Vybrali sme TOP ponuky, ktoré u nás nájdeš vo februári 2024

zena-nakupuje-cez-internet

Vo všetkých tých zľavách a výpredajoch je veľmi ťažké sa zorientovať. Preto sme pre teba pripravili sumár toho najlepšieho, čo u nás vo februári 2024 nájdeš.

Druhý mesiac v roku sa už tradične spája najmä s nákupom darčekov na sviatok všetkých zaľúbených. Okrem valentínskych zliav však na našom webe nájdeš každý deň množstvo zľavových kupónov do tých najobľúbenejších e-shopov. Ponuku denne aktualizujeme, preto si môžeš byť istý, že tvoje nákupy budú výhodné. A február nie je žiadnou výnimkou. Vieš, aké novinky pribudli na našom webe a aké ponuky sú dlhodobo najviac vyhľadávané? To všetko ti povieme v nasledujúcich riadkoch.

zena-nakupuje-cez-telefon
Autor: cottonbro studio (Pexels)

 

Prehľad tých najlepších februárových noviniek a ponúk nielen na Valentína


Bohatá zbierka e-shopov registrovaných na našom webe sa opäť rozrástla o ďalšie. Medzi nimi pribudli napríklad Craftiri, Duotex, Pixato, Laica či Trip.com. Že ich nepoznáš? Radi ti ich predstavíme aj s ich aktuálnymi ponukami, ktoré nájdeš u nás na stránke.

Sám určite dobre vieš, že darovať originálny darček je niekedy ťažké, a to najmä, ak obdarovaný má takmer všetko. No niečo mu určite chýba, a to darčekový box z e-shopu Craftiri. Nájdeš tam jedinečný typ darčekov vo forme boxov na výrobu najrôznejších vecí či pochutín.

Darovanie darčeka už nebude končiť jeho rozbalením, ale až jeho dotvorením do finálnej podoby priamo obdarovaným. Na e-shope nájdeš niečo pre kulinárskych nadšencov, domácich majstrov aj tých, ktorí si potrpia na kvalitné alkoholické nápoje. A aby bol tvoj nákup ešte výhodnejší, využi túto zľavu na DIY boxy na Craftiry.com

Hľadáš oblečenie pre dámy, pánov i deti na bežný deň aj rôzne príležitosti? Pozri si, čo má vo svojej ponuke e-shop Duotex. Aby si to nemusel hľadať, klikni na tento link.

Potrebuješ nové puzdro alebo fóliu na telefón? Všetko užitočné príslušenstvo na telefóny i tablety nájdeš v e-shope Pixato. A to nie je všetko. Pozri si aj na tovar z kategórie pre domácnosť a záhradu. A aby boli tvoje nákupy ešte výhodnejšie, využi tieto zľavové kupóny.

Urob niečo pre seba i zdravie celej rodiny a investuj do filtračných produktov od značky Laica, ktoré ti zabezpečia príjem skutočne čistej vody. Vyberieš si filtračnú kanvicu, fľašu, karafu či filter na vodovodný kohútik? No siahnuť môžeš aj po iných produktoch pre zdravie či vybavení do kuchyne. Na celý nákup máš teraz dopravu zadarmo.

Dovolenka nie je nikdy zlý nápad. Máš aj ty práve teraz chuť vyraziť niekde za dobrodružstvom? Klikni na Trip.com a začni s rezerváciou ubytovania. Stačí, ak zadáš destináciu, termín, počet izieb a na základe ďalších filtrov nájdeš to pravé ubytovanie podľa tvojich predstáv.

__bulb
Platba kartou v zahraničí - na čo všetko si dávať pozor?

Chceš v zahraničí platiť kartou? Mal by si vedieť, aké poplatky si tvoja banka účtuje. A vieš, čo robiť, aby bola platba kartou v zahraničí bezpečná? Povieme ti to.

Osvedčené TOP ponuky


V druhej polovici nášho článku ti chceme dať do pozornosti overené a obľúbené ponuky e-shopov, ktoré boli za posledné obdobie najviac vyhľadávané. Aj ty z nich rád nakupuješ? Neváhaj, klikni a využi ich.


Štýlové oblečenie z e-shopu Answear



Ako by si charakterizovala svoj módny štýl? Preferuješ elegantný v neutrálnych farbách, športový, bohémsky či nikdy nestarnúce retro? Kúsky oblečenia, ktoré korešpondujú s každým jedným štýlom nájdeš v populárnom módnom e-shope Answear. Na jednej stránke nájdeš množstvo produktov prehľadne kategorizovaných, pričom si pomocou filtra jednoducho nájdeš to, čo hľadáš pre seba, partnera i deti. Stačí pár kliknutí a svoj tovar budeš mať vďaka rýchlemu doručeniu čoskoro doma.

V nových topánkach od CCC


Aj keď je len február, pomaly začni pripravovať svoju skrinku na topánky na blížiacu sa jar. Vytrieď zničené topánky a nahraď ich novou kvalitnou obuvou z e-shopu CCC. Pre aké sa rozhodnúť? Mysli na svoje pohodlie a zároveň na odolnosť topánok. Medzi topánky s najdlhšou životnosťou sa považujú kožené topánky.

V dámske skrinke na topánky sú nevyhnutnosťou tenisky, členkové topánky, lodičky, espradrilky, univerzálne šľapky či opäť populárne baleríny. Pánov zase odporúčame tenisky, mokasíny a členkové topánky. A tvoje nákupu budú ešte príjemnejšie vďaka ponukám, ktoré nájdeš na tomto linku.
 

zena-otvaranie-krabice
Autor: ArtHouse Studio (Pexels)
 

Dávka starostlivosti s Notinom


Medzi aktuálnymi zvýhodnenými ponukami Notina dominuje hlavne zľavový kód na pleťovúvlasovú starostlivosť. Aj vďaka nim si môžeš dopriať poriadnu dávku starostlivosti a podčiarknuť svoju krásu.

Oplatí sa neprehliadnuť ani cenovo dostupnejšie parfumy. Iste medzi desiatkami produktov nájdeš aj svoju značku.

 

S Möbelixom ku krajšiemu bývaniu


Möbelix je jedným z najpopulárnejších internetových obchodov na nákup nábytku. Niet sa čomu čudovať, keď ponúka moderný a kvalitný nábytok za prijateľné ceny pre každého. 

Máš obavy z nákupu nábytku cez internet? Vôbec nemusíš. Na stránke si jednoducho v kategóriách vyhľadáš želaný tovar a následne pomocou filtra selektuješ ponuky. Popis a fotografie ti pomôžu s výberom. A na záver máš v košíku možnosť zakliknúť aj vynesenie tovaru a montáž. Ako vidíš, tvoj online nákup nábytku bude ľahký a bezproblémový.

__bulb
Ako vybrať dobrý matrac vo výpredaji? Poradíme ti

To, ako dobre sa vyspíš, do veľkej miery ovplyvňuje matrac. Chceš vymeniť svoj starý za nový? V našom článku nájdeš odpoveď, ako vybrať matrac pre kvalitný spánok.

Nákup z Pilulky pre zdravé dni

 


Po zdraví túžime všetci, no ak sa ťa spýtame, čo robíš pre zdravie ty, čo by si odpovedala? Nenechaj nič na náhodu a naplň svoju domácu lekárničku všetkým potrebným z lekárne Pilulka. Momentálne môžeš využiť napríklad Zľavový kód na lieky na chrípku a prechladnutie  alebo Zľavy až – 30 % na voľnopredajné lieky a výživové doplnky.  
 

Elektronika značky Philips ťa nesklame

 

Na Philips a jeho produkty sa môže spoľahnúť každý. Rokmi overená kvalita podčiarknutá tisíckami spokojných zákazníkov hovorí za všetko. Či hľadáš produkty na osobnú starostlivosť, užitočné domáce spotrebiče alebo produkty zamerané na starostlivosť o dieťa, to všetko nájdeš pod touto značkou. Pozri si, aké aktuálne Philips ponuky máme na našom webe.
 

zena-rozbalovanie-objednavky
Autor: Pavel Danilyuk
 

Móda, obuv, elektronika a nábytok sú nepochybne najviac vyhľadávanými kategóriami. No rozhodne sa oplatí nakupovať aj produkty zo sekcie kozmetiky, zdravia či tých na hobby a voľný čas. A ktoré februárové ponuky oslovili najviac teba?