HUSKY zľavové kódy a výpredaje

5 overených zľavových kódov a kupónov HUSKY - Marec 2024

__photo
-10%
Zľavový kód
HUSKY

Zľavový kód - 10% zľava na športové topánky na Huskysk.sk

Zľava 10% platí na športové topánky v eshope Huskysk.sk keď zadáte zľavový kód v nákupnom košíku. Využite zľavový kupón Husky a outdoorové topánky nakúpite lacnejšie.

Viac o zľave
-40%
Zľava
HUSKY

Zľavy až - 40% na pánske outdoorové oblečenie na Huskysk.sk

V eshope Huskysk.sk nájdete zľavy až do - 40% na vybrané pánske outdoorové oblečenie v akcii.

Viac o zľave
-32%
Zľava
HUSKY

Zľavy až - 32% na dámske outdoorové oblečenie na Huskysk.sk

V eshope Huskysk.sk nájdete zľavy až do - 32% na vybrané dámske outdoorové oblečenie.

Viac o zľave
-20%
Zľava
HUSKY

Zľava - 20% na potreby pre kemping na Huskysk.sk

V eshope Huskysk.sk nájdete zľavu - 20% na vybrané potreby pre kemping. Využite zľavy Husky a stany, spacie vaky a karimatky nakúpite lacnejšie.

Viac o zľave
Zdarma
Doprava zdarma
HUSKY

Doprava zdarma pri nákupe na huskysk.sk

V eshope huskysk.sk získate pri nákupe nad 100 € dopravu zdarma. Zľava je dostupná za podmienok špecifikovaných samotným obchodom, bližšie dostupných na stránkach obchodu, ktoré môžu byť priebežne menené.

Viac o zľave


eshop Husky
1

Huskysk.sk – najširšia ponuka outdoor vybavenia

HUSKY je výrobcom outdoorového oblečenia a vybavenia ako sú stany, spacie vaky, batohy, karimatky, kempingové doplnky a podobne, ktorý sa vďaka niekoľkým desiatkam kamenných predajní v SR a v ČR stal doslova špecialistom v danej oblasti. Vo svojom  eshope www.huskysk.sk si teraz pre svojich zákazníkov pripravil výhodný Husky výpredaj na turistické oblečenie a zaujímavý Husky zľavový kód, ktoré by ste rozhodne mali využiť. Doprajte si rýchly a výhodný nákup produktov z týchto kategórií:

Vybavenie:

  • stany
  • spacie vaky
  • batohy
  • doplnky

Oblečenie:

  • pánsky textil
  • dámsky textil
  • detský textil
  • doplnky

2

Outdoorová výbava do každého počasia

Chystáte sa na stanovačku? Možno rodinnú alebo expedičnú po boku profesionálov? Zháňate stany či batohy? Na Huskysk.sk na vás práve teraz čakajú zľavy na stany a spacie vaky, vďaka ktorým nakúpite outdoorové, rodinné, extrémne, cyklistické, rybárske či detské stany aj pre viacero osôb za bezkonkurenčné ceny. Dobre vám poslúžia v kempe aj v divokej prírode či už v lete alebo na jeseň, za slnečného alebo daždivého počasia. V e-shope nájdete i avizované komfortné, perové, dekové spacie vaky s kompresným obalom a reflexnými prvkami, ktoré si zamilujú aj tí najmenší. A dámy napríklad anatomický model Apollo ladies s protišmykovými pásmi.

spací vak Husky

 Zľavové kódy tiež môžete použiť pri nákupe expedičných dokonca až 80 litrových batohov Mamut či Giro s nepremokavou úpravou, turistických, mestských alebo cyklistických  priestranných modelov Bark , Sharp, Boost. Husky kupón, to sú tiež zľavy na outdoorové vybavenie pre turistiku a šport. Okrem batohov a spacákov si cez nich môžete za najlepšie ceny zadovážiť odľahčené, skladné karimatky, kempingový nábytok, čelovky, variče, pláštenky, lyžiarske a športové okuliare na celoročné použitie, nerezové hrnčeky a termosky s dvojitou stenou a vnútorným vákuom. Zľavové kupóny však nepremeškajte ani na športové tašky Grape, Tally, trekové paličky a minimalistické ľadvinky.

3

S Husky vám bude teplo aj v zime

Internetový obchod sa špecializuje aj na outdoorové oblečenie pre ženy, mužov i deti. Na stretch-life softshellové bundy, priedušné Sharby nohavice, clima flísové vysoko hrejivé mikiny, košele a tričká zo 100% bavlny. Práve tie si teraz cez výhodný zľavový kupón na outdoorové oblečenie môžete zabezpečiť najvýhodnejšie ako sa dá.

oblečenie Husky

Prípadne potrebujete zimné oblečenie? Termo scamp bez rukávov, termospodky DB pants, vesty Zeimer M s výbornou tepelnou izoláciou, pohodlné elastické roláky, viacúčelové rukavice Event, hrejivé flisové čiapky, ponožky Treking s dvojitou termoreguláciou? 

4

Black Friday Husky si zamilujete

Zľavy
Doprava zdarma

Využite zľavy na outdoor zimné oblečenie ešte dnes a budú vaše za skvelú cenu. Tento eshop jednoznačne právom patrí medzi najlepších výrobcov a predajcov kompletného outdoorového vybavenia. Nezabudnite ani na Husky Black Friday, ktorý za to rozhodne stojí. 

5

Hodnotenie Husky

4.4

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 20 zákazníkov
19 __thumbsup Zákazníkov odporúča
1 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 16x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 3x
Dobré (2,1 - 3,0) 0x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 0x
Zlé (0 - 1,0) 1x