Aké najlepšie ponuky môžeš v apríli očakávať na stránke Vašekupóny?

zena-pozera-do-notebooku-nakupne-tasky

Ďalší mesiac so sebou prináša aj nové cenovo zvýhodnené ponuky. Zaujíma ťa, aké ťa pravdepodobne čakajú v apríli? Poďme sa spoločne pozrieť, ktoré by to mohli byť.

Chceš vedieť o skvelých ponukách, s ktorými vždy ušetríš peniaze? V tom prípade by si mala sledovať našu stránku. Portál Vašekupony.sk je totiž najväčší vyhľadávač zliavzľavových kupónov. Dbáme na to, aby boli všetky ponuky tých najpopulárnejších e-shopov pravidelne aktualizované a platné.

Ako sa na stránke zorientovať? Klikni na prvú sekciu kupóny a ihneď sa ti zobrazia TOP ponuky, ktoré môžeš využiť. Chceš prehliadať ponuky z konkrétnych kategórií? Klikni na sekciu Kategórie. Zvoliť môžeš napríklad kategóriu móda, obuv, elektronika či hračky. Alebo sa chceš zamerať na vybraný e-shop? Jeho ponuku ľahko vyfiltruješ po kliknutí na Obchody.

portal-vasekupony
Zdroj: Vašekupony.sk


Si zvedavá, v ktorých kategóriách budeš môcť v máji nakupovať produkty za lepšiu cenu? Tu sú naše odhady na základe minuloročných zvýhodnených ponúk.

__bulb
Ako vybrať notebook? Kompletný sprievodca výberom

Popularita stolových počítačov klesla už dávno a nahradili ich oveľa praktickejšie notebooky. Zaujíma ťa, ako si vybrať notebook? Prevedieme ťa nákupom.

Jar v šatníku


Čoraz viac slnečných dní je veľkým dôvodom na nákupy módnych kúskov. Odlož hrubé svetre či košele a nahraď ich novými blúzkami, topmi, šatami a sukňami. Výbornou voľbou budú kúsky svetlých farieb či vždy trendy kvetinové vzory.

Pripraviť svoj šatník na horúce letné dni môžeš napríklad nákupom v e-shope Factcool. Ako vyplýva z jeho samotného názvu, nájdeš v ňom trendy kúsky, v ktorých budeš neprehliadnuteľná. Máš radšej basic oblečenie alebo vyhľadávaš výraznejšie so vzorom? V širokej ponuke určite nájdeš oblečenie podľa svojho vkusu. A vieš čo? Minulý rok boli produkty vybraných značiek cenovo zvýhodnené až o 25 %, a to je naozaj dosť. Čo myslíš, koľko to bude teraz? Sleduj e-shop a ponuky na našom webe a včas sa to dozvieš.


A máme pre teba ďalší tip, kde celoročne nakúpiš priaznivé ceny pre všetkých členov rodiny. Áno, hovoríme o e-shope Sinsay, ktorý minulý rok v tomto období predával tovar o približne menej ako 30 %. Ak sa to tento rok zopakuje, znamená to, že za menej peňazí si môžeš dovoliť kúpiť viac, čo je v čase zdražovania viacerých komodít skutočne vítané.

Jarnú kolekciu si nenechaj ujsť ani v kategórii obuvi. Práve na stránkach internetových obchodov často nájdeš také páry topánok, ktoré sú v kamenných predajniach už často vypredané. Kde sa oplatí nakupovať obuv? Je pravdepodobné, že Humanic bude aj tento rok poskytovať 5 % dolu z ceny pri nákupe obuvi a módnych doplnkov. A zaostávať zrejme nebude ani Eobuv. Pozri si už teraz, aké má Eobuv zľavové kódy a kúp si letné modely topánok.
 

zena-sedi-na-lavicke-v-sandaloch
Autor: Dương Nhân (Pexels)

 

Renovácia bývania


Je niečo, čo by si chcela vo svojom bývaní zmeniť? Napríklad kúpiť si masážne kreslo, vymeniť kuchynskú linku za modernejšiu alebo zútulniť obývačku dekoráciami? To všetko si síce môžeš kúpiť kedykoľvek v roku, no všeobecne sa s nákupom väčších a drahších položiek oplatí počkať do špeciálnych ponúk internetových obchodov. A myslíme si, že začnú už čoskoro.

Möbelix mal minulý rok sortiment nábytku a bytových doplnkov výhodnejší o 15 %. A o pár dní neskôr pripravil pre svojich zákazníkov ešte o 20 % zvýhodnené ponuky na sedacie súpravy. Sleduj e-shop, či ponuky zopakuje aj tento rok.

S nákupom dekorácií sa aj tento raz spoľahni na 4home. Určite ťa znovu poteší obrovský výber a skvelé ceny.


Viac času na šport a voľnočasové aktivity

 

Je prirodzené, že ťa slnečné lúče lákajú stráviť vonku viac času. Venovať sa môžeš práci v záhrade a okolo domu, alebo len tak oddychovať na slnku. A možno ti napadlo, že by si sa začala venovať behu, ktorý tak dlho odkladáš. Sme presvedčení, že tvoja motivácia bude väčšia, ak si kúpiš kvalitné a na šport určené oblečenie. Skús si pozrieť ponuku e-shopu MyProtein. Pravdepodobne aj tento rok pripraví špeciálne ceny na ich bestsellery.

A veľkú ponuku športových potrieb za nižšie ceny na tento rok už zrejme pripravuje aj Hop-Sport. Sleduj náš web a ihneď sa dozvieš, čo v e-shope môžeš využiť.

Po športe či náročnom dni v práci určite aj tebe dobre padne zaslúžený oddych na terase. Sortiment do záhrady prehliadaj v ponuke e-shopu Asko. Pravdepodobne si aj túto sezónu pre teba pripraví fantastické ceny.
 

pohlad-na-terasu-v-zahrade
Autor: Cameron Smith (Unsplash)
 

Plánovanie dovolenky


Na plánovanie výletov či rodinných dovoleniek nie je nikdy príliš skoro. Platí, že čím skôr si budeš svoju dovolenku organizovať, tým lepšia bude dostupnosť hotelov a priaznivejšie môžu byť i ceny.

Pýtaš sa, či sa dá na dovolenke ušetriť? Naša odpoveď je, že určite áno. Stačí, ak sa obrátiš na overené portály s bezkonkurenčnými ponukami i cenami. Máme pre teba 3 tipy.

Primárnym zameraním portálu Booking, je sprostredkovanie ubytovania rôznych typov kdekoľvek na svete. Svoje vysnívané dovolenkové ubytovanie nájdeš veľmi rýchlo vďaka detailnému filtru. A ak by si chcela nájsť let alebo prenajať auto, aj to si môžeš zarezervovať cez tento portál.


Už si si niekedy rezervovala dovolenku cez portál Invia? Titul najväčšieho online predajcu zájazdov nemá len tak. V jeho obrovskej ponuke nájdeš stovky výhodných dovoleniek po celom svete. Čoskoro sa ponuka zrejme rozšíri o ďalšie. Sleduj stránku a ušetri.

A našim posledným tipom je Travelking s bohatou ponukou pobytov do vybraných krajín. Ako uvádza sám portál, vyberá také zájazdy, ktoré sú cenové dostupné pre každého. Presvedč sa o tom sama. A vieš, čo by si mala urobiť, aby si ešte viac ušetrila? No predsa sledovať Travelking zľavové kódy a kupóny na našom webe.

Vedela si, že si môžeš stiahnuť naše Rozšírenie KUPLIO? S ním bude takmer každý tvoj online nákup ešte výhodnejší. No ak uvidíš výhodnú ponuku, nečakaj, pretože to najlepšie sa vždy vypredá.

vasekupony-rozsirenie-kuplio