Zháňate nový zimný kabát? Vieme, kde hľadať

15.10.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Zháňate nový zimný kabát? Vieme, kde hľadať

Aj zimné kúsky podliehajú módnym trendom. Výnimkou nie sú ani zimné kabáty a bundy. Viete, čo sa nosí? Poradíme vám, ako môžete byť IN a kde nakupovať.

Ak ste doteraz odkladali kúpu zimného kabáta, teraz je ten najvyšší čas to zmeniť. Zima sa už nezadržateľne blíži a predajne s oblečením ponúkajú na výber nekonečné množstvo kabátov. Stačí si už len vybrať.


zena-muz-v-zime-krajina

 

Dilema: Bunda alebo kabát?


Ak riešite dilemu, či si na zimu zaobstarať bundu alebo kabát, nezúfajte. Zvoľte si to, čo je vášmu srdcu bližšie. A pokojne aj oba kúsky.

Kúpou oboch doslova vyhráte. Kabáty bývajú väčšinou elegantnejšie a jednoduchšie ich skombinujete so šatami alebo sukňou. Naopak, páperová bundička je teplejšia a výborne sa vám bude hodiť k športovejšiemu zimnému looku.

Súčasná móda nemá pevné hranice a dovoľuje takmer všetko. Taktiež sa rozširuje aj ponuka. Nájdete v nej populárne strihy od krátkych kabátikov po pás, dlhších po zadok až po dlhých po kolená.

Ak sa rozhodnete pre bundu, určite siahnite radšej po užšom kúsku. Stále sa nosia bundičky do pása alebo mierne pod pás aj v dĺžke po zadok. Výborne sa budete cítiť aj v teplej prešívanej bunde.
 

dve-zeny-nakupne-tasky

Žiadny outfit nie je dokonalý bez skvelých topánok. Pripravte sa na zimu s výhodnými nákupmi štýlových a kvalitných čižiem.

Inšpirované minulosťou


Každý rok môžeme na módnych prehliadkach sledovať, ako sa návrhári inšpirovali minulosťou. Stále sú v móde trendy geometrické tvary, vzory, káro a pásiky.

Platí ale, že vzor by nemal byť veľmi výrazný. Inak by sa oblečenie navzájom ťažko kombinovalo.
 

zena-a-muz-v-zimnych-bundach

Podľa čoho si vyberať bundu alebo kabát? Na prvom mieste je strih. A čo ďalej? Zistíte to v našom článku.

Dlhé bundy vo veselých farbách


Hlavne počas naozaj chladnej zimy oceníte pohodlnú dlhú bundu. Nemusí pôsobiť neforemne, ak si ju stiahnete v páse.

A s farbami nemusíte byť tiež opatrná. Zlepšite si zimnú náladu žiarivými farbami a vsaďte na oživenie v podobe optimistickej červenej, žltej či zelenej. Alebo zvoľte IN jesenné farby, akými sú hnedá či bordová.
 

muz-zena-sa-drzia-za-ruky-kabaty


Zvieracie vzory


Túžite vedieť, aké je to ocitnúť sa v koži leoparda, tigra, zebry či hada? Siahnite po kabáte so zvieracím motívom. Tak, ako aj po minulé sezóny, aj počas tejto sú zvieracie vzory stále trendy.

 

Lesk a doplnky


Nielen kabáty, ale aj iné kúsky oblečenia a doplnky budú aj v tejto zimnej sezóne lesklé. Ak ich navyše skombinujete s pleteným svetrom či kožušinou, určite nešliapnete vedľa. Neprehliadajte ani brmbolce, veľké gombíky a výrazné opasky. Čím výraznejšie doplnky použijete, tým opatrenejšie vyberajte ostatné kúsky outfitu.
 

dve-zeny-v-zime-na-korculiach

Dámy, viete, že svojich obľúbených šiat sa nemusíte vzdať ani počas zimy? Stačí si vybrať tie správne. V našom článku sa dočítate, ktoré to sú.

Kapucne
 

V chladných zimných dňoch vás zahreje a pred nepriaznivým počasím ochráni mohutná kapucňa. Krokom vedľa nie sú ale ani iné módne pokrývky hlavy ako šatky či klobúky. Je to len na vás.


A čo páni?


Samozrejme, zimná móda nezabúda ani na pánov. Tí aj v tejto sezóne ocenia najmä tradičné vlnené kabáty alebo páperové športové bundy vo výrazných farbách.
 

muzi-v-zimnych-bundach


Vymeňte svoju starú zimnú bundu či kabát za modernejší kúsok z aktuálnych ponúk e-shopov. Nech si vyberiete akúkoľvek bundu alebo kabát, riaďte sa 3 vlastnosťami: pohodlie, teplo a trendy.

Oblečte sa štýlovo od hlavy po päty. S aktuálne prebiehajúcimi výhodnými nákupmi máte outfit vyskladaný za pár minút.