wojas zľavové kódy a výpredaje

9 overených zľavových kódov a kupónov wojas - Marec 2024

__photo
-10%
Zľavový kód
wojas

Zľavový kód - 10% na online nákup na Wojas.sk

Zaregistrujte sa v eshope Wojas.sk na odber newslettra a získate od nich 10% zľavu na prvý online nákup. Na váš zaregistrovaný e-mail vám Wojas pošle zľavový kód na prvý online nákup.

Viac o zľave
-35%
Zľava
wojas

Zľavy až - 35% na dámske topánky na Wojas.sk

V eshope Wojas.sk teraz nájdete zľavy až do - 35% na vybranú dámsku obuv.

Viac o zľave
-35%
Zľava
wojas

Zľavy až - 35% na pánske topánky na Wojas.sk

V eshope Wojas.sk teraz nájdete zľavy až do - 35% na vybranú pánsku obuv.

Viac o zľave
-50%
Výpredaj
wojas

Výpredaj až - 50% zľavy na pánske topánky na Wojas.sk

V eshope Wojas.sk teraz nájdete Výpredaj až do - 50% na vybranú pánsku obuv.

Viac o zľave
-50%
Výpredaj
wojas

Výpredaj až - 50% zľavy na dámske topánky na Wojas.sk

V eshope Wojas.sk teraz nájdete Výpredaj až do - 50% na vybranú dámsku obuv.

Viac o zľave
-40%
Výpredaj
wojas

Výpredaj až - 40% zľavy na pánske topánky a doplnky na Wojas.sk

V eshope Wojas.sk teraz prebieha akcia na vybrané pánske produkty z kolekcie Jar/Leto a nájdete tu zľavy až do - 40% na vybranú obuv a doplnky v akcii.

Viac o zľave
-40%
Výpredaj
wojas

Výpredaj až - 40% zľavy na dámske topánky a doplnky na Wojas.sk

V eshope Wojas.sk teraz prebieha akcia na vybrané dámske produkty z kolekcie Jar/Leto a nájdete tu zľavy až do - 40% na vybranú obuv a doplnky v akcii.

Viac o zľave
-40%
Výpredaj
wojas

Výpredaj až - 40% zľavy na detské topánky a doplnky na Wojas.sk

V eshope Wojas.sk teraz prebieha akcia na vybrané detské produkty a nájdete tu zľavy až do - 40% na vybranú obuv a doplnky v akcii.

Viac o zľave
Zdarma
Doprava zdarma
wojas

Doprava zadarmo na nákup na Wojas.sk

V eshope Wojas.sk získate pri nákupe nad 30 € dopravu zadarmo. Zľava je dostupná za podmienok špecifikovaných samotným obchodom, bližšie dostupných na stránkach obchodu, ktoré môžu byť priebežne menené.

Viac o zľave


eshop Wojas
1

Topánky, ktoré si zamilujete

Hľadáte kvalitnú a dizajnovú obuv? Už nemusíte! Navštívte internetový obchod a nakúpte si dámske a pánske topánky, ktoré si už nebudete chcieť vyzuť. V ponuke nájdete aj produkty ako je napríklad kožená galantéria, ktorej ponuka je tiež veľmi zaujímavá. Pri nákupe nezabúdajte využívať aj rôzne Wojas zľavy, ktoré má obchod v ponuke a uvidíte, že niečo aj ušetríte. Pre pohodlnejší nákup si prezrite celý sortiment obchodu, ktorý je rozdelený do týchto kategórií:

  • Dámske
  • Pánske
  • Pre deti

2

Kvalitné dámske topánky a doplnky na skvelé ceny

Dámska ponuka je v e-shope naozaj bohatá. Veď napokon, každá žena má rada módu, o to viac, keď je aj pohodlná. V kategórii nájdete kvalitné dámske poltopánky, topánky, čižmy, baleríny, lodičky, mokasíny, vysoké čižmy, sandále, ale aj šľapky. Stačí si len vybrať a nakupovať práve to, čo akurát potrebujete. Ak chcete ušetriť, nezabudnite na Wojas kupón, vďaka ktorému môžete ušetriť niekoľko eur.

dámske topánky Wojas

Každá zľava predsa poteší, preto neváhajte a navštívte aj sekciu Outlet, kde si tiež môžete nakúpiť topánky za akciové ceny. A ak Vám to nestačí, využijte dodatočný kupón Wojas. V kategórii určenej pre dámy nájdete aj koženú galantériu, kam nepochybne spadajú aj módne doplnky ako sú kabelky, opasky, peňaženky, náramky či iné ozdoby. V internetovom obchode skrátka nájdete takmer všetko, presvedčte sa o tom na vlastné oči. A pri nákupe nezabudnite využiť Wojas zľavový kód, aby ste aj niečo ušetrili. 

3

Pánska obuv, ktorá nesklame

Internetový obchod nezabúda ani na pánov a dôkazom toho je aj ich sekcia. Nájdete tu kvalitné pánske topánky ako poltopánky, čižmy, mokasíny či obuv na trekking. Ak práve prebieha v e-shope zľavová akcia, môžete pri nákupe ušetriť desiatky eur. Zľavy Wojas vtedy siahajú až do - 40% a to sa už oplatí, no nie? V internetovom obchode natrafíte aj na pánske doplnky, ktoré podčiarknu každý outfit a dodajú mu pomyselnú čerešničku na torte. Páni si môžu vyberať peňaženky, opasky a svoje miesto tu majú aj produkty ako aktovka či pánska taška. Využite na ne Wojas kupóny a ušetríte pár eur navyše. 

pánske topánky Wojas
4

Wojas Black Friday

Nezabúdajte pri nákupe využívať aj skvelé kupóny Wojas, ktoré vám tiež niečo ušetria. V sekcii Wojas outlet navyše natrafíte aj na zľavy na topánky, ktoré siahajú až do - 50 %. Preto neváhajte, navštívte eshop a potešte seba alebo svoje okolie novými topánkami, ktoré im bude isto každý závidieť. A každoročne v novembri prichádza veľký Wojas výpredaj, ktorý si určite nenechajte ujsť.

Zľavy
Výpredaje
5

Hodnotenie Wojas

4.1

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 21 zákazníkov
21 __thumbsup Zákazníkov odporúča
0 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 14x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 4x
Dobré (2,1 - 3,0) 3x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 0x
Zlé (0 - 1,0) 0x