nosiť dve? Mnohí dizajnéri totiž tento rok usúdili, že aj tašky potrebujú svoju tašku – áno, vidíte dobre! Jednou zo značiek, ktoré sú na čele tohto trendu je Fendi, ktorá oživila svoju ikonickú bagetu pripomínajúcu tašku miernym vylepšením – zavesili na ňu viacero menších vrecúšok. Vznikla tak dokonalá taška, ktorá poskytuje praktické, a zároveň štýlové riešenie, ako do mini kabelky organizovane vložiť všetko, čo počas bežných dní potrebujete.

cierna-kabelka

Jemne prikrášlené

 

Od perál, cez flitre až po jemné perové detaily – kabelky roku 2023 si podľa mnohých návrhárov zaslúžia malý nádych glamouru. Na trhu tak nájdete množstvo trblietavých a ozdobených kúskov, ktoré sú nielen praktickým doplnkom, ale doslova sú šperkom. Svoje miesto na módnych prehliadkach však dostalo aj perie, či flitre. Niektoré módne domy zašli tak ďaleko, že predstavili napríklad kabelky v tvare obrovskej perly.

Trendom sú aj zaujímavé a zdobené rukoväte. Minimalistické, elegantné, ale tiež štruktúrované horné rukoväte sú zaujímavým oživením každej kabelky.

Či už tak stavíte na modernejší dizajn a pôjdete cestou zaujímavej koženej rúčky, alebo siahnete po vyšívanom popruhu, ktorý sa bude hodiť skôr k jednofarebným outfitom, existuje množstvo značiek, ktoré tento trend prevzali. Aj keď technicky tento trend nevychádza z posledných módnych prehliadok ani z kolekcií 2023, garantujeme vám, že tento rok bude vyhľadávaným štýlom práve top-handle.

 

Sponzorovaný obsah