Lacné vychytávky do kuchyne z Aliexpressu

09.10.2019 Barbora Bývanie Zdielať
kuchynské potreby

Aj vy trávite k tej skupine ľudí, ktorí sa radi obracajú v kuchyni? Tak potom určite oceníte každú vychytávku, ktorá vám ušetrí kopec času pri príprave rodinného obeda. Prinášame Vám 5 pomocníkov, ktorí vám uľahčia prácu v kuchyni.

1. Nôž na zeleninu

Očakávate návštevu a chystáte sa pre hostí pripraviť niečo špeciálne? Tak potom vyskúšajte tento krájač zeleniny, čím posuniete obloženú misu na vyšší level. Nakrájať ním môžete mrkvu, uhorky či reďkovku, vďaka čomu sa určite ponúknu aj tí najmenší, ktorí zeleninu nemajú zrovna v láske. Veď nie nadarmo sa hovorí, že jeme očami. 

noz na zeleninu vasekupony.sk

 
2. Lievik na hrniec
Prelievanie rôznych tekutín z hrnca do hrnca vie niekedy poriadne zabrať. Už sa vám určite niekedy stalo, že ste si prelievali kakao do hrnčeka a polovica skončila na stole? Pre takéto prípady je tu silikónový lievik. Zabudnite na plytvanie a ušetrite si čas aj energiu.

lievik na hrniec vasekupony.sk

3. Chránič na sporák

Dajme si ruku na srdce, kto z vás miluje umývanie sporáka. Zaschnutá polievka či fľaky od oleja vedia narobiť vrásky nejednému z nás. Vďaka týmto chráničom však môžete všetky tieto veci doslova hodiť za hlavu. Na Aliexpresse zoženiete tieto fólie už za paŕ eur. Stačí ich len jednoducho vystrihnúť na miestach, kde sú horáky a následne umiestniť na sporák. Po varení ich len jednoducho opláchnete a môžete využiť na ďalšie použitie.

chranic na sporak vasekupony.sk

 
4. Papier na pečenie
Aj vy ste vášnivá pekárka? Tak potom asi spotrebujete kilometre papiera na pečenie. Čo keby sme vám povedali, že máme pre vás taký, ktorý už budete môcť používať stále dookola? Aliexpress je plný tých najrôznejšich pomôcok do kuchyne a jednou z nich je aj teflónový papier na pečenie. Stojí doslova pár centov a vďaka nemu neušetríte len peniaze, ktoré môžete investovať inde, ale aj životné prostredie. 

5. Sprej na citrón alebo pomaranč
Posledný tip bude tiež venovaný gazdinkám, ktoré rady pečú rôzne maškrty. Vďaka tomuto špeciálnemu "spreju" za pár centov, dokážete odšťaviť čerstvý citrín alebo pomaranč, v priebehu pár sekund. Aplikátor len jednoducho napichnete na citrón, ktorého šťavu potom jednoducho viete pridať nielen do čaju a limonády, ale napríklad aj do koláčika. Navyše tak zabránite zbytočnému vyberaniu kôstiek. 

sprej na citron vasekupony.sk

Zdroj: https://bit.ly/311ukxL