Ako vybrať na Notino najlepší parfum?

zena-drzi-v-ruke-dva-parfumy

Parfum je akousi druhou kožou, ktorá zvýrazňuje osobnosť človeka. Aj ty si chceš práve teraz kúpiť novú vôňu? Poradíme ti, ako nakupovať parfum na Notino a ušetriť.

Parfum je neoddeliteľnou súčasťou každodenného života väčšiny ľudí. Môže reprezentovať spoločenské postavenie, zmyselnosť či charakter človeka. Vybraná vôňa následne ovplyvňuje aj náladu a emócie.

Ak chceš vedieť, ako si vybrať parfum z jedného z najobľúbenejších e-shopov na nákup kozmetiky a parfumov, si tu správne. V nasledujúcich riadkoch ťa prevedieme sprievodcom nákupu parfumov z internetového obchodu Notino.


„Parfum je najintenzívnejšou formou pamäte."
- Jean Paul Guerlain

__bulb
Kde získať darčekovú poukážku Sinsay a na čo ju možno uplatniť?

Chceš niekomu blízkemu urobiť radosť s oblečením, ale nie si si istá, čo presne kúpiť? Vyrieši to za teba darčeková poukážka Sinsay, s ktorou si ho dotyčná kúpi sama.

Prečo nakupovať na Notino?


Internetový obchod s kozmetikou a parfumami bol založený v roku 2004 v Českej republike. Odvtedy sa Notino rozšírilo do 22 krajín po celom svete a jeho cieľom je naďalej expandovať. V súčasnosti má prívlastok najväčšieho online predajcu parfumov a širokého radu kozmetických produktov od make-upov, produktov pre starostlivosť o pleť, vlasy a telo, doplnkov a produktov pre matku a dieťa, vôní do bytu až po výživového doplnky a vitamíny či doplnky pre športovcov.

Vo svojej ponuke má viac ako 60 000 produktov od 1500 značiek, tých známych svetových, ale aj menších a lokálnych výrobcov. Ako zákazník máš teda na výber z veľkého množstva tovaru a pohodlne si môžeš vyberať podľa preferovanej značky alebo cenovej kategórie. A najmä, veľký počet produktov z rôznych kategórií kúpiš na jednom mieste.

Mimochodom, na jednom mieste – na našom webe, nájdeš viac ako 5600 zľavových kupónov do rôznych e-shopov, vďaka ktorým pri online nákupoch ušetríš.

E-shop Notino pravidelne ponúka rôzne zvýhodnené ponuky v nadväznosti na sviatky alebo iné významné príležitosti. Pri nákupe máš často možnosť získať určený darček pri objednávke v stanovenej hodnote.

K bezstarostným nákupom určite prispievajú aj rôzne možnosti výberu doručenia a platby. Zákaznícka podpora a servis sú samozrejmosťou. V prípade, že nie si s objednávkou spokojná, tovar môžeš až do 90 dní. Mohlo by ťa zaujímať aj to, kde môžeš vrátiť tovaru zakúpený online na predajni bez udania dôvodu.


10 dôvodov, prečo nakupovať produkty z Notino
 

__check

najväčší európsky e-shop s kozmetikou a parfumami

__check

výborná dostupnosť tovaru, čo znamená rýchle odoslanie objednávky

__check

garancia rovnakých cien na predajni, online aj pri nákupe cez mobilnú aplikáciu

__check

na predajniach pracuje odborný personál

__check

pri nákupe vybraných produktov je doprava zadarmo

__check

možnosť gravírovania vybraných textov na produkty

__check

možnosť zvoliť darčekové balenie

__check

vzorka zadarmo k vybraným produktom z ponuky Try it First

__check

takmer nepretržitá zákaznícka infolinka

__check

až 90 dní na vrátenie nevyhovujúceho tovaru

zena-si-maluje-tvar-a-pozera-do-zrkadla
Autor: Karolina Grabowska (Pexels)

 

Ako vybrať parfum z Notina?


Na začiatok si v skratke povedzme, čo je parfum. Označuje sa ním vôňa, ktorá obsahuje 15 – 40 % vonných látok. Čím je obsah vonných látok vyšší, tým dlhšie vôňa vydrží. V porovnaní s parfumovanou, toaletnou alebo kolínskou vodou, ktorých podiel vonných látok je výrazne nižší, je parfum intenzívnejší.

Trvácnosť vône predĺži aj správna aplikácia. Parfum aplikuj zo vzdialenosti približne 30 cm na zápästie, krk, dekolt, oblasť za ušami či členky. Vôňa totiž potrebuje k svojmu rozvinutiu teplo a to výborne spĺňajú spomínané miesta na tele.

Keď si otvoríš web internetového obchodu, na hlavnej lište uvidíš prehľadne zoradené kategórie produktov. Orientácia na stránke a prehľadávanie produktov je teda jednoduché aj pre používateľa, ktorý navštívi stránku prvýkrát.

Karta Parfumy je v poradí hneď druhá za Akciami. Po kliknutí na ňu, sa ti na ľavej strane zobrazí niekoľko filtrov.

V prvom rade máš možnosť vybrať si dámske, pánske alebo unisex parfumy, darčekové sady, parfumovanú kozmetiku, doplnky alebo detské parfumy. Na našom blogu sme písali aj o tom, ako vybrať parfum pre ženu.

Produkty môžeš následne vyfiltrovať podľa ceny, od najnižšej sumy po najvyššiu, ktorú si ochotná zaplatiť. Z produktov s nižšou cenou si môžeš vyberať po kliknutí na konkrétnu výšku z aktuálnych zliav.


Z hľadiska udržateľnosti si môžeš vybrať 100 % recyklovateľné produkty, produkty s náhradnou náplňou alebo tie s opakovateľne plniteľným obalom.

Ďalej môžeš parfum na Notino filtrovať podľa značky a druhu vône. Veľkou pomôckou pri nákupe je aj možnosť vybrať si vône na každodenné nosenie alebo naopak tie na výnimočné príležitosti.

Ako sme spomínali vyššie, k niektorým produktom môžeš získať darček, na iné platia špeciálne ponuky. A v nasledujúcej časti filtra si môžeš vybrať, produkty s akou extra ponukou navyše chceš vidieť.

Posledným filtrom zobrazíš produkty podľa hodnotenia iných kupujúcich. A tie ti pri nákupe môžu veľmi pomôcť.

zena-si-aplikuje-parfum-na-zapastie
Autor: MART PRODUCTION (Pexels)

Tipy na TOP dámske a pánske parfumy


Z aktuálne najpredávanejších parfumov pre dámy a pánov sme vybrali naše TOP 3. Vieme, že každému sa páči iný druh vône, no možno sa ti zapáčia práve niektoré z vybraných.
 


Tipy na dámske parfumy:
 

__check

Sol de Janeiro - Cheirosa '59

__check

Victoria's Secret - Coconut Passion

__check

Karl Lagerfeld - Karl Lagerfeld for Her

Tipy na pánske parfumy:
 

__check

Armani - Emporio Stronger With You Absolutely

__check

Afnan - Supremacy Not Only Intense

__check

DIOR - Sauvage

__bulb
Ako vybrať cestovné kufre za výhodnú cenu? Poradíme ti

Chystáš sa na dlhší výlet, dovolenku alebo pracovnú cestu? Už s predstihom mysli na to, do čoho sa zbalíš. Zisti, podľa akých kritérií vyberať cestovné kufre.


Vždy je lepšie nakupovať v overených e-shopoch a presne takým Notino je. A to aj kvôli obrovskej ponuke produktov svetových i lokálnych značiek, zvýhodneným cenám či extra ponukám. Nezabudni, že tvoj nákup môže byť ešte výhodnejší, ak využiješ tieto zľavové kódy.