Zľava Dňa zľavové kupóny

2 overené zľavové kódy a kupóny Zľava Dňa - Marec 2024

__photo
Akcia
Zľava
Zľava Dňa

Akcia na športové aktivity a voľný čas na Zlavadna.sk

V eshope Zlavadna teraz nájdete vybrané športové aktivity a voľný čas v akcii.

Viac o zľave
Akcia
Zľava
Zľava Dňa

Akcia na pobyty na Slovensku na Zlavadna.sk

V eshope Zlavadna teraz nájdete vybrané pobyty s ubytovaním na Slovensku v akcii.

Viac o zľave


Zľava dňa eshop
1

Romantické letecké dobrodružstvo

Ak hľadáte zľavy na pobyty, zájazdy, cestovanie, skipasy, aquaparky či máte radšej adrenalín ako let balónom alebo tandemový zoskok z lietadla, zľavový portál Zľavadňa.sk sa zdá byť pre vás ideálnym riešením. V ponuke nájdete aj romantické letecké dobrodružstvo, simulátor voľného pádu, lietanie s možnosťou pilotovania, paragliding, kyvadlový zoskok, let rogalom či vetroňom a ešte oveľa viac. V prípade, že chcete ušetriť, navštívte kupónový web Vašekupóny.sk, kde môžete nájsť skvelé zľavové kupóny, vďaka ktorým tiež niečo ušetríte. Pre väčšiu prehľadnosť navštívte stránku Zľava dňa a vyberajte si z nasledujúcich kategórií:

  • Cestovanie
  • Jedlo a pitie
  • Zdravie, Wellness a Krása
  • Šport a voľný čas
  • Auto

2

Zľavy na pobyty a cestovanie

Aj vy patríte medzi ľudí, ktorí milujú cestovanie a nie sú ochotní za neho utratiť more peňazí? Tak potom ste na správnom mieste. Na Zľava dňa totiž nájdete takmer čokoľvek za skvelé ceny. Zľava na pobyty, ubytovanie, aquapark, kúpele či wellness pobyt predsa nikdy nie je na škodu. Výber je len na vás. Ušetriť pritom môžete rovno dvakrát. Stačí, keď využijete výhodný zľavový kupón a uvidíte, že vaša peňaženka sa vám poďakuje. Použiť môžete aj zľavový kód, žiadna zľava predsa nie je márna.

wellness Zľava dňa

Skvelé wellness pobyty, kúpeľné pobyty a kúpele, aquaparky či skipasy tu čakajú len na vás. Vyberať si môžete pobyty na Slovensku ako napríklad Bratislava a okolie, Vysoké Tatry, Nízke Tatry, Liptov, Orava, Kysuce, Piešťany, Dudince alebo vás viac láka Bešeňová, Košice, Tatralandia, Patince, Trenčianske teplice, Rajecké Teplice, Prešov, Donovaly, Podhájska čiThermalpark Dunajská Streda?

3

Adrenalínové zážitky ze skvelé ceny

Darujte  netradičný zážitok, na ktorý obdarovaná osoba nikdy nezabudne! Portál Zľavadňa.sk ponúka skvelé (aj adrenalínové) zážitky pre mužov aj ženy za bezkonkurenčné ceny. Na výber máte lietanie, zoskoky či jazdy autom, záleží len od vašich preferencií. Kým niektorí uprednostnia atrakcie ako ľudský katapult, let lietadlom s možnosťou pilotovania, kurz potápania či lezenia, iných možno viac láka tandemový zoskok či paragliding, simulátor voľného pádu, streľba ostrými nábojmi na strelici a určite sa medzi vami nájdu aj takí, ktorých zaujal vyhliadkový let americkým vrtuľníkom Robinson 22 a A600 Talon, jazda na hybride BMW i8 či dokonca splav na pltiach alebo skialpinizmus a kurz zimného táborenia. Ani keď budete kupovať zážitkový darček nezabúdajte na skvelé zľavové kupóny, vďaka ktorým niečo aj ušetríte.

adrenalínový zážitok Zľava dňa
4

Fotoknihy a iné foto darčeky

Zľavové kódy
Zľavy

Na Zľava dňa nájdete aj skvelé akcie na darčeky ako sú napríklad kniha z vašich obľúbených fotografií, tlač fotografií na plátno a vyberať si môžete napríklad aj nástenný alebo stolový kalendár z vlastných fotiek, či tlač XXL fotografií. Fotodarčeky predsa vždy potešia. Zakúpiť môžete aj ručne maľované obrazy podľa vami dodanej predlohy, tlač digitálnych fotografií, fotozošit a obľúbené sú aj antistresové tričká a tašky a ešte oveľa viac. Ani pri nákupe tohto druhu tovaru nezabúdajte zľavové kódy, vďaka nim totiž dokážete nerzaz ušetriť celkom slušnú sumu.

5

Hodnotenie Zľava dňa

4.2

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 21 zákazníkov
21 __thumbsup Zákazníkov odporúča
0 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 12x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 5x
Dobré (2,1 - 3,0) 4x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 0x
Zlé (0 - 1,0) 0x