Medzinárodný deň žien sa blíži. Pozrite si, čo chystáme

13.02.2019 Kristína Nakupovanie Zdielať
Medzinárodný deň žien sa blíži. Pozrite si, čo chystáme

Už 8. marca majú všetky ženy svoj sviatok. Nezabudli ste na MDŽ? My na neho myslíme už teraz. Aj tento rok spúšťame špeciálnu sekciu s množstvom senzačných zliav ku Dňu žien, vďaka ktorej budú vaše online nákupy výhodnejšie. Na inšpiráciu prinášame aj niekoľko tipov, čím môžete potešiť svoju manželku, priateľku či mamu.



Čo viete o MDŽ?

 
 
Myslíte si, že Medzinárodný deň žien je prežitok z čias socializmu? Nie je to celkom tak. História MDŽ má totiž už viac ako storočnú tradíciu. 8. marec je medzinárodne uznávaný sviatok, ktorý stanovila OSN ako oficiálny deň žien po celom svete ešte v roku 1975 k výročiu štrajku 40 000 newyorských krajčírok v roku 1908. Tie bojovali za svoje práva, lepšie postavenie v spoločnosti a proti zlým pracovným podmienkam.
 
Aj keď sa neskôr tento deň u nás stal nástrojom komunistického režimu, nič to nemení na skutočnosti, že ženy si naozaj zaslúžia úctu a pozornosť. Nezabudnite im preto pripomenúť, aké sú pre vás výnimočné. My na ne myslíme už teraz, a práve preto pre vas chystáme špeciálnu kategóriu Deň žienv ktorej nájdete mega zľavy, zľavové kupóny a kódy do vašich obľúbených eshopov. Akciu spúšťame už 21. februára a potrvá do 8. marca 2019.
 


Čo darovať 

 
 
Na darček na MDŽ nemusíte minúť celú výplatu. Máme pre vás niekoľko tipov na originálne maličkosti, ktoré určite potešia každú ženu, či už ide o vašu manželku, priateľku či mamu. A ak pritom využijete zľavové kupóny, máte vyhraté.
 

1. Osvedčená kvetinová klasika
 
Toto si pamätáte možno ešte zo svojho detstva. Prišiel váš otec na MDŽ domov s klinčekom? Prečo túto tradíciu neobnoviť, ale v modernejšom šate? Je to celkom jednoduché, nemusíte dokonca chodiť ani do kvetinárstva. Priamo na stránke si vyberiete kyticu a necháte ju poslať na adresu tej “svojej” ženy. Online kvetinárstvo Kvety.sk doručujú kvety, kvetinové koše a iné darčeky po celom Slovensku.

zlavy na kvety vasekupony_sk doprava zadarmo

2. Sladká pochúťka

Každá milovníčka sladkého len ťažko odolá čokoláde či bonbónom. Možno stačí, keď v najbližšej večierke kúpite bonboniéru. Alebo stavte tentokrát na niečo originálnejšie. Vyberte si pochúťku z internetového obchodu Chocolissimo. Nájdete tu kvalitnú čokoládu, pralinky, ovocie v čokoláde či čokoládové figúrky.

chocolissimo zlavy vasekupony.sk

Tieto chutné maškrty môžete dokonca aj personalizovať. Stačí nechať čokolády zabaliť do krabičky s fotografiou, gravírovaním alebo čokoládu ozdobiť jedlou potlačou. A to už je naozaj nezabudnuteľný darček pre ženu, čo poviete?


3.  Dobrá kniha
 
Máte doma knihomoľku? Potom je vaša voľba jasná. Dobrá kniha je pre ňu perfektným darčekom pre každú príležitosť. Ale žena nemusí byť práve knihomoľka, aby dokázala oceniť takýto darček. Citlivé dušičky napríklad potešíte aj malou zbierkou citátov, dobré kuchárky zas novou kuchárskou knihou. Stačí sa len zamyslieť nad tým, čo má vaša žena rada. Široký výber kníh rôznych žánrov si môžete objednať so zľavovými kupónmi napríklad v online kníhkupectve Martinus, kde nájdete aj tieto tituly.

martinus zlavy vasekupon.sk

4. Drobný šperk či bižutéria
 
Poznáte ženu, ktorá by sa rada neparádila? Pomôžte jej s tým aspoň maličkosťou, napríklad drobným šperkom či bižutériou. Vyberte si náušnice, náramok, prsteň, prívesok či brošňu z pohodlia vášho domova na niektorom z internetových obchodov. Šperky predsa k ženám jednoducho patria.

izlato zlavove kupony vasekupony.sk

5. Módne doplnky
 
Okrem šperkov môžete siahnuť aj po iných doplnkoch, napríklad krásnej šatke, kabelke, slnečných okuliaroch, klobúku či peňaženke. Pre inšpiráciu vám odporúčame navštíviť napríklad internetové obchody Zoot.sk, Vivantis.sk, Klingel.sk a mnohé ďalšie, kde môžete uplatniť zľavové kupóny.