Kidmarket zľavové kupóny

2 overené zľavové kódy a kupóny Kidmarket - Marec 2024

__photo
Akcia
Zľava
Kidmarket

Akcie na drogériu a detský sortiment na Kidmarket.sk

V eshope Kidmarket.sk nájdete aktuálne akcie na rôzne produkty.

Viac o zľave
Zdarma
Doprava zdarma
Kidmarket

Doprava zdarma na nákup nad 49 € na Kidmarket.sk

V eshope Kidmarket získate pri nákupe nad 49 € dopravu zadarmo.

Viac o zľave


Kidmarket.sk eshop
1

Kidmarket.sk - kvalitné detské potreby

V internetovom obchode Kidmarket.sk nájdete kvalitné detské potreby, ale i potreby pre dospelých a do domácnosti. Všetci rodičia, ktorí chcú pre svoje deti len to najlepšie sa určite veľmi potešia bohatej ponuke kvalitného sortimentu, ktorý im eshop prináša. Využite preto zľavy a za jedinečné ceny nakúpte plienky, vlhčené utierky, detskú kozmetiku, potreby na kŕmenie, kúpanie a prebaľovanie, detskú a dojčenskú stravu, dámsku a pánsku kozmetiku, hygienické potreby či prípravky na čistenie do domácnosti a na pranie. Stačí si len vybrať a nakúpiť za skvelé ceny. V ponuke nájdete tovar od výrobcov a značiek ako Adidas, Always, Aquafresh, Ariel, Astrid, Aviril, Baby Baby, Batole, Bel Baby, Bübchen, Canpol, Coccolino, Colgate, Dettol, Dove, Durex, Elmex, Huggies, Johnson’s® Baby, Kerastase, L'Oreal, Lactovit, Lilien, Linteo, Lovela, Marvis, Microlife, Naturella, Nestlé, Nivea, Novofruct, Nutricia, Odol, Palette, Pampers, Persil, Sanytol, Schauma, Signal, Silan, Sudocrem, Syoss, Vademecum, Winni’s či Zendium. Celá ponuka internetového obchodu je pre lepší prehľad a jednoduchosť nákupu rozdelená do nasledovných kategórií:

  • pre najmenších
  • pre mamičky
  • pre oteckov
  • pre domácnosť

2

Detská kozmetika aj plienky

Využite zľavy na Kidmarket a za skvelé ceny nakúpte všetky potrebné veci, ktoré potrebujete pri starostlivosti o najmenších ako sú jednorazové plienky, vlhčené obrúsky, podložky na prebaľovanie, plienky do vody, plienkové nohavičky, detské kozmetické prípravky ako sprchové šampóny a gély, detské zubné kefky, pasty a ústne vody, mydlá, gély, telové mlieka, krémy, oleje, púdre, zásypy, prípravky proti všiam či opaľovacie prípravky, detské mliečne výživy, príkrmy, detské nápoje, cumlíky, fľašky, teplomery, vatové tyčinky či odsávačky. Nakúpte všetko, čo pre svoje deti a starostlivosti o ne potrebujete a určite nebudete ľutovať.

kozmetika Kidmarket
3

Potreby pre mamičky a pre oteckov

Uplatnite si zľavové kupóny Kidmarket a môžete veľmi výhodne a lacno i nakúpiť potreby pre mamičky, kde nájdete napríklad dámske deodoranty, sprchové gély a šampóny, telové mlieka, krémy a oleje, parfumy, zubné kefky, zubné pasty, potreby na intímnu hygienu, vložky, tampóny, farby na vlasy, ústne vody i prípravky na starostlivosť o vlasy ako šampóny, kondicionéry či masky na vlasy. Milé mamičky, nakúpte všetko potrebné za tie najlepšie ceny. I ponuka pre oteckov je pestrá a bohatá a nájdete v nej zubné pasty, zubné kefky, ústne vody, intímne potreby, holiace strojčeky, náhradné hlavice na holiace strojčeky, peny a gély na holenie, vody po holení, deodoranty a sprchové gély. Stačí si len vybrať.

čistiace prostriedky Kidmarket

Ak si uplatníte zľavové kódy, získate za jedinečné ceny i potreby do domácnosti ako sú napríklad pracie prostriedky ako pracie kapsule, prášky, gély, tablety a dezinfekčné prípravky na pranie, aviváže, ďalej čistiace prostriedky do kuchyne, kúpeľne a na podlahy, univerzálne čistiace prostriedky, prípravky na dezinfekciu, osviežovače vzduchu alebo prípravky na ručné umývanie riadu či do umývačky. Na udržiavanie domácnosti je potrebných množstvo prípravkov, ktoré teraz môžete získať výhodne a lacno.

4

Potreby do domácnosti

Zľavy
Akcie 1+1

Ponuka internetového obchodu je pestrá, preto neváhajte a vyberte si z množstva kvalitného tovaru, ktorý sa vám určite zíde. Využite zľavy na potreby pre deti i dospelých a urobte skvelý nákup, ktorý sa nepochybne oplatí.

5

Hodnotenie Kidmarket

4.3

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 22 zákazníkov
20 __thumbsup Zákazníkov odporúča
2 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 16x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 3x
Dobré (2,1 - 3,0) 1x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 2x
Zlé (0 - 1,0) 0x