Vybrali sme TOP ponuky, ktoré u nás nájdeš v marci 2024

zena-pozera-do-notebooku

Aj tento mesiac sa môžeš tešiť na skvelé marcové ponuky. Si zvedavá, čo všetko môžeš využiť vrátene noviniek? Všetky TOP ponuky sme zhrnuli v tomto článku.

Oficiálny začiatok jari sa už blíži a spolu s ním aj práce v záhrade, okolo domu či renovácia domu v interiéri. Aj preto v tomto období nájdeš na našom webe množstvo zľavových kupónov do tých najvyhľadávanejších e-shopov. Akýkoľvek nákup bude s ich využitím okamžite výhodnejší, a ty kúpiš všetko potrebné pre dom či seba.

Vieš, aké novinky nájdeš v marci na našom webe a ktoré ponuky sú dlhodobo najvyhľadávanejšie? To všetko zistíš v našom článku.

__bulb
Kde získať darčekovú poukážku Sinsay a na čo ju možno uplatniť?

Chceš niekomu blízkemu urobiť radosť s oblečením, ale nie si si istá, čo presne kúpiť? Vyrieši to za teba darčeková poukážka Sinsay, s ktorou si ho dotyčná kúpi sama.

Najlepšie marcové novinky


Počet e-shopov registrovaných na našom webe je zas a znova väčší, čo znamená, že môžeš nakupovať v ďalších e-shopoch ešte výhodnejšie ako doteraz. Z mnohých pribudli napríklad Calvin Klien, Zapakuj či Dekor z Lesa. Niektoré sú ti známe a iné zase vôbec? Radi ti o všetkých povieme viac.

Začneme poprednou svetovou módnou značkou Calvin Klein, ktorú pozná zrejme každý a to bez ohľadu na čo, či vlastní nejaký produkt z ich dielne. Založená bola v New Yorku v roku 1968 a odvtedy prezentuje zmyselnú a minimalistickú estetiku. Pod touto značkou nájdeš pánske, dámske i detské oblečenie, topánky, spodnú bielizeň i doplnky. Kúsky vo všetkých kategóriách charakterizuje komfort, jedinečný vzhľad, prepracovaná kvalita a dlhá životnosť.


Si vášnivá objaviteľka nových miest a dobrodružka? Potom musíš poznať e-shop Zapakuj. So svojou ponukou produktov sa totiž sústredí na všetkých cestovateľov. Bez ohľadu na to, či ideš na jednodňový výlet, dlhšiu dovolenku alebo pobyt v prírode, na ich webe nájdeš všetko k tomu potrebné. Na výber máš rôzne druhy batožiny, organizéry, produkty na kempovanie a turistiku, prenosnú malú elektriku, cestovnú kozmetiku, cestovné oblečenie aj kozmetiku. Nakupuj a vyber sa so správnou výbavou objavovať nové zážitky.

Špeciálnou kategóriou je sekcia Darčeky. Po kliknutí na ňu nájdeš širokú ponuku sortimentu, ktorou potešíš každého milovníka cestovania. Ak máš niekoho takého vo svojom okolí, dokonalý darček už viac nemusíš hľadať, pretože ho zaručene vyberieš z tejto ponuky.


V internetovom obchode Dekor z Lesa nájdeš originálne drevené dekorácie vyrábané s ohľadom na remeselnú kvalitu. Nielen, že s nimi môžeš skrášliť interiér tvojho bývania a dodať mu jedinečný vzhľad, ale zároveň sú aj skvelým darčekom pre blízkych a priateľov.

Na výber máš nástenné mapy a hodiny, stromy života, rodostromy, anjelov s menami, citáty a nápisy či doplnkový tovar. Všetky produkty sú vyrábané pod záštitou rodinnej firmy tak, aby boli originálne a zároveň univerzálne do každého typu interiéru.

pocitac-nakupne-tasky-kreditna-karta
Autor: Cup of Couple (Pexels)

 

Overené TOP ponuky


Teraz ti chceme povedať, ktoré internetové obchody patria aktuálne najviac vyhľadávané a tiež to, aké ich ponuky si môžeš práve teraz uplatniť pri nákupe. Ak sa ti niektoré zaujmú, neváhaj a využi ich čo najskôr.

Najväčšieho predajcu parfumov a kozmetických produktov v Európe nie je potrebné špeciálne predstavovať. Vďaka širokej ponuke predávaného sortimentu, patrí Notino dlhodobo k tým najvyhľadávanejším e-shopom v danej kategórii.

Aj ty rada nakupuješ v tomto e-shope? V tom prípade pri svojom najbližšom nákupe nezabudni využiť Notino zľavy a zľavové kódy. Aktuálne prebieha napríklad akcia na dekoratívnu kozmetiku a často klikaná je aj zľava na starostlivosť pre mamičky a deti.

__bulb
Najlepšia sonická kefka - ako ju vybrať, kde ju zohnať?

Po krásnom a zdravom úsmeve túžime všetci. Čo pre ten svoj robíš ty? So správnou starostlivosťou ti pomôže najlepšia sonická kefka. Ako ju vybrať a kde nakupovať?

Môžeme predpokladať, že internetový obchod Mall sa teší popularite a pravidelne vysokému počtu objednávok predovšetkým kvôli šírke svojho predávaného sortimentu. Na jeho stránke totiž kúpiš všetko od spotrebičov do domácnosti, osobnej elektroniky, produktov pre dom a záhradu, drogérie a kozmetických produktov až po módne kúsky a auto-moto príslušenstvo. Navyše, akúkoľvek kategóriu produktov si vieš detailne vyfiltrovať, aby si našla to, čo hľadáš, rýchlo a jednoducho.


TOP e-shopy tohto mesiaca do tretice uzavrieme s internetovým obchodom Answear. Predáva stovky kusov oblečenia, obuvi a módnych doplnkov pre ženy, mužov i deti, na ktoré sa nakupujúci najviac zameriavajú. No odporúčame ti navštíviť aj kategóriu Home & Decor. Nájdeš v nej ponuky na osvetlenie, bytové dekorácie či produkty do kuchyne.

__bulb
Podľa čoho vybrať pánsku mikinu na zips? A kde majú najlepšie ceny?

Pánska mikina na zips je pohodlný a štýlový kúsok oblečenia, ktorým jednoducho odprezentuješ svoj vkus. Vieš, ako ju vybrať a v ktorých e-shopoch nájdeš TOP kúsky?

Práve si si prečítala sumár toho najnovšieho a najlepšieho, čo v marci môžeš nakupovať. Veríme, že sme ťa inšpirovali a využiješ spomínané ponuky na našom webe, aby si si kúpila to, čo chceš alebo potrebuješ za omnoho nižšie ceny.