Hľadáte plavky na leto? V Astratex si určite vyberiete

plavky

Túžite po plavkách, v ktorých toto leto zažiarite na letnej dovolenke pri vode? Tentokrát vám s ich výberom poradíme my :-).

Ako si vybrať správne plavky?
 
Pri výbere strihu či motívu plaviek sa vôbec nemusíte obmedzovať. “Trendy” je dnes totiž takmer všetko. Rozmanité strihy nohavičiek od klasických bikín až po retro kúsky s vysokým pásom, rôzne strihy podprseniek s ramienkami či bez nich, s volánmi, trojuholníky a mnohé ďalšie. Ale ani jednodielnymi plavkami nič nepokazíte - práve naopak, aj tie totiž dokážu byť nielen pohodlné, ale aj zmyselné. Čo by ste teda pri výbere plaviek mali zvážiť?
 
 
#1 Účel
Potrebujete plavky skôr na plaváreň alebo na pláž? To by mala byť prvá otázka, ktorá vám pomôže rozhodnúť sa o tom, aké plavky vlastne potrebujete. Na plávanie sú určite praktickejšie jednodielne plavky. Pri mori oceníte skôr dvojdielne plavky, ktoré výborne poslúžia nielen na kúpanie, ale aj na opaľovanie.
 
zena-v-plavkach-na-plazi

 

#2 Dobre sadnúci strih

Aby ste sa v plavkách cítili dobre, v prvom rade vám musia dobre sadnúť. Nemali by vám byť nikde voľné, ani sa nikde nezarezávať. Dobrý strih dokáže zdôrazniť vaše prednosti a skryť i prípadné nedostatky, ako sú strie či nejaký ten tukový vankúšik.
 
 
#3 Správna veľkosť
Pri výbere si dajte tiež pozor na správnu veľkosť a ak nakupujete cez internet, vyhľadajte si veľkostnú tabuľku značky a preverte si rozmery prislúchajúce k uvedenému číslovaniu. Ak máte inú veľkosť spodného a vrchného dielu, zamerajte sa na značky, ktoré umožňujú kúpiť si vrchný a spodný diel plaviek osobitne. To vám umožní napríklad aj internetový obchod Astratex.sk.
 
zena-v-cervenych-plavkach-na-plazi
 
#4 Farba
Aj keď pravdepodobne máte svoju obľúbenú farbu či farebné kombinácie, skúste výber prispôsobiť aj farbe vašej pleti a vlasov. Blondínkam a ryšovláskam napríklad pristane najmä zelená a ružová farba. Plavovlásky a hnedovlásky zasa dobre vyzerajú najmä v plavkách teplých odtieňov.

astratex zlavovy kupon vasekupony.sk

#5 Typ postavy
Typ, strih a vzorovanie plaviek prispôsobte typu svojej postavy. Pre každú z nich je typický iný tvar. Ak poznáte svoj typ postavy, opticky dokážete zvýrazniť to, čo je na vás najkrajšie a naopak - správnym výberom jednoducho zamaskujete prípadné nedostatky:

» VALEC - pri tomto type postavy zvoľte dvojdielne plavky s bedrovými nohavičkami so zaväzovaním, prípadne jednodielne plavky s prepracovaným pásom,

» PRESÝPACIE HODINY - môžete si dovoliť akékoľvek trendy plavky v zaujímavých vzoroch a farbách - jednodielne i     dvojdielne,

» HRUŚKA - pre vás sú vhodné sú dvojdielne plavky s výrazným, napríklad kvetinovým, horným dielom a jednofarebnými nohavičkami,

» JABLKO - pristanú vám veľmi vystrihnuté jednodielne plavky alebo monokiny, prípadne dvojdielne tankini, vhodné sú tiež doplnky ako farebné šatky, sukne a tuniky.
 

dve-zen-v-plavkach-na-plazi

Náš tip: Prečítajte si podrobnejšie rady v článku Hľadáte plavky? Vyberte si správne podľa typu vašej postavy.
 
Tak čo, vybrali ste si? V internetovom obchode Astratex.sk nájdete ešte viac dvojdielnych a jednodielnych plaviek všetkých strihov, veľkostí a trendy farebných kombinácií. Okrem dámskych plaviek sú v ponuke samozrejme aj pánske a dámske plavky. Vybrať si môžete z viacerých kolekcií a navyše si môžete vybrať osobitne veľkosť horného a spodného dielu. A ak navyše využijete aj Astratex zľavy a zľavové kódy, navyše ešte pri kúpe plaviek aj ušetríte.