FlixBus zľavové kódy a zľavy

1 overený zľavový kupón FlixBus - Marec 2024

__photo
Zľava
Zľava
FlixBus

Zľava na cestovné lístky pre deti a sprievod na Flixbus.sk

Flixbus.sk ponúka zľavy pre deti a pre sprievodnú osobu pre cestujúcich so zdravotným postihnutím a slepecký a sprievodný pes cestujú bezplatne.

Viac o zľave


flixbus - sedacky vo vnutry autobusu a stol
1

Preskumajte Európu

Nízkonákladový autobusový dopravca ponúka pohodlnú prepravu v rámci celej Európy. S ich linkami sa môžete nielen prepravovať do rôznych dovolenkových destinácií, ale aj objavovať čaro Európskych veľkomiest. Plánujete letný výlet s ruksakmi po Európe alebo objavovať neobjavené zákutia Slovenska? Táto poločnosť vás jednoducho prepraví. Vybrať si môžete z rôznych krajín ako je Slovensko, Francúzsko, Holandsko, Švajčiarsko, Nemecko, Taliansko, Česko, Maďarsko, Chorvátsko a tiež napríklad Švédsko, Dánsko, Luxembursko, Slovinsko a Rakúsko. Ich autobusy sú pohodlné a vybavené Wi-fi, toaletou a ďalšími službami na palube. Využiť tiež môžete zľavový kód Flixbus alebo Flixbus promokód, vďaka ktorým sa vaše výlety stanú ešte dostupnejšími.

2

Služby v autobusoch

Spoločnosť ponúka viacero možností rezervácie lístka či už online z pohodlia domova alebo v ich oficiálnych pobočkách. Batožiny si môžete zobrať viac ako si myslíte a vo väčšine autobusoch je možná aj preprava bicyklov. Zľavový kupón Flixbus vám zaistí zľavu pre deti a sprievod, a tak si môžete užívať nové dobrodružstvá v kruhu najbližších. Na stránke si viete jednoducho naplánovať cestu pomocou jednotlivých kategorií. Či už sa chcete prepravovať na letiská, pláže alebo ste dobrodruh, ktorý vyhľadáva jednoduchú prepravu za cyklistikou alebo turistikou, Flixbus zľava vám umožní cestovať ešte lacnejšie. Myslite na to, že pohodlie na cestách je taktiež veľmi dôležité a preto v autobusoch nájdete extra priestor na nohy a batožinu, množstvo zásuviek a tiež občerstvenie a nápoje za nízke ceny. Každá zľava Flixbus poteší a preto neváhajte využiť Flixbus kupóny pri každej vašej ceste za novým dobrodružstvom.

flixbus - flixbus na ceste v meste
3

Cestovanie dostupné pre každého

Tento dopravca taktiež myslí na osoby s obmedzenou schopnosťou pohybu a orientácie. Preto nezáleží na tom, či cestujete s invalidným vozíkom, sprievodným psom alebo ste v čase cesty tehotná. Pre študentov a seniorov môže byť cestovanie menej finančne dostupné a preto Flixbus zľavy myslia aj na nich. Ceny lístkov sú neprekonateľné, a tak sa cestovateľské sny môžu splniť naozaj komukoľvek a v prípade, že si uplatníte zľavy Flixbus, môžete cestovať ešte lacnejšie. Ak chcete výrazne skrátiť čas svojej cesty, spoločnosť neustále rozširuje sieť nočných autobusov po Európe. Služby počas nočných spojov sa nemenia a vy si tak môžete pohodlne vychutnať cestu s ešte menej zastávkami. Čím skôr si svoju cestu rezervujete, tým vyššia zľava vás čaká. V prípade, že chcete venovať originálny darček svojim blízkym, neváhajte využiť poukaz alebo zľavový kupón a spoločne si užívať cestovateľské zážitky.

flixbus - lavy obrazok ludia v zelenom, stredny nadpis flixbus na autobude a pravy vodic s nastupujucou pred autobusom
4

Black Friday Flixbus

Zľavy
Exkluzívne kódy

Najväčší nákupný sviatok roka prebieha aj u tohto dopravcu. Môžete tak nakupovať cestovné lístky za neprekonateľne nízke ceny. Vďaka Black Friday viete precestovať tie najzaujímavejšie miesta a pritom ušetriť. V tomto období sú Flixbus akcie ešte výraznejšie a vás cesta za novými zážitkami bude stáť oveľa menej. Zľavy počas čierneho piatku môžete taktiež využiť na nákup vianočných darčekov pre ľudí, ktorí milujú objavovanie nových miest. Preto pozorne sledujte akcie a aktuálne zľavové kódy, aby vám nič neuniklo.

5

Hodnotenie Flixbus

4.2

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 21 zákazníkov
20 __thumbsup Zákazníkov odporúča
1 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 13x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 5x
Dobré (2,1 - 3,0) 2x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 1x
Zlé (0 - 1,0) 0x