Bushman outlet a výpredaje

3 overené zľavové kódy a kupóny Bushman - Marec 2024

__photo
-40%
Zľava
Bushman

Zľava až - 40% na dámske oblečenie a doplnky na Bushman.sk

V eshope Bushman.sk nájdete zľavy až do - 40% na vybrané dámske oblečenie a doplnky v akcii.

Viac o zľave
-40%
Zľava
Bushman

Zľava až - 40% na pánske oblečenie a doplnky na Bushman.sk

V eshope Bushman.sk nájdete zľavy až do - 40% na vybrané pánske oblečenie a doplnky v akcii.

Viac o zľave
Zdarma
Doprava zdarma
Bushman

Doprava zadarmo pri nákupe na Bushman.sk

V eshope Bushman.sk získate pri nákupe nad 100 € dopravu zadarmo. Zľava je dostupná za podmienok špecifikovaných samotným obchodom, bližšie dostupných na stránkach obchodu, ktoré môžu byť priebežne menené.

Viac o zľave


bushman - muz a zena sediaci na skale v lese
1

Bushman výpredaj pre milovníkov prírody

 Internetový obchod ponúkajúci kvalitné prevažne outdoorové oblečenie pre milovníkov prírody.  Muži a ženy tu tiež nájdu elegantné kúsky do práce alebo do mesta, ale aj pohodlné kúsky na cestovanie. Doplnky zasa perfektne poslúžia ako spoľahliví pomocníci v rôznych situáciách. Pre ešte výhodnejšie nákupy využite outlet Bushman.

2

Odevy a doplnky z prírodných materiálov

Značka predstavuje osobitný štýl, nadčasovú eleganciu, ale aj nevyčísliteľnú praktickosť v akejkoľvek situácii. Výrobky sú z prírodných materiálov, najmä z bavlny, ľanu a vlny. Praktické doplnky aj z dreva a kože.  Kvalitne spracované produkty kladú dôraz na funkčnosť a pohodlné nosenie.

Na výber máte produkty z rôznych kategórií:

  • bundy a vesty
  • mikiny a svetre
  • košele
  • tričká a tielka
  • nohavice a šortky
  • dámske šaty a sukne
  • outdoorová obuv
  • tašky a batohy
  • iné doplnky

 

Oblečenie vo farmárskom štýle je vhodné na prechádzky, túry aj prácu v exteriéri. Jeho funkčnosť a kvalitu ocenia pri akokoľvek náročnej práci záhradkári, chatári, ale aj rybári či hubári.

Košeľa je základným prvkom šatníka a preto nič nenechajte na náhodu a zaobstarajte si košele na každú príležitosť. Klasické flanelové košele sú ideálne na prechádzku so psom, alebo prechádzku do lesa. Široká ponuka spodných dielov, najmä nohavíc a šortiek ponúka mnohé výhody. Dobre riešené vrecká sú praktickým a zároveň dizajnovým prvkom, ktorý určite oceníte. Nohavice so zosilneným plátnovým tkaním nazývaným ripstop sú mimoriadne odolné a zabraňujú šíreniu trhlín, takže zvládnu aj nadmerne náročné podmienky. Vodeodolné bundy aj topánky zas zachránia v nepriaznivom počasí.

Pre každý prípad sa hodí mať po ruke hubársky či vreckový nožík, a termohrnček sa postará o vždy teplú kávu pri práci. Žiadna situácia Vás už nezaskočí. Pokrievku hlavy v podobe koženého alebo slameného klobúka oceníte v slnečné dni.

Na cestách Vás budú sprevádzať spoločníci ako priestranná taška, taška na notebook, kapsička, či dizajnová fľaša na vodu. Hodiť sa budú určite aj pri ceste do práce.
Príjemné nosenie a ľahký pocit pre dámy zaručujú šaty a sukne z organickej bavlny. Ženskej postave lichotiace a najmä pohodlné košele sú v ponuke v prevedení s trojštvrťovým alebo dlhým rukávom, ktorý si môžete kedykoľvek vyhrnúť a upnúť. Oceníte ich nie len pri cestovaní, ale napríklad aj v práci.

bushman - dve tasky polozene na polenach dreva
3

Férový prístup, nadštandardné služby

Kolekcie sú nadčasové, nepodliehajú sezónnym trendom, a práve vďaka tomu ich môžete nosiť dlhé roky. Výrobky sú vyrábané férovo voči ľuďom aj prírode.

E-shop ponúka aj krajčírsku úpravu a opravu odevov v kamenných predajniach. To je dôkazom dlhej životnosti a odolnosti produktov.

Ak hľadáte ideálny darček, posvieťte si na kolekciu MADE IN CZECHOSLOVAKIA, ktorá svojim dizajnom a originalitou určite poteší vášho blízkeho. Radosť zaručene urobíte aj drobnosťou spomedzi doplnkov, napríklad dizajnovou cestovnou fľašou, či elegantnou peňaženkou.

bushman - muz pracujuci v dielni
4

Kvalitné a elegantné oblečenie najvýhodnejšie počas Bushman Black Friday

Zľavy
Výpredaje
Doprava zdarma

Nakúpte výhodne počas Black Friday elegantné, voľnočasové, vychádzkové aj pracovné, no hlavne kvalitné výrobky. V ponuke sa nachádzajú aj kúsky vhodné do práce, do mesta alebo na bežné nosenie.To je proste Bushman outlet.

5

Hodnotenie Bushman

4.1

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 23 zákazníkov
21 __thumbsup Zákazníkov odporúča
2 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 16x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 2x
Dobré (2,1 - 3,0) 3x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 1x
Zlé (0 - 1,0) 1x