Zoot - Doprava zadarmo aj nikdy nekončiaci výpredaj

14.11.2017 Kristína Nakupovanie Zdielať
Zoot - Doprava zadarmo aj nikdy nekončiaci výpredaj

Hľadáte kvalitné oblečenie pre celú rodinu, ale nechce sa vám zabiť deň pobehovaním po nákupnom centre? Tak potom vyskúšajte nákupy na Zoot.sk. Príjemným bonusom sú aj Výdajne šťastia a celoročný výpredaj. Čítajte na blogu Vašekupóny.sk.

 

Značky, ktoré si zamilujete

Ak hľadáte štýlové oblečenie pre celú rodinu, Zoot by mohol byť pre vás to pravé. V ponuke nájdete naozaj kvalitné módne kúsky od viac ako 300 známych značiek, v ktorých určite nesplyniete s davom. Môžete tu natrafiť na známe mená ako Tommy Hilfiger, Nike, Only, Vero Moda, Desigual, Dorothy Perkins, Juicy Couture, Adidas, Bushman, Bugati, Calvin Klein, Converse, DKNY, Fusakle, Gant, Kara, Quiksilver, Vans a mnoho ďalších. Je medzi nimi aj váš obľúnenec?

 

zoot značky Vašekupóny.sk

Dovolíme si povedať, že v Zoot si vyberiete oblečenie azda na každú príležitosť a bonusom sú nepochybne aj skvelé akcie. Pokiaľ aj vy patríte medzi milovníkov zliav, nasledujúca správa vás tiež určite poteší. Výhodný Zoot zľavový kód alebo kupón vám zaručí tie najlepšie ceny. Obrovskou výhodou je nepochybne aj celoročná doprava zadarmo, ktorá sa len tak často nevidí.
 

Výdajne radosti

Bojíte sa nakupovať oblečenie online, lebo neviete, či trafíte tú správnu veľkosť? V Zoot to nie je žiaden problém. Nechajte si bezplatne zaslať tovar do jednej z 11-tich Výdajní radosti, kde si môžete všetky kúsky ešte pred samotným zaplatením vyskúšať. Výdajne nájdete v Žiline, Trenčíne, Prešove, Nitre, Košiciach, Ivanke pri Dunaji, Banskej Bystrici a štyri sú aj v Bratislave.

 

mapa zoot výdajne radosti


Nikdy nekončiaci výpredaj

S ročným obdobím sa mení aj kolekcia oblečenia a to znamená, že sekcia Výpredaj je neustále dopĺňaná o nové trendy oblečenie, obuv či doplnky. Práve z tohto dôvodu je kategória Výpredaj celoročne nabitá trendy kúskami, ktoré si okamžie budete chcieť odniesť domov.


 

zoot výpredaj


Urobte dobrú vec

Viete, že aj obyčajným nákupom viete urobiť dobrú vec? A teraz nemáme na mysli dobrý pocit na duši z výhodných nákupov :). DOBRO. je  kolekcia, ktorá spolupracuje s rôznymi neziskovými organizáciami. Nákupom v tejto kategórii môžete aj vy prispieť na dobrú vec. Cieľom kolekcie je poukázať na rôzne problémy v módnom priemysle ako napríklad vykorisťovanie a diskriminácia zamestnancov, detská práca a podobne. Tak čo, idete do toho?

 

dobro. zoot vašekupóny.sk

Bytový textil a doplnky

V e-shope okrem oblečenia natrafíte aj kategóriu s názvom Bývanie a design, v ktorej nájdete štýlové dekorácie, ktoré vyčarujú z vášho príbytku miesto, kam sa budete radi vracať. 

 

zoot dekorácia