Expedo nábytok zľavové kupóny

1 overený zľavový kupón Expedo nábytok - Marec 2024

__photo
Zľava
Zľava
Expedo nábytok

Zľavy na nábytok na Expedo.sk

V eshope Expedo.sk teraz nájdete zľavy na vybraný nábytok v akcii.

Viac o zľave


Expedo.sk eshop
1

Jednotlivé kúsky nábytku, ktoré tvoria domov

Spoločnosť ponúka prostredníctvom internetového predaja nábytky a doplnky do domácností, ale aj do kancelárií. Jednotlivé časti sú vyrábané s ohľadom na požiadavky zákazníkov. Exkluzívny výber vo vysokej kvalite, je voľba presne pre Vás.

2

Pre výhodný nábytok zadajte Expedo zľavový kód

Zariaďujete alebo prerábate byt? Hľadáte možnosti ako si skrášliť svoj byt a dodať mu šmrnc? Tak ste tu správne. Expendo.sk sa má v ponuke nábytok do každej izby. Či už plánujete svoj byt alebo dom prerábať, alebo si ho práve zariaďujete, určite si z jeho bohatej ponuky niečo vyberiete. Stránkou sa preklikáte vďaka prehľadne rozdeleným kapitolám podľa jednotlivých miestností:

  • obývacie izby
  • spálne
  • detské izby
  • kuchyne
  • kancelárie
  • predsiene
  • kúpeľne

Expedo.sk eshop - polička

Obývacia izba je priestor, kde to najviac žije. Vyberte si kúsok, ktorý v tej Vašej centrále diania nesmie chýbať a ostatné už vyberiete ľahko. Môže to byť napríklad pestrofarebná sedacia súprava, retro stolík pod televízor alebo jednofarebná funkčná komoda s jednoduchým dizajnom. Vyberať môžete aj kompaktnejšie, zo stenových zostáv a obývacích stien. 
Spálňa je priestor s inou, komornejšou a pokojnejšou atmosférou, kde niekedy uvítame byť sami so sebou. Svoj kútik v spálni je jedno z najobľúbenejších miest v celom byte. Naplánujte si ho podľa spôsobu, akým v ňom trávite čas. Všeobecným a skvelým riešením je kozmetický stolík, ktorý si obklopíte rôznymi doplnkami podľa svojich preferencií. Môžete tam pracovať, líčiť sa, alebo svoj kútik využívate na čítanie kníh. V tom prípade je perfektným nápadom kreslo s lampou a papučovo-čajový čas pri knihách môže začať. Spánok je však dôležitý, preto nenechajte na náhodu výber postele a najmä matraca. Celkový dizajn spálne zútulnite vhodne zvolenými nočnými stolíkmi, priestrannými komodami a nesmieme pri tom zabudnúť na priestranné šatníkové skrine. 

Pri zariaďovaní detskej izby pamätajte najmä na funkčnosť a dostatok priestoru pre hry. Začať môžeme, rovnako ako pri iných izbách, výberom hotových, navzájom ladiacich zostáv, alebo, naopak, nakombinovaním jednotlivých kúskov samostatne. Dôležitým prvkom je písací stôl, kde sa deti rozvíjajú, hrajú i učia. Pri izbách, ktoré budú patriť starším a už samostatným deťom, nebude určite krokom vedľa, ak zvolíme herný stôl. Práve naopak, budúci užívatelia to určite ocenia. Police i regály doladíme podľa potreby, veku a záujmov, no všeobecným kritériom je dostatok úložného priestoru pre všetko dôležité.
V byte nezabúdame na kúpeľňu, ktorej charakter tvorí najmä kúpeľňová skrinka, nenahraditeľné zrkadlo či skrinka pod umývadlo.  Veľké a pekné zrkadlo oceníte aj vo vstupnej sieni, kde je rovnako dôležité ako priestranná a vkusná skrinka na topánky. 

Keďže práca nám zaberá značnú časť dňa, je dôležité, aby sme sa aj vo svojej kancelárii cítili príjemne. Navrhnite si tú svoju podľa veľkosti miestnosti, typu a druhu práce, podľa požiadaviek na úložný priestor a hlavne podľa preferencií jednotlivca. Kancelárska stolička, police a regály s úložným priestorom, kancelárske zostavy a ešte mnoho ďalšieho nakúpite na expedo.sk

3

Rýchly výber, pohodlný nákup

Vyberajte si teraz jednoduchšie a rýchlejšie, vďaka vyfiltrovaným preferovaným možnostiam. Hľadať tak môžete medzi vybranými produktmi podľa farby, alebo podľa maximálnej ceny. Porovnať si môžete svoj výber s výberom iných zákazníkov vďaka rebríčku top troch najpredávanejších produktov z danej kategórie. Výhodou e-shopu je, že o dovoz sa nemusíte strachovať. Nový nábytok si nájde cestu k Vám domov. Doprava je pritom zadarmo a vzťahuje sa na celé Slovensko.

Expedo.sk eshop - sedačka
4

Akčné ponuky

Zľavové kódy
Zľavy
Doprava zdarma

Nenechajte si ujsť skvelé akcie, na nábytok do domácnosti alebo kancelárie. Sledujte aktuálne výpredaje alebo využite Expedo zľavový kupón. V priebehu roka máte možnosť využiť viacero zliav prakticky na celý sortiment. Vďaka expedo.sk nakujete nielen kvalitne a pohodlne, ale aj za priaznivé ceny.

5

Hodnotenie Expedo.sk

4.5

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 20 zákazníkov
20 __thumbsup Zákazníkov odporúča
0 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 14x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 4x
Dobré (2,1 - 3,0) 2x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 0x
Zlé (0 - 1,0) 0x