Dxracer zľavové kupóny a Black Friday

2 overené zľavové kódy a kupóny Dxracer - Apríl 2024

__photo
-20%
Zľava
Dxracer

Zľavy až - 20% na príslušenstvo k počitaču na Dxracer.sk

V eshope Dxracer.sk nájdete zľavy až do - 20% na vybraní príslušenstvo k počitaču.

Viac o zľave
Zdarma
Doprava zdarma
Dxracer

Doprava zadarmo pri nákupe na Dxracer.sk

V eshope Dxracer.sk získate pri nákupe nad 50 € dopravu zadarmo. Zľava je dostupná za podmienok špecifikovaných samotným obchodom, bližšie dostupných na stránkach obchodu, ktoré môžu byť priebežne menené.

Viac o zľave


DXRacer - herne kreslo
1

Najlepšie herné stoličky a doplnky

Internetový obchod DXRacer sa špecializuje na kvalitné kreslá pre hráčov PC hier, ale aj fanúšikov Playstation a inej virtuálnej zábavy. Okrem herných stoličiek ponúka aj najrôznejšie doplnky a okrem e-shopu má v Slovenskej republike aj niekoľko kamenných predajní, Online nákup je ale určite jednoduchší, rýchlejší a pohodlnejší. Všetky produkty sú skladom, a tak vám dorazia veľmi rýchlo. Na väčšinu z nich navyše platí skvelá DX Racer zľava. Pred samotným nákupom sa môžete nechať inšpirovať na blogu e-shopu. Dozviete sa tu nielen všetko o herných kreslách, ale aj o novinkách z hráčskeho sveta. A zaujímavá je aj kategória videí.

2

Všetko pre vášnivých hráčov PC hier i fanúšikov Playstation

Sortiment je zameraný na najkvalitnejšie herné stoličky a funkčné doplnky. Všetky produkty vás ale prekvapia aj svojim dizajnovým spracovaním. Konkrétne v e-shope zoženiete napríklad:

  • herné stoličky (zoradené podľa jednotlivých sérií)
  • špeciálna edícia
  • stoličky do kancelárie
  • herné kreslá
  • príslušenstvo

Z príslušenstva tu nájdete napríklad:

  • príslušenstvo k stoličkám
  • vankúšiky
  • podnožky
  • stoly
  • drobná elektronika

V e-shope môžete nakupovať aj reklamné predmety, darčekové poukazy a tovar v akcii, na ktorý platí špeciálna DX-Racer zľava.

DXRacer - satka na krk
3

Každá DXRacer zľava sa oplatí

Odporúčame využiť Dxracer zľavový kupón a ďalšie kódy, ktoré vám už výhodné produkty zlacnia o ďalšie desiatky percent. Pri nákupe nad určitú sumu máte navyše dopravu až domov úplne zadarmo a balíček vám väčšinou dorazí veľmi rýchlo, v priebehu jedného až dvoch dní. Zďaleka to však nie je jediná DXRacer akcia. Zaujímať vás iste bude aj výpredaj, ktorý v tomto internetovom obchode nájdete pod záložkou Akcia. Za super ceny tu zoženiete nielen hráčske kreslá, ale aj najrôznejšie doplnky. Všetko je možné jednoducho filtrovať, takže čoskoro určite nájdete, čo potrebujete. Príjemné zľavy a výhody na vás potom čakajú aj pri registrácii na odber newslettera. Podrobnosti nájdete priamo na webe e-shopu. Prípadne sa telefonicky či e-mailom obráťte na zákaznícku podporu.

DXRacer - herny stol
4

DXRacer Black Friday je jednou z mnohých zľavových akcií

Zľavy

Nezabudnite ani na jednu z najväčších akčných ponúk DXRacer Black Friday, ktorá prebieha každý rok v novembri. Je to ideálna príležitosť na nákup vianočných darčekov všetkým milovníkom počítačových hier a virtuálnej zábavy. Ak medzi nich patríte aj vy, urobte radosť aj sami sebe. Herné stoličky z tohto e-shopu vás potešia ako kvalitou a prepracovanosťou, tak skvelou cenou. Ak si nie ste istí výberom, môžete darčeky vyriešiť darčekovými poukazmi, ktoré e-shop ponúka v rôznych hodnotách. Black Friday Dxracer je udalosť, na ktorú sa oplatí počkať. 

5

Hodnotenie DXRacer

4.5

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 20 zákazníkov
20 __thumbsup Zákazníkov odporúča
0 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 15x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 1x
Dobré (2,1 - 3,0) 4x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 0x
Zlé (0 - 1,0) 0x