Sizeer zľavové kódy

9 overených zľavových kódov a kupónov Sizeer - Marec 2024

__photo
-15%
Zľava
Sizeer

Akcia - 15% zľava na nákupy na Sizeer.sk

V eshope Sizeer teraz nájdete akciu - 15% zľava na všetko. Zľavu nie je možné kombinovať s inými zľavami. Využite akciu a topánky a oblečenie nakúpite lacnejšie.

Viac o zľave
-10%
Zľavový kód
Sizeer

Zľavový kód – 10% zľava na prvý nákup na Sizeer.sk

Zaregistrujte sa na odber Newslettra v eshope Sizeer.sk a získate od nich – 10% zľavu na prvý online nákup. Na váš zaregistrovaný e-mail vám Sizeer pošle zľavový kód na prvý online nákup. Jednorazový kód je platný 48 h od potvrdenia odberu newslettera pri nákupe za min. hodnotu 60 €. Akcia sa nespája so SizeerClubom a nevzťahuje sa na špeciálne produkty a outlet.

Viac o zľave
-45%
Zľava
Sizeer

Zľavy až - 45% na dámske oblečenie na Sizeer.sk

V eshope Sizeer.sk nájdete zľavy až do - 45% na vybrané dámske streetwear oblečenie.

Viac o zľave
-43%
Zľava
Sizeer

Zľavy až - 43% na dámske tenisky na Sizeer.sk

V eshope Sizeer.sk nájdete zľavy až do - 43% na vybrané dámske tenisky.

Viac o zľave
-40%
Zľava
Sizeer

Zľavy až - 40% na pánske oblečenie na Sizeer.sk

V eshope Sizeer.sk nájdete zľavy až do - 40% na vybrané pánske streetwear oblečenie.

Viac o zľave
-38%
Zľava
Sizeer

Zľavy až - 38% na pánske tenisky na Sizeer.sk

V eshope Sizeer.sk nájdete zľavy až do - 38% na vybrané pánske tenisky.

Viac o zľave
-35%
Zľava
Sizeer

Zľavy až - 35% na detské topánky na Sizeer.sk

V eshope Sizeer.sk nájdete zľavy až do - 35% na vybrané detské topánky.

Viac o zľave
akcia
Výpredaj
Sizeer

Zľavy na dámske a pánske oblečenie na Sizeer.sk

V eshope Sizeer.sk nájdete zľavy na vybrané dámske a pánske streetwear oblečenie.

Viac o zľave
Zdarma
Doprava zdarma
Sizeer

Doprava zadarmo pre nákup nad 50 € na Sizeer.sk

V eshope Sizeer.sk získate pre nákup nad 50 € dopravu zadarmo.

Viac o zľave


Sizeer eshop
1

Streetwear oblečenie a obuv pre ženy

V eshope Sizeer sk nájdete originálne dámske oblečenie, pánske oblečenie, detské oblečenie, obuv a módne doplnky. Ak si chcete svoj šatník obohatiť o moderné, kvalitné a štýlové kúsky, v Sizeer.sk určite nájdete presne to, čo hľadáte. Využite Sizeer zľavy na oblečenie, obuv a módne doplnky a nakúpte za skvelé ceny kvalitné produkty od tých najlepších výrobcov a značiek ako Adidas Originals, Adidas Performance, Asics, Confront, Converse, Dc, Happy Socks, Helly Hansen, Jordan, K1X, Lacoste, Mi Pac, Mr. Lacy, New Balance, New Era, Nike, O'neill, Paez, Puma, Quiksilver, Reebok, Roxy, Sizeer, Skullcandy, Superga, Timberland a Vans. Nepremeškajte príležitosť a vyberte si z bohatej ponuky eshopu, ktorá je rozdelená do nasledovných kategórií:

  • ženy
  • muži
  • deti

Využite zľavové kódy Sizeer a nakúpte za skvelé ceny dámske oblečenie, kde nájdete tričká, šortky, sukne, šaty, košele, mikiny, nohavice, jarné bundy, vesty, svetre a zimné bundy. Vyberte si i z ponuky dámskej značkovej obuvi, kde v ponuke na vás čakajú napríklad dámske tenisky, skate, šľapky, žabky, vychádzková obuv, ale nájdete tu i outdoorovú obuv, tréningovú obuv či bežeckú obuv. Dámy sa iste potešia i ponuke módnych doplnkov ako napríklad čiapky, peňaženky, ruksaky, ponožky, šály, šatky, rukavice, šiltovky, slúchadlá a tašky. Nakúpte výhodne dámske oblečenie, obuv a doplnky. Každá zľava Sizeer poteší.

2

Trendy oblečenie a obuv pre mužov a výhodný Sizeer kupón

Ak si uplatníte zľavové kupóny Sizeer, môžete za super ceny získať i pánske oblečenie, kde si môžete vybrať napríklad tričká, polo tričká, šortky, mikiny, nohavice, košele, vesty, svetre, jarné bundy a zimné bundy. V ponuke je i obuv pre pánov ako napríklad tréningová obuv, outdoorová obuv, bežecká obuv, tenisky, vychádzková obuv, šľapky, žabky, sandále či skate.

obuv Sizeer

Medzi doplnkami pre pánov sú v ponuke tašky, šnúrky, slúchadlá, šiltovky, ruksaky, čiapky, šály, rukavice, peňaženky, ponožky či prípravky na údržbu obuvi a doplnkov. Vyberte si teda i zo širokej ponuky kvalitného sortimentu pre pánov a spravte výhodný nákup. Voucher Sizeer tiež určite každého poteší.

detské tenisky Sizeer
3

Kvalitné oblečenie a topánky pre deti

Uplatnite si Sizeer zľavový kód a nakúpte za skvelé ceny i značkové a kvalitné tričká a čiapky pre deti. Rovnako si môžete vybrať aj z ponuky detskej obuvi, kde nájdete detské tenisky, detské sandále, detskú bežeckú obuv, detskú vychádzkovú obuv ale i detskú outdoorovú obuv. Ponuka eshopu je naozaj pestrá a bohatá, stačí si len vybrať to, čo vám vyhovuje. Využite mega zľavy na oblečenie, obuv a módne doplnky, nakúpte výhodne a lacno kvalitné produkty za tie najlepšie ceny a urobte radosť sebe a svojim blízkym. Svoje rozhodnutie určite neoľutujete.  Výpredaj Sizeer tiež poteší vašu peňaženku.

4

Black Friday Sizeer

Zľavy
Doprava zdarma

V prípade, že chcete nakupovať výhodne, je tu ešte jedna možnosť. Môžete tak totiž urobiť aj vďaka skvelej zľavovej akcii Sizeer Black Friday alebo Čierny Piatok. Vyberať si tak môžete detské, pánske aj dámske topánky za tie najlepšie ceny. Nakúpiť si však môžete aj oblečenie či módne doplnky vďaka zľavový kupón Sizeer , na ktoré sa neraz vzťahuje zľava aj - 70%, a to už sa vyplatí, no nie? Poteší vás aj možnosť doručenia do kamenných predajni. Výmenu a vrátenia tovaru, tu viete taktiež jednoducho zrealizovať. Neváhajte a nakupute ešte dnes. 

5

Hodnotenie Sizeer

4.3

Vynikajúce hodnotenie

Celkom hodnotilo 23 zákazníkov
22 __thumbsup Zákazníkov odporúča
1 __thumbsdown zákazníkov neodporúča
Vynikajúce (4,1 - 5,0) 18x
Veľmi dobré (3,1 - 4,0) 3x
Dobré (2,1 - 3,0) 1x
Podpriemerné (1,1 - 2,0) 1x
Zlé (0 - 1,0) 0x