Parfemplus zľavové kupóny

2 overené zľavové kódy a kupóny Parfemplus - Marec 2024

__photo
Zľava
Zľava
Parfemplus

Zľavy na dámske parfémy na Parfemplus.sk

V eshope Parfemplus teraz nájdete zľavy na vybrané dámske parfémy v akcii.

Viac o zľave
Akcia
Výpredaj
Parfemplus

Výpredaj na parfémy a kozmetiku na Parfemplus.sk

V eshope Parfemplus teraz nájdete výpredaj na vybrané parfémy a kozmetiku v akcii.

Viac o zľave


eshop Parfemplus
1

Parfemplus.sk – alternatívne parfémy svetových značiek za skvelé ceny

REFAN, spol. s r.o. je mladá, rozvíjajúca sa spoločnosť, ktorá sa zaoberá predajom alternatívnych parfémov známych značiek. Od roku 2005 vznikla aj jeho internetová predajňa, ktorá sa radí medzi popredné online parfémobchody na Slovensku, pričom od roku 2007 sa začala zameriavať výhradne na dovoz parfémov rodinnej značky Zag Zodiak z bulharskej Sofie, úspešnej nielen u nás, ale aj v Slovinsku, Poľsku, Česku, Srbsku, Rumunsku či Grécku. Aktuálnu ponuku spoločnosti REFAN, spol. s r.o. teda nájdete v jeho e-shope Parfemplus.sk, s ktorým si vychutnáte nakupovanie z pohodlia domova, a teraz navyše cez zľavy na parfémy za extra výhodné ceny. 

2

Parfemplus.sk - parfémy a kozmetika

Orientujete sa pritom v týchto sekciách:

Parfémy:

  • Dámske
  • Pánske
  • Komplety
  • Parfémy bez alkoholu
  • Parfémy z ruže
  • Parfémované deodoranty
  • Šperky
  • Hodinky
  • Flakóny, Flakóny krystal

Kozmetika:

  • Vody po holení
  • Starostlivosť o pleť
  • Starostlivosť o telo

parfémy Parfémplus
kozmetika Parfémplus
3

Zľavové kupóny na parfémy Parfemplus

Parfemplus.sk si pre vás pripravil zľavové kupóny na parfémy, konkrétne dámske alternatívne Zag Zodiak svetových výrobcov ako sú: Azaro, Bruno Banani, na svieže kvetinové vône Bulghari s bergamotom, pižmom a cédrom, malinovo-čerešňové inšpirované parfémom Eskada Cherry in the Air, citrónovo-mätové Giorgo Armani s jemným dotykom pivonky, na balsamikové, citrusové, orechové, vanilkové, zemité vône. Určite použite zľavový kód na Parfemplus.sk pre štýlové Laccoste s tónmi morského pobrežia a amazonského lekna, či Lauru Biagioti s dotykom santalového dreva. Dámami obľúbené sú tiež intenzívne parfémy z ruží Parfém Valley of Roses. Parfemplus.sk, to sú zľavy na dámske a pánske parfémy. Ponuka pre dámy je jasná, páni si isto zamilujú zelené tóny Karoliny Herera so štipkou zázvoru, Gucchi Pour Home s vôňou čierneho čaju, škorice a tabaku, kardamónový a drevitý akord Paco Robanne. 

Zľavy využite i na nákup bezalkoholových deodorantov Bottega Veneta, Salvator Feragamo, flakónov rôznych objemov, do ktorých si jednoducho nalejete svoju obľúbenú vôňu. Parfemplus.sk sa zameriava tiež na ponuku prírodných prípravkov pre dokonalú pleť. Zľavové kódy rozhodne použite na levanduľové pleťové vody, ktoré dokonale osviežia a tonizujú pleť, aj ružové vody na čistenie a regeneráciu. Nezabúdajme ani na zaujímavé zľavové kupóny na starostlivosť o telo. Sprchové gély Bulghari, Giorgo Armani, Hugo Boss, Kristian Dior, ktorého základ tvorí dokonalý súzvuk kože, pačuli, dreva a jantáru. A vody po holení Ceruti s vôňou marcipánu a muškátového orieška, pižmové Šanniela Alure, šalviové Huggo Huggo.

4

Výhody pre vás

Parfemplus.sk si celkom iste obľúbite pre jeho pestrú ponuku, rôznorodosť a bezkonkurenčné ceny.

Zľavové kódy
Zľavy
Výpredaje
5

Hodnotenie Parfemplus

4.1

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 30 zákazníkov
30 __thumbsup Zákazníkov odporúča
0 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 19x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 7x
Dobré (2,1 - 3,0) 4x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 0x
Zlé (0 - 1,0) 0x