KÄRCHER zľavové kódy a akcie

2 overené zľavové kódy a kupóny KÄRCHER - Marec 2024

__photo
-20%
Zľava
KÄRCHER

Zľava - 20% na prvý nákup na Kärcher

Odoberajte novinky a staňte sa členom Kärcher klubu výhod a zľava 20% na nákup je Vaša. Okrem zľavy 20% na prvý nákup Vám bezplatné členstvo v Kärcher klube výhod prináša aj výhodné nákupy s extra zľavami. Vždy budete ako prví informovaný o novinkách, akciách a zľavách, ktoré budeme poskytovať. Staňte sa členom ešte dnes a využite všetky benefity Kärcher klubu výhod naplno.

Viac o zľave
Zľava
Zľava
KÄRCHER

Zľava na vybrané produkty na Kärcher

V eshope Kärcher nájdete zľavy na vybrané produkty pre domácnosť a pre profesionálov v akcii.

Viac o zľave


Karcher shop
1

Čistiace stroje ako pomocníci vo Vašej domácnosti

V tomto internetovom obchode nájdete vysokokvalitné čističe a multifunkčné zariadenia do domácnosti a tiež užitočných pomocníkov do záhrady. Robotický vysávač a dokonca aj robotická kosačka môžu byť samozrejmosťou Vašej domácnosti a záhradného vybavenia. Spoločnosti pôsobiace v rôznych odvetviach ocenia napríklad profesionálne vysokotlakové čističe, umývacie automaty a čistiace stroje, profesionálne záhradné náradie a čističky vzduchu. Kvalitná technika, si poradí aj s tvrdými orieškami a nenechá sa zaskočiť ani neporiadkom po stavebných úkonoch. Určite Vás poteší aktuálna Kärcher akcia, vďaka ktorej ušetríte pri kúpe nenahraditeľného pomocníka.

1

Pre domácnosti aj do rúk profesionálov

Produkty z kategórií Home & Garden a Professional sú neustále vyvíjané pre spoľahlivé udržiavanie čistoty na všetkých povrchoch a udržiavanie zdravej a peknej záhrady. Nájdete medzi nimi tieto produkty:  

  • multifunkčné, vysokotlakové a robotické vysávače
  • parné čističe
  • čističe okien
  • čističe podláh
  • čerpadlá
  • zavlažovacie systémy
  • kosačky a robotické kosačky
  • čistiace prostriedky

Nakupujte ich za bezkonkurenčné ceny, pomocou Kärcher zľavový kód. 

Karcher parný čistič

Upratovanie domácnosti je jednoduchšie, ak máte po ruke tie správne prístroje. Ak nie ste práve fanúšikom umývania okien, za pozornosť určite stojí Kärcher výpredaj. Dokonalú čistotu a ušetrený čas si môžete kúpiť v podobe jedného z multifunkčných vysávačov v rôznych variantoch. Užitočný a nápomocný v každej domácnosti je robotický vysávač, ktorý vysáva samostatne. Môžete ho jednoducho ovládať aplikáciou a vo Vašej domácnosti pribudne smart prvok. Pozrite sa, či je momentálne k dispozícii vysávač Kärcher zľava, vďaka ktorej si vyberiete z ponuky vysávačov ten svoj vo výhodnej cene.

Nepremeškajte Black Friday Kärcher dni, počas ktorých máte exkluzívny zľavový kód Kärcher na kompletný sortiment všetkých kategórií. Za priaznivo znížené ceny však môžete nakupovať počas celého roka, ak do svojej objednávky vpíšete kupón Kärcher.

 

Vašu záhradu v perfektnej forme po celý rok pomôžu udržiavať ľahko manipulovateľné batériové fukáre lístia, odstraňovače buriny a živý plot tvarujúce vyžíňače. Kvalitná kosačka je samozrejmosťou pre každú záhradu. Medzi batériovými kosačkami rôznych veľkostí môžete nájsť tú ideálnu pre Vás a Vašu záhradu. Prevažne v exteriéri je používaný aj mobilný čistič, ktorým zabezpečíte rýchle a efektívne očistenie iba vodou pod nízkym tlakom. Takto očistíte bicykel, pracovné náradie alebo dokonca aj psa a špina sa už nebude roznášať. Obľúbený je taktiež vysokotlakový čistič, vhodný vďaka rôznym nástavcom na čistenie terás a exteriérových chodníkov, áut alebo bazénov. Na jeho výhodné obstaranie padne vhod akcia Kärcher na vysokotlakový čistič.

3

Vydržia dlho, pracujú spoľahlivo

Popri nákupe akéhokoľvek produktu je možné využiť aj služby servisu a pri produktoch z rady Professional služby servisného poradcu, leasingu alebo požičovne.

S robotickými pomocníkmi navyše ušetríte čas a Vaša domácnosť a záhrada budú vždy v perfektnom stave. Produkty vydržia naozaj dlho a manipulácia s nimi nie je náročná. Sú prispôsobené na rôzne druhy čistenia, rôzne povrchy aj druhy nečistôt. Poradia si s popolom, blatom, maliarskou farbou, ale aj s bežnými nečistotami v domácnosti. Sú neustále vyvíjané a prispôsobované novým podmienkam a technickým pokrokom. Sú známe svojím vyšperkovaným dizajnom a pevnou konštrukciou z odolných materiálov. Kärcher kupón poskytuje možnosť zaobstarať si mnohé z nich v zníženej cene.

Karcher vysokotlakový čistič
4

Zľava na rôzne produkty

Zľavové kódy
Exkluzívne kódy
Zľavy
Black friday

Získajte produkty v zľavnených cenách a neporiadok Vás už nezaskočí. Obľúbená je aj  Kärcher Black Friday akcia na tento vysokotlakový čistič. Priebežne počas roka sú cenovo zvýhodnené niektoré produktové rady, napríklad na obľúbený vysávač, alebo nemenej výhodná akcia na čistič okien, zrkadiel, sklenených dverí a kachličiek. Či už bývate v byte alebo v dome, produkty tejto značky sa stanú Vašou prvou voľbou v boji proti nečistote už po vyskúšaní manipulácie s nimi.

5

Hodnotenie Kärcher

4.4

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 22 zákazníkov
22 __thumbsup Zákazníkov odporúča
0 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 17x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 2x
Dobré (2,1 - 3,0) 3x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 0x
Zlé (0 - 1,0) 0x