Remoska akcie a Black friday

2 overené zľavové kódy a kupóny Remoska - Apríl 2024

__photo
-10%
Zľavový kód
Remoska

Zľavový kód - 10% zľava na nákup na Remoska.sk

Zľava 10% platí na nákup v eshope Remoska.sk keď zadáte zľavový kód v nákupnom košíku. Využite zľavový kupón Remoska a kuchynské potreby nakúpite lacnejšie.

Viac o zľave
Zdarma
Doprava zdarma
Remoska

Doprava zadarmo pri nákupe na Remoska.sk

V eshope Remoska.sk získate pri nákupe nad 80 € dopravu zadarmo. Zľava je dostupná za podmienok špecifikovaných samotným obchodom, bližšie dostupných na stránkach obchodu, ktoré môžu byť priebežne menené.

Viac o zľave


remoska _ darcekova poukazka v ciernej obalke
1

Všetko pre najlepších šéfkuchárov

Remoska je československá značka s už viac ako 60 ročnou históriou. Vďaka Remos môže byť dnes každý šéfkuchárom. Uľahčuje varenie aj úplným začiatočníkom a vďaka nej je varenie aj zábavné. Takto budete môcť variť, piecť, vyprážať alebo dusiť chutné jedlo, na ktorom si pochutná každý a ktoré bude hlavne zdravé. Čaká na vás aj skvelá Remoska akcia, ktorá zaručí výhodný nákup. 

2

Výborný spoločník do kuchyne

Remos ponúka rôzne druhy hrncov podľa toho, čo potrebujete:

  • Remoska Tria (na varenie, pečenie a dusenie jedla)

  • Remoska Prima (na veľmi úsporné a zdravé pečenie)
  • Remoska Vega (unikátny set kvalitných hrncov a panvíc)

O kvalite značky nemusíte pochybovať. Myslí na potreby šéfkuchárov a labužníkov, ktorí radi ochutnávajú nové jedlá. Každá podznačka myslí na iné potreby. Ich riad je vyrábaný z látok, ktorý nebude jedlo na vašom tanieri kontaminovať a vy si tak budete môcť jedlo užiť všetkými možnými zmyslami.

remoska - sada hrncov
3

Viac ako riady a hrnce

Remoska ponúka aj nové zdravé a chutné recepty, ktoré stojí za to vyskúšať. Okrem toho jej tím pokytuje denné konzultácie, rady a odporúčania zákazníkom. Remoske záleží na Vašom zdraví a na radosti z jedla. Remoska akcia, vás určite poteší. 

remoska - hrniec s jedlom
4

Výhody a Black Friday Remoska

Zľavy
Výpredaje
Black friday

Nakúpte v e-shope za viac ako 80 € a dopravu máte zdarma. Nakúpiť môžete priamo z pohodlia Vašej kuchyne pri kuchárskej knihe. Určite využite túto možnosť a obohaťte si jedálniček a Vaše chuťové bunky o nezabudnuteľné zážitky. Navyše ku každému nákupu získate aj darček zadarmo. Navštívte e-shop  a využite Remoska Black Friday zľavy, kedy si budete môcť svoje vyhliadnuté kuchynské príslušenstvo nakúpiť za chrumkavé ceny. Určite neoľutujete.

5

Hodnotenie Remoska

3.9

Veľmi dobré hodnotenie

Celkom hodnotilo 24 zákazníkov
21 __thumbsup Zákazníkov odporúča
3 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 11x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 10x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 3x
Zlé (0 - 1,0) 0x