emobilshop zľavové kupóny a kódy

2 overené zľavové kódy a kupóny emobilshop - Marec 2024

__photo
akcia
Výpredaj
emobilshop

Výpredaj na príslušenstvo k telefónom na Emobilshop.sk

V eshope Emobilshop.sk nájdete výpredaj na vybrané príslušenstvo k telefónom v akcii.

Viac o zľave
Zdarma
Doprava zdarma
emobilshop

Doprava zadarmo pri nákupe cez Packetu na Emobilshop.sk

V eshope Emobilshop.sk získate pri nákupe cez Packetu dopravu zadarmo. Zľava je dostupná za podmienok špecifikovaných samotným obchodom, bližšie dostupných na stránkach obchodu, ktoré môžu byť priebežne menené.

Viac o zľave


Emobilshop_displej pre iPhone
1

Kvalitné mobilné príslušenstvo

Internetový obchod Emobilshop je zameraný na predaj príslušenstva k mobilom, tabletom a smart hodinkám. Nájdete tu ochranné obaly, sklá, puzdra, náhradné kryty, nabíjačky a baterky. K dispozícii sú aj držiaky na mobily, tašky na notebooky, slúchadlá a veľa iných užitočných doplnkov. Využite Emobilshop zľavový kód a nakúpte zvýhodnene kryt, obal, sklo, držiak, alebo čokoľvek zo širokej ponuky príslušenstva pre mobily.

2

Remienok na Apple Watch aj náhradné diely k mobilom

Na Emobilshop.sk môžete kúpiť náhradné diely a príslušenstvo ku všetkým modelom telefónov iPhone. Takisto je tu široký výber doplnkov k mobilom značiek Samsung, Xiaomi, Huawei, Sony, Microsoft, HTC, Realme, Motorola, One Plus, Nokia a ďalších. V eshope zoženiete kryt, ochranné sklo, hydrogelovú ochrannú fóliu, náhradné diely a batérie aj k iPadu. Všetko príslušenstvo je rozdelené podľa modelov, takže ľahko vyberiete to správne. Môžete si tu kúpiť aj nové remienky na Apple Watch, napríklad Nike Sport, Solo Loop alebo Sport. K hodinkám tu nájdete aj nabíjačky, ochranné sklá a hydrogel fólie. V eshope sú takisto v ponuke káble USB Lightning, USB-C, Micro USB a HDMI. Kúpite tu aj nabíjačky do auta, klasické do siete a aj bezdrôtové, náhradné displeje a batérie. Na Emobilshop môžete zaobstarať aj univerzálne kryty na telefóny a tablety, tašky pre notebooky alebo tablety, externé batérie a aj servisné nástroje. Aj selfie tyče, slúchadlá a handsfree, mini USB ventilátory, držiaky do auta, na bycikel alebo na ruku môžete nakúpiť výhodne, ak využijete Emobilshop zľavový kupón. Zoženiete tu aj pamäťové karty a dokonca aj rukavice pre smartfóny. Určite navštívte aj výpredaj Emobilshop a kúpte si napríklad kožené puzdro na svoj iPhone za zvýhodnenú cenu.

Emobilshop_smart hodinky so zelenym remienkom
3

Produkty k najnovším modelom mobilov

Objednajte si tovar na Emobilshop a ak to stihnete do 14:00, obchod zaručuje odoslanie ešte v deň objednania. Okrem rýchleho doručenia, môžete získať aj dopravu zadarmo, pri nákupe nad 30 €. Tovar je možné vrátiť do tridsiatich dní. Emobilshop je obchod overený zákazníkmi. Ponúkaný tovar pravidelne doplňuje o najnovšie dostupné produkty.

Emobilshop_adapter, bateria, USB kabel
4

Emobilshop kupón

Zľavy
Doprava zdarma

Internetový obchod s kvalitnými náhradnými dielmi a príslušenstvom poskytuje tie najnižšie možné ceny výrobkov. Okrem toho môžete získať aj zľavy vo vernostnom programe. Za každé 1 € z ceny produktu vám bude pridelený 1 bod. Takto získané body si môžete uplatniť pri ďalšej objednávke a ušetriť tak pri nákupe. Využite aj zľavový kupón Emobilshop alebo navštívte výpredaj a vyberte si z akciových produktov.

5

Hodnotenie Emobilshop

4.1

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 21 zákazníkov
19 __thumbsup Zákazníkov odporúča
2 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 14x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 2x
Dobré (2,1 - 3,0) 3x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 1x
Zlé (0 - 1,0) 1x