teamstore zľavové kódy

2 overené zľavové kódy a kupóny teamstore - Apríl 2024

__photo
Zľava
Zľava
teamstore

Zľava na oblečenie, topánky a módne doplnky na teamstore.sk

V eshope teamstore.sk nájdete zľavy na vybrané oblečenie, topánky a módne doplnky v akcii.

Viac o zľave
Zdarma
Doprava zdarma
teamstore

Doprava zadarmo pri nákupe nad 110 € na teamstore.sk

V eshope teamstore.sk získate pri nákupe nad 110 € dopravu zadarmo. Zľava je dostupná za podmienok špecifikovaných samotným obchodom, bližšie dostupných na stránkach obchodu, ktoré môžu byť priebežne menené.

Viac o zľave


Teamstore.sk_zena cviciaca s kettlebellom
1

Špecialista na športové oblečenie a doplnky

V internetovom obchode Teamstore.sk nájdete široký výber originálnych produktov najlepších športový značiek. Môžete tu nakúpiť športové oblečenie pre ženy, mužov aj deti. V ponuke obchodu sú takisto športové doplnky a vybavenie na rôzne športy. Zoženiete tu aj oblečenie a doplnky pre športových fanúšikov a taktiež športovú výživu.

2

Šortky, kopačky i vitamíny

Eshop Teamstore ponúka športový tovar od renomovaných svetových značiek. Kúpite tu športové oblečenie, obuv, doplnky a vybavenie značiek Nike, Kelme, Adidas, Reebok, New Balance, Puma, Under Armour, Merrell, CR7, Tufte, Nebbia a aj českej renomovanej značky Klimatex. Obchod je ich výhradným distribútorom, takže všetok tovar v eshope je 100% originál. Môžete vyhľadávať v časti novinky, ale i výpredaj Teamstore, kde určite ušetríte. Ak preferujete konkrétnu značku, vyhľadávajte tričká, šortky, tielka, šiltovky, spodnú bielizeň, ponožky i mikiny podľa nej. Alebo nakupujte podľa typu oblečenia či druhu športu. Všetko nájdete zoradené v týchto kategóriách:

  • Značky
  • Ženy
  • Muži
  • Deti
  • Kopačky
  • Funkčné oblečenie
  • Doplnky
  • Športy
  • Fanshop
  • Kluby

 

Rovnako ako kvalitné a komfortné oblečenie, aj z obuvi si v eshope vyberú ženy aj muži a kúpite tu aj topánky či kopačky pre deti. Vyberte si z pestrej ponuky voľnočasovej, outdoorovej či zimnej obuvi. Vyberať môžete aj účelovo pre konkrétne športy. Nájdete tu bežecké topánky, obuv na fitness alebo golf. V obchode je naozaj široká ponuka kopačiek značiek Nike, Adidas, Puma a ďalších za najlepšie ceny. Môžete si vybrať podľa typu kolíkov, alebo pre rôzne povrchy. Halovky, turfy, na prírodný i umelý trávnik. Vybavte sa aj športovými doplnkami svetových značiek za najvýhodnejšie ceny. Nakupujte osušky a uteráky, čelenky a potítka, športové fľaše, peňaženky, batohy a tašky. Takisto funkčné oblečenie kvalitných značiek zoženiete výhodne na Teamstore.sk. V eshope si môžete pohodlne nakúpiť celé vybavenie pre outdoor, beh či futbal. K dispozícii sú aj chrániče, lopty, celé sety a komplety na tréning či vybavenie pre brankára. Ak beriete fitness a posilňovanie vážne, vaše svaly potrebujú aj kvalitnú športovú výživu, ktorú u špecialistov na šport Teamstore.sk tiež nájdete k dispozícii. Kúpite tu rôzne minerálne a vitamínové komplexy, aminokyseliny, koenzým Q10, alebo aj proteínovú kašu.

Teamstore.sk_kopacky
3

Oficiálny distribútor svetoznámych športových značiek

S eshopom Teamstore máte záruku originality. Je oficiálnym distribútorom svetovo známych športových značiek. Nákup v obchode je pohodlný a bezstarostný aj vďaka možnosti vrátenia tovaru bez udania dôvodu do 30 dní. Pri nákupe môžete ušetriť aj na doprave, ktorá je navyše veľmi rýchla. Eshop expeduje maximálne druhý pracovný deň v závislosti od času vytvorenia objednávky.

Teamstore.sk_muz a zena v sportovom obleceni
4

Teamstore zľavový kód

Zľavy
Výpredaje
Doprava zdarma

U špecialistov na športové oblečenie a vybavenie Teamstore nakúpite za tie najvýhodnejšie ceny. Keď k tomu ešte využijete zľavový kód Teamstore, získate dodatočné zľavy. Ušetríte aj nákupom akciových produktov, ktoré nájdete v časti Teamstore výpredaj. 

5

Hodnotenie Teamstore

4.2

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 23 zákazníkov
23 __thumbsup Zákazníkov odporúča
0 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 10x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 9x
Dobré (2,1 - 3,0) 4x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 0x
Zlé (0 - 1,0) 0x