Využite mega zľavy a nakúpte detský tovar na Feedo

09.02.2018 Kristína Nakupovanie Zdielať
Využite mega zľavy a nakúpte detský tovar na Feedo

Aj do vašej rodiny už čoskoro priletí bocian? Pripravte sa na príchod nového člena rodiny s internetovým obchodom Feedo a určite aj niečo ušetríte.

 

Termín pôrodu sa nezadržateľne blíži a vy stále nemáte pripravenú výbavičku pre vášho drobca? Zabudnite na staré povery, a nenechávajte si nákup detských vecičiek až po narodení. Všetko potrebné pre prvé týždne si pripravte už pred pôrodom. Za nákupmi pritom nemusíte nikam chodiť, všetko totiž vybavíte z pohodlia vášho domova. Poznáte internetový obchod Feedo.sk? Tu nájdete takmer všetko pre svoje deti a navyše tu na vás čakajú aj mega zľavy. Poďme sa pozrieť na to, čo by vo výbavičke určite nemalo chýbať.

 

Oblečenie pre novorodencov


Prvé týždne po návrate z pôrodnice sú náročné. Svoje o tom vie azda každá mamička. Ak si však všetko dôležité pripravíte včas, neskôr sa budete môcť v pokoji venovať len vášmu dieťaťku. Čo vlastne potrebuje taký malý človiečik prvé týždne života na oblečenie? Ponúkame vám zoznam toho najnutnejšieho:

✓  6 až 8 ks body alebo košieľok

  4 bavlnené a 2 teplé dupačky  

✓  4 čiapočky ( tenké aj zateplené)

  bavlnené rukavičky ( na zimu aj teplé rukavičky)

  3 svetríky ( v zime aj jednu teplú kombinézu)

✓  a nesmieme zabudnúť ani na ponožky a podbradníky

Áno, je toho celkom dosť, čo poviete? Ak však s prípravou začnete o niečo skôr a výdavky si rozdelíte do niekoľkých mesiacov, určite to až tak nezabolí. Ušetriť navyše môžete aj inými spôsobmi. Poznáte kupónový web Vašekupóny.sk? Tu nájdete takmer všetko pre vaše ratolesti a navyše tu na vás čakajú mega zľavy na vybraný detský sortiment až do – 70%. Využiť môžete aj výhodný zľavový kód alebo kupón, každá Feedo zľava sa predsa oplatí, no nie?

mamička kŕmi dieťa vašekupóny.sk

Detský nábytok a cestovanie

 

Hoci môže vaše dieťatko spať prvé mesiace v kolíske, prípadne len s vami v manželskej posteli, praktickejšia je určite detská postieľka. Jej ideálne rozmery sú 70 cm x 140 cm alebo 60 cm x 120 cm, postieľka by mala mať ideálne pevnú konštrukciu a tiež ekologicky upravený povrch a zaoblené hrany. Súčasťou postielky je samozrejme aj matrac, ktorý by mal byť skôr tvrdší a určite antialergický. Dokúpiť môžete aj detský paplón, prípadne perinku, vankúš do prvého roka veku dieťaťka potrebovať nebudete. Azda každá mamička ocení aj kvalitné ležadlo. Na stránke www.feedo.sk ich nájdete hneď niekoľko a možno pri nákupe aj čo-to ušetríte. 
 

Ak často cestujete autom, vašou povinnou výbavou bude nepochybne aj autosedačka. Pre tých najmenších, čerstvo narodených, je najvhodnejšie tzv. vajíčko, v ktorom môžete dieťa aj prenášať. Pre staršie deti je určená klasická autosedačka, ktorá je rozdelená do váhových kategórií alebo tiež podsedák.

Kvalitný detský kočík 

Dieťatko bude potrebovať kočík najmenej dva roky, berte to pri jeho kúpe na vedomie. Pre najmenšie deti je vhodný práve hlboký kočík s vaničkou, ktorá by mala byť dostatočné veľká na to, aby sa do nej v zime zmestil aj fusak alebo teplá prikrývka. Kočík by mal byť navyše aj dobre odpružený, mal by byť dostatočne stabilný a výhodou je aj nastaviteľná rúčka. Ešte pred samotnou kúpou upriamte pozornosť aj na odkladací priestor. Pri kúpe kočíka sa často zabúdame pozrieť aj na jeho ďalšie fukcie ako napríklad skladnosť. Zaujímať by to malo najmä rodičov, ktorí často cestujú.
 

Detská kozmetika za skvelé ceny

Na záver ešte nemôžeme zabudnúť na ďalšiu dôležitú pomôcku, a síce detskú vaničku, mnohé mamičky iste ocenia najmä tie s protišmykovou úpravou a obľúbené je aj držadlo do vaničky, vďaka ktorému nebude musieť mamička svoje dieťaťko neustále pridŕžať. A keď spomíname kúpanie, svoje miesto tu má aj kvalitná detská kozmetika ako rôzne krémy, mlieka, oleje, šampóny, gély, mydlá, obrúsky a ešte oveľa viac. Na svoje si prídu aj mamičky, na ktoré tu tiež čaká kvalitná kozmeika od značiek Ardo, Atok, Attitude, Avent, Bel Baby, Bella, Bi-Oil, Bioderma, Chicco, Dermacol, Dettol, Dr. Hoj, Gillete, HiPP, Mommy Care, Neutrogena, Nivea, Rexona, Veet, Ziaja a mnoho ďalších. A keď spomíname kozmetiku, nesmieme zabudnúť ani na teplomer, s ktorým budete kontrolovať teplotu vody či bavlnené osušky.