OBI zľavové kupóny

1 overený zľavový kupón OBI - Apríl 2024

__photo
akcia
Zľava
OBI

Akcia na tapety, dlažby a doplnky do domácnosti na Obi.sk

V eshope Obi teraz nájdete vybrané tapety, dlažby a doplnky do domácnosti v akcii za veľmi atraktívne ceny.

Viac o zľave


Obi eshop
1

Stavebné stroje a náradie, ale aj výhodná požičovňa

Máte chuť na zmenu ale nie ste ochotní utratiť more peňazí? Tak potom určite navštívte Obi a nechajte sa inšpirovať množstvom krásnych kúskov za skvelé ceny. Teraz navyše nemusíte nikam chodiť. Všetko podstatné nájdete aj na internetovej stránke www.obi.sk, kde si môžete tovar zarezervovať a neskôr len vyzdvihnúť na niektorej z predajní. Ponuka je naozaj bohatá a výber je len na vás. Ak chcete ušetriť, neváhajte pri nákupe využiť skvelý zľavový kupón a vaša peňaženka sa vám určite poďakuje. Každá zľava predsa poteší, no nie? Využiť môžete aj zľavové kódy a výhodný je aj výpredaj, kde môžete nájsť skvelé kúsky za zlomok ceny. Vyberať si môžete z nasledujúcich prehľadných kategórií:

  • Stavba
  • Záhrada a voľný čas
  • Technika
  • Bývanie
  • Kuchyňa
  • Kúpeľňa
  • Návody
  • Ponuky

Staviate či renovujete svoj dom alebo byt? Tak potom určite navštívte Obi. Vyberať si tu môžete rôzne stavebné materiály ako napríklad plotové prvky, terasové dosky, šindeľ,  ale nájdete tu aj sekcie ako Omietka, malta a cement, Suchá výstavba, Izolačné materiály, Stavebné príslušenstvo, Kamene a štrky, Odvodnenie a izolácia, Strešne krytiny a odkvapy a Výstavba záhrad. Výber je len a len na vás. Pri nákupe môžete navyše aj čo-to ušetriť. Neváhajte a využite výhodné zľavové kupóny a vyberajte v Obi všetko potrebné pre vašu stavbu za super ceny. Nákupy v Obi so sebou prinášajú množstvo výhod. Potrebujete  produkty ako fréza, píla na múry,  prístroj na sušenie stavieb, miešačka na betón, diemantová vŕtačka či rezačka kameňov? Požičajte si ich v Obi! Požičovňa náradia Obi sa predsa vždy hodí. Nekupujte si drahé náradie ako stavebné stroje, elektrické stroje, ručné náradie, rebríky či ´náradie do záhrady a radšej si ich požičajte a uvidíte, že niečo aj ušetríte.

2

Záhradný nábytok a technika za skvelé ceny

V Obi nájdete aj všetko potrebné do vašej záhrady. V bohatej ponuke si môžete vyberať skleníky a príslušenstvo, záhradné domčeky a príslušenstvo, záhradná technika, grily, záhradný nábytok, bicykle, starostlivosť o rastliny a pestovanie rastlín, nádoby pre výstavbu a záhradné dekorácie, rastliny,  markízy a ochrana proti slnku, pomocné prostriedky do záhrady, vonkajšie osvetlenie, garáže a prístrešky, ale nájdete tu aj záhradnícke náradie, ploty a múry, chodníky, cestičky, pavilóny, chovateľské potreby, ale svoje miesto tu má aj zimný a všeobecne sezónny tovar. Nájdete tu skrátka čokoľvek, záleží len od vašich preferencií. V prípade, že chcete ušetriť, určite nevahajte využiť výhodný zľavový kód a uvidíte, že sa vám vaša peňaženka poďakuje. Docieliť krásnu záhradu predsa nie je lacná záležitosť, tak prečo si trošku nepomôcť. V ponuke nájdete aj návody ako si postaviť hojdačky, terasy, detské domčeky a ešte oveľa viac.

záhrada Obi

Veľmi obľúbenou kategóriou je nepochybne aj tá s názvom Technika. Nájdete tu elektrické nástroje, železiarsky tovar a kovania, krby, pece, autopríslušenstvo, všetko pre bezpečnosť, ale svoje miesto tu má aj domáca technika, kúrenie, klimatizácia a rôzne ventilátory. To však nie je všetko, nájdete tu ručné náradie, veľké stroje, stavebné stroje, snehové frézy či zametacie stroje a ešte oveľa viac. V prípade, že vás niektoré z produktov oslovili, ale obávate sa, že nemáte na ich kúpu dostatok prostriedkov, nič to. Ušetriť vám pomôžu napríklad výhodné zľavové kupóny, v´daka ktorým budú vaše nákupy o niečo menej bolestivé. Ušetriť navyše môžete aj inak. Navštívte požičovňu náradia a náradie si jednoducho iba požičajte.

kúpeľňa Obi
3

Nábytok do kúpeľne aj malé spotrebiče

Exteriér by sme už mali, poďme sa pozrieť do interiéru.  V Obi totiž nájdete  aj mimoriadne obľúbené sekcie ako Bývanie, Kuchyňa či Kúpeľňa. Z bohatej ponuky si môžete vyberať lampy a svietidlá ako napríklad vnútorné a vonkajšie osvetlenie, LED osvetlenie, skladovacie a úložné systémy ako police, krabice na sťahovanie, skladovacie boxy, nádoby na odpad, šatníky, dekoratívne aj pretierateľné tapety, bordúry a nálepky na steny, fototapety, farby na steny a stropy, laky, podlahové nátery, maliarske náradie, riedislá, žieraviny, stierky a vylňovacie hmoty, zakrývacie materiály, laminátové podlahy a parkety, PVC podlahové krytiny, rohožky, koberčeky a svoje miesto tu má samozrejme aj kvalitná dlažba. Pri nákupe samozrejme nezabúdajte na super zľavy, prípadne iné akcie, ktoré Obi ponúka. Využiť môžete napríklad zľavový kód, vďaka ktorému tiež niečo ušetríte.

Vďaka Obi si môžete zostaviť kuchyňu snov výhodne a rýchlo. V ponuke nájdete digestory a príslušenstvo pre digestory, zásobníky na teplú vodu, príslušenstvo pre kuchynský nábytok, pracovné dosky, voľne stojacé spotrebiče, vysávače, malé kuchynské spotrebiče, kuchynské vodovodné batérie, pracovné dosky, drezy a umývadlá, ventilačné systémy, zadné steny kuchynskej linky či dokonca náhradné diely pre kuchynskú amatúru. Na záver ešte nemôžeme zabudnúť na dôležitú kategóriu akou Kúpeľňa nepochybne je. V bohatej ponuke nájdete kúpeľňový nábytok - súpravy aj skrinky, regály či police, dávkovače mydla a poháre, kozmetické koše a koše na bielizeň, wc kefy a vešiaky na uteráky, kúpeľňové zrkadlá ako zrkadlové skrinky, nástenné a stojacie zrkadlá, kozmetické zrkasielka, sprchové vaničky, prchovacie kabíny a boxy, príslušenstvo pre sprchy, odtokové zátky, kúpeľňové koberčeky a predložky, protišmykové podložky, vane, vaňové zásteny či wc súpravy a ešte oveľa viac. V Obi nájdete skrátka včetko, na čo si zmyslíte.

4

Obi Black Friday

Zľavy
Black friday

Prerábate ale staviate akurát niečo a zháňate kvalitný stavebný materiál, obklady, dlažby či náradie za akciové ceny? Tak potom si počkajte na skvelú zˇalvovú akciu Black Friday Obi, počas ktorej všetky tieto produkty a ešte oveľa viac, viete nakúpiť oveľa výhodnejšie. Skvelé zľavy sa vždy hodia, tak prečo chvíľku nepočkať s nákupom a ušetriť tak desiatky eur.

5

Hodnotenie Obi

4.2

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 25 zákazníkov
23 __thumbsup Zákazníkov odporúča
2 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 19x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 2x
Dobré (2,1 - 3,0) 2x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 1x
Zlé (0 - 1,0) 1x