Aké najlepšie ponuky môžeš očakávať na Veľkú noc 2024?

zena-drzi-v-rukach-telefon-a-kreditnu-kartu

Ponuky spojené s Veľkou nocou sa každoročne týkajú mnohých populárnych kategórií. Si zvedavá, čo môžeš tento rok očakávať? Poďme sa na to spolu pozrieť.

Veľkonočné sviatky trávia ľudia rôzne. Niektorí venujú tieto dni oddychu v pohodlí domova, iní využívajú voľné dni na cestovanie, čomu mimochodom praje fakt, že sviatky začínajú v piatok a tešiť sa môžeš na predĺžený víkend. No a ďalšia skupina ľudí trávi Veľkú noc v duchu tradícií. Nech už tráviš tieto dni akokoľvek, určite by si rada ušetrila pri online nakupovaní. Chceš vedieť, v ktorých kategóriách je možné predpokladať nižšie ceny na základe minulého roka? Tak rozhodne čítaj ďalej.

__bulb
Ako vybrať cestovné kufre za výhodnú cenu? Poradíme ti

Chystáš sa na dlhší výlet, dovolenku alebo pracovnú cestu? Už s predstihom mysli na to, do čoho sa zbalíš. Zisti, podľa akých kritérií vyberať cestovné kufre.

Všetko pre slávnostne prestretý stôl


Začneme tým, čo je na Veľkú noc tradičné – slávnostne prestretý stôl s dobrotami rôznych druhov. No s ich prípravou sa spája nevyhnutný nákup surovín a ingrediencií. Vieš, kde ich kúpiš za najlepšiu cenu?

Minulý rok si v tomto období mohla nakupovať potraviny o 15 % výhodnejšie v e-shope Lidl. A jeden z jeho konkurentov, reťazec Tesco ponúkal 5 € dolu z celkovej ceny pri prvom online nákupe. Zopakujú sa tieto ponuky aj tento rok? Sleduj náš web a zľavové kupóny a dozvieš sa, pretože ponuky obľúbených e-shopov neustále aktualizujeme.

Keď spomíname obchod Lidl, minulý rok v tomto čase mal zvýhodnené ceny aj na sortiment pre domácnosť či osobné využitie. Výnimkou neboli ani módne kúsky. Ak si si už v Lidli niekedy kupovala oblečenie, potom vieš, že za veľmi priaznivé ceny môžeš získať kvalitné produkty, ktoré vydržia dlhšie ako jednu sezónu.

Nie si zvyknutá nakupovať potraviny a iný sortiment online? Odporúčame ti s tým začať, pretože online ponuka je často širšia oproti počtu produktov v kamennej predajni.

 

Na prípravu jedál je potrebné mať aj správne kuchynské vybavenie a príslušenstvo. Či už chceš vymeniť svoje staré kusy za nové alebo si kúpiť také, ktoré ešte vo svojej kuchyni nemáš, pozri si ponuku e-shopu Tescoma. Minulý rok si totiž mohla využiť ponuku, pri ktorej sa ti odpočítalo až 20 % z ceny pri nákupe kuchynských potrieb. A taký nákup sa naozaj oplatí.
 

sedacka-nakupne-tasky-notebook
Autor: Cup of Couple (Pexels)


Na sviatočný stôl patria nepochybne aj dekorácie a ozdoby. S ich nákupom sa pravdepodobne budeš môcť aj tento rok spoľahnúť na e-shop 4home. Minulý rok sa ti z celkovej sumy odpočítalo 5 €, čo tiež určite poteší teba aj peňaženku.

Interiérové doplnky a dekorácie si pozri aj v obľúbenom e-shope Mall. Sme si istí, že nájdeš to, čo hľadáš za skvelú cenu. A za kliknutie stojí aj e-shop Möbelix. Možno si pre teba opäť pripraví vybraný nábytok a bytové doplnky so zvýhodnenými cenami až do výšky 50 %.


Jar v módnych e-shopoch


Jarných slnečných lúčov a príjemného počasia, ktoré dovoľuje obliecť si tenšie oblečenie bez toho, aby nám bola zima, sme sa už určite nevedeli dočkať mnohí. A konečne je to tu. Znamená to, že je najvyšší čas na nákup oblečenia, ktoré ti v šatníku chýba alebo toho, ktoré jednoducho chceš.

Na základe celoročne vysokej návštevnosti e-shopu Answear cez náš web predpokladáme, že počas jari tomu nebude inak. Minulý rok si totiž obchod pre svojich zákazníkov pripravil na príchod jari špeciálnu ponuku. Novinky v ponuke si si mohla kúpiť cenovo dostupnejšie až o 25 %. Rada by si takúto ponuku využila? Tak sleduj web, možno sa zopakuje.

Výnimkou nebola a možno ani túto jar nebude kategória módnych doplnkov. Je možné, že aj tento rok za ne zaplatíš približne o 15 % menej.


V nových šatách, sukniach či blúzkach môžeš kráčať aj po nákupe v e-shope Zoot. Veď minuloročná extra jarná ponuka sa pravdepodobne zopakuje. Ak ju využiješ, tvoj šatník ovládnu svieže farby a vzory.


Príležitosť kúpiť si ešte viac kusov tovaru a zaplatiť môžeš mať aj v prípade obuvi. Ak eobuv zopakuje svoje minuloročné ponuky, za obuv vybraných značiek zaplatíš od 15 % do 40 % menej. A to sa určite oplatí. Sleduj ponuky e-shopu a priprav svoju skrinku na topánky na ďalšiu sezónu s novými pármi obuvi.
 

zena-drzi-tablet-a-nakupne-taskyAutor: Mikhail Nilov (Pexels)

__bulb
Ako na eobuv prebieha vrátenie tovaru cez DPD?

Nie si spokojná s doručenou objednávkou z e-shopu eobuv? Vybraný tovar jednoducho vráť. Povieme ti, ako na eobuv prebieha vrátenie tovaru cez DPD.

Produkty pre krásu a domáci wellness


Kedy si si naposledy dopriala horúcu vaňu s penou do kúpeľa alebo vlasovú kúru? Nie je najvyšší čas vyhradiť si na starostlivosť o seba čas a dopriať si oddych pravidelne? Ak si odpovedala áno, máme pre teba tip, kde kúpiš všetko od parfumov až po výživové doplnky. Veru tak, hovoríme o e-shope Notino.
Zaujíma ťa, ako ako na notino vybrať najlepší parfum?

E-shop svojim zákazníkom pravidelne prináša počas sviatkov či špeciálnych dní najrôznejšie extra ponuky. A často môžeš pri objednávke získať aj darček. No ešte o niečo lepšie sú jarné ponuky. Na základe minulých rokov budú pravdepodobne lepšie ceny na kozmetické súpravy, parfumy, produkty starostlivosti o zuby, zdravie i na vybrané značky.


Máme pre teba tip, ako bude väčšina tvojich online nákupov ešte výhodnejšia. Stačí, ak si nainštaluješ Rozšírenie KUPLIO, s ktorým sa ti pri nákupe automaticky zobrazia tie najlepšie platné kódy a ty zaplatíš za nákup tú najnižšiu možnú cenu.

rozsirenie-kuplio-vase-kupony


Aké produkty sa nachádzajú na tvojom veľkonočnom nákupnom zozname? Nečakaj a nakupuj v predstihu, aby si kúpila všetko, čo chceš.