Bighome zľavové kódy a výpredaje

7 overených zľavových kódov a kupónov Bighome - Marec 2024

__photo
-30%
Zľava
Bighome

Zľava - 30% na nábytok do spálne na Bighome.sk

V eshope Bighome nájdete zľavu - 30% na spálne a spálňové zostavy nábytku.

Viac o zľave
-25%
Zľava
Bighome

Zľava až - 25% na dekorácie na Bighome.sk

V eshope Bighome prebieha akcia a dostanete tu zľavu až - 25% na vybrané dekorácie.

Viac o zľave
-20%
Zľava
Bighome

Zľava až - 20% na zrkadlá na Bighome.sk

V eshope Bighome prebieha akcia a dostanete tu zľavu až - 20% na vybrané zrkadlá.

Viac o zľave
-20%
Zľava
Bighome

Zľava až - 20% na konferenčné stolíky na Bighome.sk

V eshope Bighome prebieha akcia a dostanete tu zľavu až - 20% na konferenčné stolíky.

Viac o zľave
-20%
Zľava
Bighome

Zľava až - 20% na lavice na Bighome.sk

V eshope Bighome prebieha akcia a dostanete tu zľavu až - 20% na vybrané lavice.

Viac o zľave
-20%
Zľava
Bighome

Zľava až - 20% na svietidlá na Bighome.sk

V eshope Bighome prebieha akcia a dostanete tu zľavu až - 20% na vybrané svietidlá.

Viac o zľave
Zdarma
Doprava zdarma
Bighome

Doprava zadarmo na nákup na Bighome.sk

V eshope Bighome.sk získate pri nákup nad 1 000 € dopravu zadarmo. Zľava neplatí na masívny nábytok. Zľava je dostupná za podmienok špecifikovaných samotným obchodom, bližšie dostupných na stránkach obchodu, ktoré môžu byť priebežne menené.

Viac o zľave


BigHome eshop
1

Kvalitný a štýlový nábytok a bytové doplnky

Ak hľadáte kvalitný a štýlový nábytok a bytové doplnky, internetový obchod je to pravé pre vás. V bohatej ponuke nájdete nielen nábytok, ale aj bytové doplnky, svietidlá, všetko pre vašu záhradu, ale aj koberce a ešte oveľa viac. Zariaďte si vašu domácnosť a použite Bighome kupón lacno a jednoducho. Ak chcete ušetriť, určite neváhajte a využite skvelý Bighome výpredaj, ktorý môžete nájsť napríklad aj na kupónovom webe Vašekupóny sk. Nakupovať  sa skrátka oplatí. Neenchávajte nič na náhodu, navštívte e-shop a prezrite si celú ponuku ešte dnes:

  • Skladovky
  • Nábytok
  • Doplnky
  • Svietidlá
  • Záhrada
  • Koberce
  • Móda
  • Akcia
  • Novinky

2

Kvalitný a moderný nábytok za skvelé ceny

Nezáleží na tom, či zariaďujete svoj prvý byt, alebo ste len zatúžili po zmene, internetový obchod  si určite okamžite zamilujete nielen pre jeho bohatú ponuku, ale v neposlednom rade aj pre jeho skvelé ceny. Vyberať si môžete nábytok do obývačky, detský nábytok, nábytok do spálne, pracovne, chodby a hravo tu zariadite aj miestnosti ako kuchyňa či jedáleň. Vyberať si samozrejme môžete aj materiál, z ktorého bude nábytok vyrobený. Drevo, koža, kov, kožušina, plast, sklo, látka, koženka, cement, polyester, keramika, PVC, bavlna, oceľ, betón, staré drevo, hliník, syntetická koža, drevotrieska alebo dokonca mramor, ktorý je ten váš naj?

štýly bývania BigHome

Každý z nás je jedinečný, a preto je úplne normálne, že každý z nás uprednostňuje aj iný štýl nábytku. Sto ľudí - sto chutí. Big Home sa snaží uľahodiť každému. Práve preto tu nájdete klasický, orientálny, industrálny, moderný, pobrežný, rustikálny, starobylý, súčasný, tradičný, vidiecky, barokový, provensálsky, neformálny, anglický či retro nábytok. Pri nákupe samozrejme myslite aj na vašu kozmetiku. Zariaďovanie či rekonštrukcia bytu nie je preda lacná záležitosť. Nezabúdajte pri nákupe preto využívať výhodné zľavové kupóny, vďaka ktorým určite niečo ušetríte. Ak na stránke práve prebieha výpredaj, ušetríte ešte viac. Práve v tejto sekcii totiž nájdete skvelé kúsky za akciové ceny.

3

Bytové doplnky, koberce a svietidlá

Nakupovať výhodne nemusíte len nábytok. Poobzerajte sa napríklad aj po bytových doplnkoch a iných deokráciách, ktoré dodajú vášmu domovu šmrnc. O tom, že je ponuka naozaj bohata svedčí aj široké spektrum produktov, kde nájdete napríklad drobné dekorácie ako rôzne cedule, dekoratívny misy, dekorácie na stenu, fotorámiky, obrazy, ozdoby, podnosy, sošky a figúrky, svietniky, šperkovnice, pokladničky či vázy. Svoje čestné miesto tu majú aj stojace, nástenné či stolové hodiny, zrkadlá, deky, vankúše a podušky. Vyberať si môžete z rôznych štýlov ako je orientálny, moderný, rustikálny, vidiecky, barokový, provensálsky, retro či elegantný, a dokonca aj tvarov - oválny, okrúhly, hranatý či asymetrický. Tu nájdete skrátka všetko za tie najlepšie ceny.

jedálenský stôl BigHome

Pri zariaďovaní domácností hra nepochybne veľkú úlohu aj samotné svetla - a nielen to prirodzené denné. V ponuke e-shopu nájdete stropné alebo nástenné svietidlá či lampy od výmyslu sveta. V prípade, že hľadáte kvalitný koberec, ktorý dokonale zapadne do vášho interiéru, tak sa vaše pátranie práve skončilo. Tu si určite vyberiete. V ponuke nájdete kusové koberce aj rohožky a vyberať si môžete aj z množstva materiálov ako koža, vlna, kožučina, látka, polyester či bavlna.

4

Zľavy , ktoré eshop ponúka

Pre ešte výhodnejšie nákupy nezabúdajte na Bighome zľavový kód, vďaka ktorému tiež niečo ušetríte. Každá zľava sa predsa oplatí, tak prečo ju nevyužiť.

Zľavové kódy
Zľavy
Výpredaje
Doprava zdarma
5

Hodnotenie BigHome

4.4

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 20 zákazníkov
19 __thumbsup Zákazníkov odporúča
1 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 16x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 2x
Dobré (2,1 - 3,0) 1x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 1x
Zlé (0 - 1,0) 0x