5 strihov blúzok, ktoré práve letia na Mohito

zena-v-bielej-bluzke-budova

Chceš vedieť, aké má pre teba práve teraz pripravené Mohito blúzky? Si na správnom mieste. Prevedieme ťa výberom a povieme ti aj o najlepších aktuálnych ponukách.

Konečne sa začali tie mesiace, kedy je čas vytiahnuť zo skrine ľahšie kúsky oblečenia v podobe tričiek, košieľ či blúzok. Máš ich málo? V tomto článku ti poradíme práve s výberom blúzok v jednom mimoriadne populárnom celosvetovom obchode Mohito. Poďme si teda povedať, ako si na e-shope vybrať z množstva ponúk tú najlepšiu pre seba.

__bulb
Ako na eobuv prebieha vrátenie tovaru cez DPD?

Nie si spokojná s doručenou objednávkou z e-shopu eobuv? Vybraný tovar jednoducho vráť. Povieme ti, ako na eobuv prebieha vrátenie tovaru cez DPD.

Čo môžeš nakupovať v e-shope Mohito?


Značka sídliaca v Krakove so 16 ročnou existenciou sa môže pochváliť svojím jedinečným konceptom – zameriava sa len na predaj odevov a doplnkov pre dámsku časť populácie. Je teda akýmsi rajom pre nás, ženy, pretože všetky produkty na e-shope alebo v kamennej predajni sú určené len im.

A ponuka predávaných produktov nie je vôbec malá. Po otvorení internetového obchodu môžeš vidieť prehľadný panel s kategóriamiNovinky, aktuálne je to aj sezónny Výpredaj, Odevy, Doplnky, Kolekcia na špeciálne príležitosti a Inšpirácie. Nech klikneš na ktorúkoľvek z nich, následne máš k dispozícii filter, vďaka ktorému rýchlejšie nájdeš to, čo chceš. A môžeš si byť istá, že každý kúsok bude podčiarknutý veľkou dávkou elegancie a štýlu.

Presne tak sa totiž značka definuje – ako značka pre naozajstné milovníčky módy, ktoré dokážu oceniť originalitu, vkus a eleganciu. Mohito neustále sleduje módne trendy a prináša produkty charakteristické funkčnosťou a komfortom určené pre sebavedomé a zmyselné ženy.

Značka Mohito je súčasťou spoločnosti LPP, spolu s ďalšími 4 značkami, ktoré kladú veľký dôraz na životné prostredie. Značka sa v rámci svojich cieľov podieľa na trvalo udržateľnej výrobe produktov, a to znižovaním spotreby vody a energie vo výrobnom procese.

Ešte si povedzme niečo o spoločnosti v číslach. Mohito pôsobí v 22 európskych krajinách, pričom online môžu ženy nakupovať na 18 trhoch. Čo sa týka nákupu offline, celkovo existuje 229 kamenných predajní.

Keď hovoríme o kamenných predajniach, výhodou takýchto nákupov je určite možnosť môcť si oblečenie pred nákupom vyskúšať. No naopak, nevýhodou je, že v kamenných predajniach nie je tak široký výber produktov so zníženou cenou, ako je tomu online. Naša rada je teda jasná – nakupuj online, využívaj Mohito zľavy a ak ti tovar nesadne, jednoducho ho vráť.

zena-v-bielej-bluzke-s-kvetinovym-vzorom
Autor: Bianca Castillo (Unsplash)

 

Aké dámske blúzky Mohito ponúka?


Aby si si mohla vybrať z ponuky blúzok, musíš na stránke kliknúť na záložku Odevy vo vrchnej časti stránky a vybrať sekciu Blúzky, Košele. Áno, tieto dva typy produktov sa síce nachádzajú v jednej spoločnej kategórii, no po jej otvorení si na ľavom paneli môžeš vybrať len zobrazenie blúzok.
 

e-shop-mohito-bluzky
Zdroj: Mohito.sk


Pre rýchly nákup sa ti na spomínanom paneli na ľavej strane obrazovky zobrazí rozčlenenie blúzok na basic, vzorované, elegantné alebo body. Nás však zaujíma členenie blúzok podľa strihu, a preto si všímame filter nad produktami. Ten pozostáva spolu až z 8 rôznych možností. Zvoliť môžeš preferované triedenie produktov, produkty s akou veľkosťou chceš zobraziť, farebné preferencie, cenové rozpätie, materiál, vzor, strih a iné vlastnosti, napr. krátky či dlhý rukáv.

Vo filtri Strih si aktuálne môžeš vybrať z 5 rôznych strihov blúzok. Chceš basic, oversize, prekladanú, priliehavú alebo blúzku v španielskom strihu? Môžeš mať všetky. Poďme si o nich povedať viac.
 

e-shop-mohito-bluzky-filter
Zdroj: Mohito.sk

Miluješ nakupovanie? Potom chceš iste vedieť aj o ďalších super ponukách na oblečenie. Tie najlepšie nájdeš na našom webe.


Väčšina blúzok s prívlastkom basic je v neutrálnej čiernej alebo bielej farbe, no na výber máš aj tie v modrom, ružovom či zelenom prevedení. Ako vyplýva z názvu, tieto blúzky sú určené na každý deň, no pri správnej kombinácii v outfite si ich môžeš pokojne obliecť aj na významné príležitosti. Mimoriadne vhodné sú takisto do práce, pretože sa ľahko kombinujú, sú pohodlné a elegantné.

Väčšina z nich je jednofarebná, no nájdeš tu blúzky aj s pásikmi, kvetmi, listami či bodkami. Na výber máš aj čisté blúzky bez akýchkoľvek aplikácií, no aj s nimi, napríklad s volánmi alebo šnúrkami.

Počtom produktov zaradených v tejto kategórii môžeme s určitosťou povedať, že tu nájdeš najväčší výber spomedzi dostupných strihov.

Mohito blúzka v oversize strihu je tiež jednou z tých, ktoré by sa mali nachádzať v tvojom šatníku. Voľný strih prináša pri nosení veľký komfort a navyše takáto blúzky vyzerá a aj je veľmi trendy. V momentálnej ponuke sa nachádza síce len niekoľko blúzok tohto strihu v neutrálnych farbách, no všetky sú mimoriadne vkusné.

Páčia sa ti prekladané blúzky? Aj vďaka takejto blúzke okamžite upútaš pozornosť okolia. A to platí aj v prípade, že siahneš po prekladanej blúzke od tejto značky. Kvôli dekoratívnemu preloženiu látky v prednej časti vyzerá rafinovane, no pritom elegantne a hodí sa na všetky príležitosti.

Aktuálne v tejto sekcii síce nenájdeš veľký počet takých blúzok, no určite sa to zmení. Preto nezabudni internetový obchod pravidelne sledovať.

zena-v-prekladanej-bluzke-s-leopardim-vzorom
Autor: servet photograph (Unsplash)

 

Prechádzame na veľmi bohatú sekciu priliehavých blúzok, ktoré sú špeciálne ušité tak, aby obopínali vrchnú časť postavy. Svojim tesným prevedením zvýrazňujú krivky a tvarujú siluetu. Typické sú pre nich rôzne strihy a dĺžky rukávov či výstrihy, čomu zodpovedá aj široká ponuka v e-shope Mohito.

Tento typ blúzok patrí k veľmi obľúbeným; či už na každodenné nosenie, do práce alebo na rôzne stretnutia. V internetovom obchode ich nájdeš v mnohých farebných, ale aj vzorových prevedeniach.

Posledná v poradí je blúzka španielskeho strihu. Charakterizujú ju volány, záhyby, prekladané prvky či široké rukávy. Takisto aj gumička umiestnená v jej vrchnej časti, vďaka čomu ju je možné nosiť stiahnutú na ramenách.

V porovnaní s ostatnými strihmi blúzok je táto vhodná skôr na výnimočné príležitosti než na všedný deň, no samozrejme, závisí to od tvojho štýlu obliekania sa. Perfektne v nej vynikneš na spoločenských udalostiach, rande alebo iných špeciálnych príležitostiach. 

__bulb
Kde získať darčekovú poukážku Sinsay a na čo ju možno uplatniť?

Chceš niekomu blízkemu urobiť radosť s oblečením, ale nie si si istá, čo presne kúpiť? Vyrieši to za teba darčeková poukážka Sinsay, s ktorou si ho dotyčná kúpi sama.

Ktorá blúzka od značky Mohito sa ti páči najviac? Veríme, že sa rozhodneš minimálne pre jeden strih a s radosťou sa pustíš do nakupovania. A aby boli tvoje nákupy vždy výhodnejšie, sleduj náš web, na ktorom vždy nájdeš aktuálne zľavy a zľavové kupóny.