Butikovo zľavové kódy a kupóny

2 overené zľavové kódy a kupóny Butikovo - Marec 2024

__photo
-30%
Zľava
Butikovo

Zľava až do - 30% na dámske oblečenie na Butikovo.sk

Zľava až - 30% platí na dámske oblečenie na podstránke Výpredaj v eshope Butikovo.sk.

Viac o zľave
Zdarma
Doprava zdarma
Butikovo

Doprava zdarma na nákup na Butikovo.sk

V eshope Butikovo.sk získate pri nákupe nad 90 € dopravu zdarma. Zľava je dostupná za podmienok špecifikovaných samotným obchodom, bližšie dostupných na stránkach obchodu, ktoré môžu byť priebežne menené.

Viac o zľave


Butikovo eshop
1

Kvalitné a módne dámske oblečenie

V e-shope  nájdete kvalitné a módne dámske oblečenie. Ak chcete ukázať svoj štýl a vyjadriť svoju osobnosť prostredníctvom štýlového oblečenia. Určite nájdete presne to, čo potrebujete. Nechajte sa inšpirovať módnymi vychytávkami svetových módnych metropol a vyberte si z obrovského množstva skvelého tovaru. Využite zľavy na dámske oblečenie a doplňte svoj šatník o nádherné a moderné kúsky, ktoré vám budú všetky ženy závidieť. Každá Butikovo zľava je perfektná. Celá ponuka je rozdelená do nasledovných kategórií:

 

  • topy a tričká
  • šaty
  • tuniky a kardigány
  • mikiny
  • teplákové súpravy
  • bundy a kabáty
  • nohavice
  • šortky
  • sukne
  • svetre
  • saká

2

Dámske oblečenie za skvelé ceny

Využite  Butikovo zľavový kód alebo Butikovo zľavový kupón a nakúpte za skvelé ceny krásne topy, tričká a polokošele, kde si môžete vybrať z obrovského množstva moderných kúskov najrôznejších farieb a strihov. Nájdete tu tričká a topy bez rukávov, s dlhými či krátkymi rukávmi, s kapucňou i bez, s rôznymi štýlovými aplikáciami a obrázkami. Pre zvýraznenie svojej ženskosti si vyberte z množstva ponúkaných šiat, či už šaty klasického strihu s bodkovaným alebo pásikovým vzorom, romantické šaty s kvetinovými vzormi, trendy army šaty z pohodlných materiálov alebo moderné šaty s krátkymi či trojštvrťovými rukávmi. Veľmi moderné a trendy sú i tuniky a kardigány, ktoré tiež nájdete v ponuke eshopu. Vyberte kardigány z ľahkých a vzdušných materiálov na letné obdobie alebo hrubšie a teplejšie kúsky, ktoré určite oceníte v chladnejších mesiacoch. Veľmi trendy budete vyzerať i v krásnych kvetovaných tunikách, ktoré tiež môžete získať za super ceny. Spríjemnite si každý deň i príjemných mikinách, ktoré využijete nielen pri športovaní. Na výber máte množstvo vzorov, materiálov a farieb s kapucňou či bez kapucne.

šaty Butikovo
oblečenie Butikovo
3

Teplákové súpravy, bundy a kabáty, nohavice a šortky

Uplatnite si zľavový kód Butikovo a získajte za bezkonkurenčné ceny i pohodlné teplákové súpravy z hrubšieho teplákového materiálu, ktorý vám spríjemní športovanie, ale hodí sa i na trávenie voľného času. Vybrať si môžete z veľkého množstva farebných prevedení teplákových súprav. Nakúpte výhodne i bundy a kabáty, kde na vás v ponuke čakajú elegantné a štýlové kožené bundy jednoduché alebo vzorované, alebo športové polyesterové bundy s podšívkou do chladnejších dní. V ponuke nohavíc nájdete dlhé letné nohavice s kvetovanými vzormi, moderné nohavice s prírodnými a maskáčovými vzormi, nohavice do práce i trendy kombinézy z ľahkých materiálov vhodných do letného obdobia. V letných mesiacoch iste oceníte i šortky, ktoré využijete vo voľnom čase, ale vo vhodnej kombinácii oblečenia i do práce. Na výber máte množstvo farieb, vzorov a dĺžok.

4

Sukne, svetre a saká pre každú dámu

Zľavové kódy
Zľavy
Doprava zdarma

Ak si uplatníte zľavové kódy, môžete za skvelé ceny nakúpiť i moderné sukne z bavlneného elastického materiálu, sukne s vyšším pásom, minisukne alebo maxisukne,  ktoré by nemali chýbať v šatníku žiadnej ženy. Alebo si vyberte z ponuky pletených svetrov rôznych strihov a farieb, ktorými dotvoríte a živíte každý outfit. Nakúpte výhodne i saká a blejzre na zips, na gombíky, bez zapínania, pletené, úpletové, rifľové alebo v army štýle. Využite zľavy na oblečenie, urobte výhodný nákup za super ceny a spravte si radosť skvelými kúskami oblečenia.

5

Hodnotenie Butikovo

4.2

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 23 zákazníkov
22 __thumbsup Zákazníkov odporúča
1 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 18x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 2x
Dobré (2,1 - 3,0) 2x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 1x
Zlé (0 - 1,0) 0x